Dodaj do ulubionych

pierwsze raporty

03.03.04, 21:36
Pierwsi członkowie sejmowej komisji od tzw sprawy Rywina zamieszczają raporty.Po kilkumiesięcznym serilau pod tytułem "Przesłuchania" mogliśmy już wyrobić sobie jakiś pogląd,teraz porównajmy nasze spostrzerzenia z raportami.W zasadzie nie można było oczekiwać niczego innego.tyle różnych opinii ilu członków komisji.Każdy ma swój punkt widzenia,każdy ma swego winnego.To Polska właśnie...
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: pierwsze raporty 03.03.04, 21:45
      Parkosiu, widze, ze nie czytasz starszych poscikow, bo juz o tym
      sygnalizowalam, pytajac o normalnosc. Dzisiaj rozni prawnicy osmieszaja te
      pierwsze raporciki/ raczej ich autorow/ jednoczesnie mowiac caly czas o
      nielegalnosci takowych. Brak profesjonalizmu Komisji Sledczej a szczegolnie jej
      przewodniczacego jest glownym ponoc powodem owych zachowan szczegolnie dwoch
      poslow wiadomych. No i jeszcze sie nie skonczylo, a juz sie zaczelo
      pomniejszanie znaczenia komisji. Tak, tak, to Polska wlasnie.
      • parkowy Re: pierwsze raporty 04.03.04, 11:47
        PO cholerę więc wydano kupę pieniędzy na tę komisję?
        • naata Re: pierwsze raporty 04.03.04, 16:27
          Po to, by ciemny naród miał igrzyska, zamiast chleba...
          • toja50 Re: pierwsze raporty 04.03.04, 22:41
            Juz nie wiem jak to nazwac, tzn. wiem, ale nie bede sie wyrazac.
            • parkowy Re: pierwsze raporty 05.03.04, 20:55
              Po raz kolejny Jakubowska dała pokaz arogancji.Każdy normalny człowiek schował by się gdzieś głęboko,ona nie.Dno.
              • toja50 Re: pierwsze raporty 05.03.04, 21:14
                Ale tam nie ma normalnych, bo wszyscy powinni sie schowac, a widzisz takiego?
                • naata Re: pierwsze raporty 05.03.04, 21:36
                  Widziałam wczoraj... Jagieliński cos mówił że: człowiekiem sie bywa, politykiem
                  sie też bywa a....chłopem sie jest! hehehehehehe Pomyliło mu sie, ale fakt
                  faktem, "czy to w zimie czy to w lecie poznasz.... " ;))))
                  • toja50 Re: pierwsze raporty 05.03.04, 21:45
                    Ten okaz z wasem to juz mnie co krok zadziwia, i jak to kiedys bylo ministrem,
                    a teraz sa jeszcze gorsi, ponoc. No to jak to bylo, gorzej, czy lepiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka