maciusia30 17.06.09, 10:26 poszukuje nefrologa dzieciecego dla niemowlaka z warszawy lub okolic kazdy co innego mi mowi musze sie z konsultowac bardzo prosze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szabro Re: nefrolog warszawa 19.06.09, 21:49 Ja również dołączam się do prośby. Szukam dobrego nefrologa w Warszawie dla 13 miesięcznej córeczki,u której jeszcze nienarodzonej stwierdzono poszerzenie miedniczki nerkowej. Do tej pory leczyłyśmy się na Niekłańskiej, ale zamknięto tam nefrologa. Proszę o jakieś namairy, najlepiej prywatne, ponieważ jak się orientowałam to na fundusz terminy są odległe. Jeszcze jedno, czy ktoś wie czy Dr Gruchalski nadal przyjmuje prywatnie w klinice na Nowym Świecie? Odpowiedz Link
dziub_dziubasek Re: nefrolog warszawa 19.08.09, 19:32 Dr Gruchalski przyjmuje teraz w LIMie (byłam z synkiem w zeszłym m-cu)- nie wiem czy na Nowym Świecie nadal jest. Odpowiedz Link
kamakszi Re: nefrolog warszawa 19.08.09, 21:14 Ja leczę na Litewskiej, u dr Heleny Ziółkowskiej - nie mam zby twielkiej skali porownawczej, ale na mnie babka robi świetne wrażenie. Odpowiedz Link
leszczynka2 Re: nefrolog warszawa 20.08.09, 18:56 Ja też o to pytałam i nie otrzymałam odpowiedzi. Przeszukałam forum i Dr.Rutka ma dobra opinę.Do niego własnie się zapisałysmy . Odpowiedz Link
semi_cry Re: nefrolog warszawa 29.10.09, 22:12 Litewska, dr Krzemień. Diagnostyka bez dłuższego oczekiwania, ponadto dobry, rzeczowy kontakt. Odpowiedz Link
malagosia_r_0 Re: nefrolog warszawa 02.11.09, 20:10 Potwierdzam i polecam Dr Krzemień - przyjmuje też w poradni specjalistycznej na Kopernika. Odpowiedz Link
ma_makangurzyca Re: nefrolog warszawa 11.11.09, 20:49 Mi polecono dr.Anne Nitke, przyjmuje w LUX MEDzie ale chyba tez w jakims szpitalu. Zrobila na nas super wrazenie wyprzedzala wszystkie moje pytania. Zobaczymy jak bedzie dalej. Odpowiedz Link
semi_cry Re: nefrolog warszawa 18.12.09, 22:58 Moje dziecko, nefrologicznie prowadzone przez dr Krzemień, jest już po operacji wykonanej w szpitalu na Litewskiej przez chirurga- urologa dra Stanisława WARCHOŁA. To drugi lekarz, którego polecam w kwestii konsultacji - jestem b. zadowolona z kontaktu i kompetencji. Odpowiedz Link
markiza.24 Re: nefrolog warszawa 22.12.09, 14:39 Potwierdzam że doktor Warchoł jest świetnym lekarzem. Przyjmuje prywatnie w Multimedzie na Waryńskiego (tam tezprzyjmuje dr. Krzemień). Państwowo oczywiście na Litewskiej ale nie sposób się do niego dostać..... My Chodzimy z córką do państwowej przychodni na Sienną do dr. Wierzbowskiej. dość stara lekarka ale bardzo dobry fachowiec i cieszy się ogromnym szacunkiem wśród lekarz z oddziału nefrologicznego z ul. Litewskiej. Odpowiedz Link