atena1972 31.07.05, 21:36 Witajcie Czy znacie fajną kwaterę i ciekawe miejsca na Słowacji (dobry punkt wypadów w góry, do jaskiń i żródeł termalnych). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fauve Re: kwatery na Słowacji 01.08.05, 01:03 Ja byłem w takiej zabawnej miejscowości Liptovsky Mikulasz. Miasteczko otoczone górami, w pobliżu są napewno jaskinie (zwiedzałem) i to konkretne, a jakieś 20-30 minut spacerem piechotą jest AQUAPARK "Tatraland". Tam są źródła termalne, baseny, zjeżdżalnie i inne cuda. W miasteczku tym jest też bar wzorowany na amerykańskim z barkiem długości 14 metrów i setkami drinków do wyboru, sporo sklepików z pamiątkami, fajnych restauracji, kawiarenek (w tym internetowych), biuro z informacjami o kwaterach (prywatnych, schroniskach i hotelach) itd. Jest nawet bankomat EURONETu i można sobie na polską kartę płatniczą wypłacić czeską kasę po kursie z danego dnia. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: kwatery na Słowacji 01.08.05, 01:05 Zapomniałem wspomnieć o sporym jeziorze oraz o tym, że są tam dość wysokie góry z ciekawymi szlakami oraz zbocza z których można startować na moto i para-lotniach. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
atena1972 Re: kwatery na Słowacji 01.08.05, 12:52 brzmi nieźle serdeczne dzięki i miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś