voxave 26.03.11, 03:21 tak siedze na tym forum,ktoś go dla mnie założył czy co ?--może zaczne pisac nowelę i tak nikt nie przeczyta--a może wiersze hi hi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilegav Re: Jak pustelnik jaki 26.03.11, 10:26 Ja zaglądam tak często jak mogę a mogę nieczęsto bo jak nie jedno to drugie to trzecie coś odemnie chce (dziecko, dziecko, mąż). Myśle, że mało kto po prostu wie o tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Jak pustelnik jaki 06.04.11, 10:46 A ja myślałem, że jak facet zmontuje dwójkę dzieci to jest odpowiedzialny i odciąża kobietę w codziennym życiu. Naiwny jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ilegav Re: Jak pustelnik jaki 06.04.11, 18:30 O proszę, Pan oceniacz tu grasuje.....A gdzie ja napisałam, że moj mąż jest nieodpowiedzialny i że zostałam sama z dwójka dzieci??? Ja nie pracuję więc ktoś na dom i rodzinę zarobić musi, nie znam bardziej odpowiedzialnego człowieka od niego. A ja myślałam, że faceci mają poważniejsze cele w życiu niż przesiadywanie na forach internetowych, po Twoich "wejściach" widać, że to Twoja pasja....... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Jak pustelnik jaki 07.04.11, 14:16 Czuły punkt? A ja myślałem, że mając dwoje dzieci starasz się cały czas poświęcić tak jak to pokazują reklamy, czyli Twoje problemy to smaczny posiłek dla męża i czym sprać te natrętne plamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilegav Re: Jak pustelnik jaki 07.04.11, 17:44 :) Jest jeszcze ktoś na tym świecie kto wierzy reklamie, jestem zaskoczona:) "Życie to nie jebajka" - jak powiedział klasyk :))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
natasza1412 Re: Jak pustelnik jaki 15.04.11, 09:56 wbrew pozorom ktoś to czyta oprócz Ciebie, policzyłam w sumie z 6 osób stale tu zaglądających. My po prostu nie mamy tematów. Może zrobimy zlot ;P Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Jak pustelnik jaki 15.04.11, 10:45 Co tu sie wyrabia--tylko na pare dni odwrociłam oko a tu juz awantury :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Jak pustelnik jaki 16.04.11, 10:26 Sibi--to doswiadczony forumowicz,zaczepia aby spowodowac dyskusję i rozgrzac towarzystwo ucz sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Jak pustelnik jaki 21.04.11, 10:26 Emeryt forumowy taki ze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilegav Re: Jak pustelnik jaki 17.04.11, 23:03 Że forumowicz to zauważyłam. Czy ja wiem? Czego tu się uczyć? Nie sądzę żeby jego uwagi mały na celu podtrzymanie czy rozwinięcie rozmowy i raczej skcesów na tym forum nie ma bo nikt tu się nie wdaje w głębsze dyskusje. Ok, było minęło:) Odpowiedz Link Zgłoś