parkowy 09.08.04, 20:49 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040809/GRUDZIADZ/108090224 Teraz nie będzie wytłumaczenia brakiem dostępu.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Dostęp do netu 10.08.04, 20:18 No właśnie! Parkosiu! ...nie ma tłumaczenia, dostęp był i tylko jeden post??? Nooo tak...wybaczam, bo też nie mam czasu ale odpisze Tobie byś nie myslał, że Cię ...tegooo noo, ;)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Dostęp do netu 10.08.04, 20:44 Przecie wiem,że Ty nie mnie tego,no...:)))Sprawdziłem krzynkę i jestem pod wrażeniem.:))) Trochę za wcześnie ale,jak sama napisałaś,będzie na zaś.:)) Dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dostęp do netu 10.08.04, 22:50 No widzisz, jak ja Ciebie znam ;P he he Wybór 'tematów' mam bardzo duży, ale to było "pozdrowienie partyjne", zasugerowane z resztą przez Chetorka ;))) Z tym nie tego to...kiedyś powiem ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Dostęp do netu 11.08.04, 22:11 Jasne! Trzymam za słowo.:)Piszesz,że niby Chetor... Patrzajta ludziska,no no .:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dostęp do netu 11.08.04, 22:25 Parkosiu! nie wiem czy przypominasz sobie "rozmowę" o zespole "Cela 3".."Piwko" to ich utwór ;)) Dyskusja była spowodowanan przez naszego Kolegę ;-))I eto wsio :) A reszta to już insza inszość :D Ty, zdaje się, też masz coś do dopowiedzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Dostęp do netu 12.08.04, 20:36 Niestety,nie przypominam sobie.:( Co do drugiej części wpisu powiem jeno tyle "jak zwykle Naatko,jak zwykle":)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dostęp do netu 12.08.04, 22:21 Cos te rejony niedostepne sa dla mnie, wiec odstepuje od tematu hehehe i mowcie dalej, moze cos z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dostęp do netu 13.08.04, 10:50 Parkoś jest tak TAJEMNICZY, że nie tylko Tobie, cieżko poruszać się w tym temacie, Toju ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dostęp do netu 13.08.04, 13:14 Masz racje, Naata, Parkos cos za zwiezle jak na mnie przekazuje informacje, a moze nasza pojemnosc hehe jest za mala? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dostęp do netu 14.08.04, 11:18 Może i zamała? Trudno wyczuć ;) Mój dostęp ostatnimi czasy jest nie do wytrzymania, cos się dzieje, ale moje anty-wirusy nic nie komunikują? Czasami nie mam ochoty włączać kompika.. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dostęp do netu 14.08.04, 13:28 Inna pojemnosc mialam na mysli, Naatus, inna hehe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Dostęp do netu 14.08.04, 15:54 No proszę,to niby ja jestem tajemniczy?? Same sie nie rozumiecie.:))) He he he Pewnikiem należy pisać wprost,metafory zostawić poetom.:) Odpowiedz Link Zgłoś