Dodaj do ulubionych

dr Wieczorek - Grohmann

28.02.05, 12:17
czy ktoś leczy dziecko u dr Wieczorek - Grohmann z Żeromskiego w Krakowie?
Jakie są efekty?
Obserwuj wątek
    • grazka8 Re: dr Wieczorek - Grohmann 28.02.05, 22:42
      ale uprzedzam że jest to tylko moje własne zdanie pani doktor nie odczytała do
      końca wyników mojej córki w pewnym dniu mając dośc naszego urologa chciałam
      zmienic lekarza umówiłam się właśnie z tą panią doktor ale jest tu pewna mama
      którza leczy tam synka ona jest zadowolona ja zawiedziona pominęła kilka faktów
      ze zdjęć po cystografii i urografii ja wybrałabym PROKOCIM może się mylę co do
      niej ja wiem że reflux mojej córki da się wyleczyć już jedną operacją pani
      doktor podzieliła ją na 3 dla mnie w skali 1-10 0
      • joln Re: dr Wieczorek - Grohmann 01.03.05, 08:47
        coz, co do efektow to trudno mi sie wypowiadac, bo dopiero leczymy sie od 4
        miesiecy, wiec jak ma refluks 3 st to dosc krotko.
        Moge powtorzyc opinie innych mam, z ktorymi rozmawialam w poczekalni do dr
        Wieczorek oraz doc Pietrzyka(nefrologa z Prokocima, w ktorym dr Wieczorek
        kiedys pracowala), ze jest dobrym specjalista i serdeczna osoba.
        a co do Prokocima i tamtejszych urologow to slyszlam, ze lepiej zdala od nich...
        tak jak widzisz, to wszystko zaslyszane,ale z dobrych zrodel
        Jola
        • mami7 Re: dr Wieczorek - Grohmann 01.03.05, 09:00
          Joln, ale powiedz coś więcej na teamat tych chirurgów z Prokocimia.
          Ja z nimi miałam tyle do czynienia, co wypisanie skierowania na cystografię i scyntygrafię. Lekarz dość drobiazgowy. Co do kompetencji, nie mogę zatem nic powiedzieć, bo lekarzem prowadzącym Patryka od początku była pani nefrolog.

Bardzo mnie jesdnak ciekawi to co piszesz o lekarzach z Prokocimia wink

Pozdrawiam
          • joln Re: dr Wieczorek - Grohmann 03.03.05, 17:20
            pisalam o urlogach
            podobno lapowki(opinia mam leczacych tam dzieci zaslyszane w poczekalni), nie
            informowanie o metodach leczenia lub informowanie i robienie czegos innego(te
            same mamy mi mowily),
            nefrolog z Prokocima, u ktorego jestesmy, powiedzial-cytuje: nie chce robic
            zlej roboty moim kolegom urologom, ale zupelnie nie moge sie z nimi porozumiec.
            kolezanka-nefrolozka od doroslych-potwierdzila te opinie (srodowisko sie znasmile)
            no coz, zaslyszane, niepotwierdzone na szczescie we wlasnym przypadku;
            Jola
            • mami7 Re: dr Wieczorek - Grohmann 15.03.05, 09:01
              Cóz, ja nic złego nie doświadczyłam z ich strony na własnej skórze, albo tym
              bardziej na dziecka.
              Nefrolog wysłała nas do urologa na konsultację. Skonsultował, kazał czekać do
              kolejnej cystografii. Wydaje sie być bardzo dokładny.

Nie zmienia to faktu, że leczeniem zajmuje sie nefrolog, a urolog jedynie
              kieruje nas tam na cystografie i ją ocenia.

Dobrze znać jednak takie opinie jak zasłyszane od Ciebie wink)) dzięki

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka