voxave 13.07.12, 14:35 nawet w grudniu jest wiosna----na razie nic mi nie jest ,ale do nocy daleko---na wszelki wypadek kładę się na tapczan---jest szansa,ze sufit spadnie mi na głowę ....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mater.matua Re: Piatek trzynastego 14.07.12, 09:33 Był, minął i nie wydarzyło się nic złego. Jednak mając do załatwienia ważną sprawę urzędową, przełożyłam ją na bezpieczny poniedziałek;) Jakoś tak dmucham na zimne, a w pamięci zawsze mam powiedzenie, że: "w piątek zły początek". A podobno nie jestem przesądna... Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Piatek trzynastego 16.07.12, 14:17 Ja się bardzo cieszę vox, że żyjesz:) Ja też starałam się jakoś przemknąć po piątku, bez wyraźnych przyczyn. Jedyną jaką znajduję, mogło być to, że nie chciałam sobie jakoś tym piątkiem zepsuć swoich sobotnich urodzin ;) PS Vox, a jak wieści na froncie? Czyli jak tam Aldi? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Piatek trzynastego 16.07.12, 15:26 Rondo juz gotowe a marktet ma byc oddany do uzytku pod koniec sierpnia----wtedy jest szansa ze sie spotkamy :))))) Skontroluje wasze torby na zakupy co tam dobrego udało sie w promocji zdobyć. Mieszkam przy rondzie,granicze z parkingiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Piatek trzynastego 17.07.12, 14:06 W Bielawie zrobili konkurs na nazwę ronda. Może u nas też zrobią? Rondo Gruzińskie już mamy, Czeskie też, Niemieckie chyba także, więc może Angielskie? Ostatnio widziałam, że rondo koło Intermarche ma nazwę chyba Kresów Wschodnich II Rzeczypospolitej. W takim razie tamto może powinno być rondem Ziem Odzyskanych?? A tak w ogóle, to najlepiej by zrobili, jakby je nazwali imieniem voxave, albo pozwolili jej wybrać nazwę, skoro swego czasu składała na forum gorące raporty z budowy i w ogóle blisko mieszka;) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Piatek trzynastego 17.07.12, 16:02 Słusznie mi sie nalezy--niech bedzie Rondo Teresy takiej bez zasług zwyczajnego czlowieka :) A pewno bedzie JPII o matko ! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Piatek trzynastego 03.08.12, 09:08 Już piątek, oby do końca pracy i laba :) Odpowiedz Link Zgłoś