abatka32 09.05.05, 21:50 Witam Moja 3 letnia córeczka sika co 15 minut. Nic jej nie boli i nie piecze. Jutro zrobimy badanie moczu. Co to może być? Co z tym teraz robić? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madamek1 Re: Proszę o radę 09.05.05, 22:16 Chyba musisz poczekać na badania. Nie denerwuj się za wczasu, może to tylko zwykłe przeziębienie, skoro nic poza tym jej nie dolega. Odpowiedz Link
grazka8 Re: Proszę o radę 09.05.05, 22:16 Wygląda na to ,że mała przeziębiła pęcherz badanie zrób koniecznie i do lekarza myślę,że furagin pomoże.Życzę zdrówka młodej damie. Odpowiedz Link
mami7 Re: Proszę o radę 10.05.05, 10:00 Może sporo więcej pije ostatnio? A może dziecko jest przeziębione, albo ma katarek? Jak siusia? To takie podsikiwanie, czy normalnie spora ilośc moczu? Ważne będą te badania moczu. Acha, jesli By Ci się udało sparwdzić mocz taki po nocy. I spróbuj nie podawać dziecku picia po 18. Chodzi o sprawdzenie ciężaru moczu. Przerabiałam cos podobnego z moim 3 latkiem. Ma refluks i zapaliło mi się czerwone światełko, ale okazało się, że to nic ))) Odpowiedz Link
abatka32 Re: Proszę o radę 10.05.05, 19:16 witam Dziękuję za rady. Wynik moczu okazal się bardzo dobry - żadnych nieprawidłowości. Wczoraj na noc rozgrzałam dzieciątko, nasmarowałam, włożyłam ciepłą piżamę i skarpetki. Dziś już sika normalnie. Pediatra stwierdził, że jest przeziębiona. dziękuję i pozdrawiam Beata Odpowiedz Link