venilia 25.08.06, 19:59 Tu miejsce dla dyplomujących się, czyli wspianających na sam czubek drabinki :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena70 Re: Chcę zostać dyplomowanym - problemy, porady 06.09.06, 18:14 mam problem z teczką, a właściwie miejscem gdzie "wsadzić" podyplomówkę. Dyrektor zaaprobował kierunek w planie rozwoju, a teraz twierdzi, że jest nie zgodny z potrzebami szkoły i że mam wogóle o nim nie wspominać. Co robić? Odpowiedz Link
magdaszek Re: Chcę zostać dyplomowanym - problemy, porady 06.09.06, 19:01 Włoz do teczki i napisz dlaczego podjełaś te studia i w jaki sposób planujesz je wykorzystać w pracy z uczniami. I najważniejsze: w jaki sposób zdobyta przez Ciebie wiedza i nowe umiejetnosci wpłyną na podwyższenie jakosci pracy szkoły i co zyskaja na tym Twoi uczniowie. Podyplomówke daj tam gdzie wpinasz potwierdzenia dotyczące Towje dokształacania sie (konferencje, kursy itp) Odpowiedz Link
mbmm Re: Chcę zostać dyplomowanym - problemy, porady 08.09.06, 07:35 Witam. Za kilka dni powinnam oddać plan rozwoju, a brak mi pomysłu jak ubrać to co zamerzam i to co robię i zamierzam kontynuować, w tabelki. Plany starszych koleżanek nic nie wyjaśniają, bo one pisała juz dawno i w inny sposób. Czy ktoś może coś podpowiedzieć? Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link
gadoma Jak zacząć? 22.06.07, 11:52 Od 4 lat mam mianowanego i chciałabym startować na dyplomowanego ale muszę coś jeszcze ukończyć no właśnie co? Od 8 lat jestem fizykiem w liceum oraz mam licencjat z matematyki. Przez dwa ostatnie lata byłam na zwolnieniu( ciąża oraz urlop wychowawczy). Teraz od września wracam do pracy. Od czego mam zacząć, jakie kursy zrobić, co jest wymagane? Poradźcie , może ktoś poda jakieś linki. Odpowiedz Link
magdasw początek stażu 08.09.06, 17:14 Rok temu się mianowałam. Nie miałam ochoty rozpoczynać w najbliższym czasie stażu na dyplomowanego, ale jakoś tak wczoraj przyszło mi to do głowy. Powiedzcie proszę jaka jest wymagana przerwa od mianowania do rozpoczęcia stażu i czy ja mogę go rozpocząć w tym roku, czy nie jest już za późno? Odpowiedz Link
elena70 Re: początek stażu 08.09.06, 20:12 www.glos.pl/podstrona.php?id=54 "Nawet osła można doprowadzić do wodopoju,ale napić się musi sam" Sokrates Odpowiedz Link
ewa.z1 termin oddania sprawazdania 28.12.07, 22:26 Czy ktoś tu zagląda? Do kiedu mam oddać sprawozdanie z realizacji planu? do 14 dni po zakończeniu stażu czy do 30 dni? Nie znalazłam tego w rozporz. a dotarły do mnie dwie informacje. Czy ktoś wie? Odpowiedz Link