toja50 23.04.04, 18:37 Cos mnie to podnoszenie ciezarow nie kreci, ale trzeba przyznac, ze silna kobitka ta Wrobel, i to juz jakis dlugi czas. Jakas nadzieja na Ateny? Juz sie nie moge doczekac tej olimpiady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Ciezary! 23.04.04, 18:41 Nigdy mnie też nie kręciło, no może trochę za Baszanowskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ciezary! 23.04.04, 18:47 A mnie za Smalcerza hehehe No, ale kiedys to byly ciezary, a co!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ciezary! 23.04.04, 21:11 Nie rozumiem o co Wam chodzi? Mnie się podobają wszystkie dyscypliny sportu uprawiane przez kobitki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ciezary! 24.04.04, 14:51 A mnie boks i ciężary wlasnie niebardzo, ale Tobie sie nie dziwie hehehe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ciezary! 24.04.04, 15:50 nieeee, nie mogę patrzeć na taka deformacje ciała przez sterydy i inne...toć to nie tego no...Szkoda kobitki. nie lubie boksu równiez, choć ostatnio Jerzy Kulej tłumaczył, ze kiedys nie było takich zabijaków jak dzis, byli bardziej technicznie poukładani, mam w rodzinie byłego ligowego boksera, hehehehe I te nosy spłaszczone jak u mojej psiny ;-))) Jeżeli juz kobietki w sportach "meskich", to w kulturystyce, lubie, ale tez bez przesady. Zdrowo wygladają ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ciezary! 24.04.04, 16:32 Kobitki w sporcie i owszem ale żadne ciężary ani boks. Nie, na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ciezary! 24.04.04, 20:58 No to chociaz raz sie Chetor z kobitkami zgadza w przeciwienstwie do Parkowego hehehehehehehhehehehe,myslaby kto. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ciezary! 24.04.04, 21:07 "Na życzenie raz można" - z jakiego filmu ten cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ciezary! 24.04.04, 22:15 Agata Wróbel rzeczywiście nie jest kruszyną.:))Pisaliście o boksie,którego nie lubię w wykonaniu męskim,jednak na A.Rylik miło popatrzeć.Podobnie tenis.Męski tenis jest duscypliną siłową,szybką,bez atrakcji,natomiast w wykonaniu żeńskim jest o niebo bardziej widowiskowym.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ciezary! 25.04.04, 03:19 "Na życzenie raz można" - z jakiego filmu ten cytat?" Tym razem postaram sie jeszcze ne wiedzieć, tak, że spokojnie mozna podpowiedzieć, następny raz, nie podpowiadać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ciezary! 25.04.04, 12:46 Parkosiu! w damskim wydaniu kazdy sport widowiskowy, wcale Ci sie nie dziwie,ale kierowcow, kobitek to raczej nie tego, co? mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ciezary! 26.04.04, 09:58 Kobitki-kierownice wypadły najgorzej w studyjnym teście. I tak jest w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ciezary! 26.04.04, 17:00 Musisz byc taki zasadniczy, i z czego tu sie cieszyc, ze slabych kierowcow? Wszyscy ogolnie wypadli blado, strach jezdzic. Oj to sie Parkowy ucieszy, cos zamlkl na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ciezary! 26.04.04, 18:21 Zasdaniczy może jestem ale gdzie uciechę zobaczyłaś, nie wiem?! Smutny to wynik po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ciezary! 26.04.04, 20:11 Ucieche, to zawsze widac, czasem czarną, ale jest. A gziez to Parkowy? czyzby juz w Unii?, nie poczekal na nas? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ciezary! 26.04.04, 21:26 toja50 napisała: > Ucieche, to zawsze widac, czasem czarną, ale jest. A gziez to Parkowy? czyzby > juz w Unii?, nie poczekal na nas? ----------------------- Ciężko tyram,a w wolnych chwilach wykorzystuję ucieczkę przed VATem,znaczy kupuję co się jeszcze przyda do remontu łazienki.:) O kobitkach można gawędzić bez przerwy.:) Jako kierowcy,hmmm...no nie są najwyższych lotów(są wyjątki!).Natomiast w sporcie dla mnie bomba.Klejnowska i Wróbel mistrzyniami Europy.! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ciezary! 27.04.04, 10:25 Generalnie, faceci są lepsi od kobiet w sprawach technicznych, matka natura ich tak obdarzyła. Ale z kierowcami facetami, jełopami, miałam osobiście do czynienia, i nikt mi nie powie, że tylko faceci! znam kobiety, od których niejeden musiałby sie uczyć. TV ze swoimi pokazami, nie jest w zadnym wypadku odzwierciedleniem prawdy w tej materii. Ja jestem może pzeciętniarą, ale z intuicja i rozwagą, a to, jak uważam, dużo. Znalazłam w Prost adres na stronę, ale nie miałam czasu się sprawdzić, na pewno nie dorównam Chetorkowi, bo podejrzewam, że dobry jest...:))) Odpowiedz Link Zgłoś