naata 21.04.05, 09:57 oj! bo zacznę wydzwaniać ;P A może Ty masz szlaban na kompa? Mój ślubny też mnie zaczyna prześladować ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: PARKOSIU...... 21.04.05, 10:02 Kiedyś by poleciał do kawiarenki, teraz ani maila, ani smsa, ani nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 21.04.05, 10:04 ..a może faktycznie coś jest z Nim nie tak? może chory...??? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOSIU...... 21.04.05, 10:08 Mieliśmy dotychczas taką zasadę, że gdy komuś coś wypadało niepodziewanego to uprzedzał na forum, że będzie nieobecny. Teraz zero info. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 21.04.05, 10:45 No tak, cosik smutno:-( Chyba cos z komputerem, bo zawsze cos skrobnal. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 22.04.05, 17:32 Ciekawe dlaczego.....................................................??? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 23.04.05, 14:55 Gdzie jest nasz ojciec forumowy? Nawet glosu nie da? kompa Mu zarekwirowali? Chory? Wyjechal? Zawziety jakis czy cos? A my ? smutno nam:-(((I nie tylko:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 23.04.05, 15:20 Jeszcze nie dostałam sms-a od tatusia ;)..może wyjechał, wspominał coś o Słowacji.. no i nie roamingu? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 23.04.05, 23:11 do tej pory żadnej odpowiedzi...;(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOSIU...... 24.04.05, 11:52 Można by oczywiście wysyłać więcej lub pisać, ale chyba nie w tym rzecz. Jakies słowo i znak należy się nam. Nie wiem, no nie wiem co jest grane. Aż nie chce mi się wierzyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 24.04.05, 14:05 ..a jeśli przytrafiło się coś złego? ..tffu tffu Może, Chetorku, jako męska część forum, wykonałbyś telefon, by być pewnym,co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 24.04.05, 15:07 Tak wlasnie myslalam jak Naata, zawsze co meski glos, wiadomo:-) No i tez nie chce mi sie wierzyc, zeby zupelnie nie zagladal:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOSIU...... 25.04.05, 10:50 Zrobiłem to, zadzwoniłem dzisiaj. Po drugiej stronie głos Pakosia z automatycznej sekretarki. Zostawiłem wiadomośc, że czekamy na FG na jakieś wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 25.04.05, 10:58 Dzieki, ale z rana to pewnie sa w pracy, chociaz moze wszyscy wyjechali? juz nie chce myslec o czyms gorszym. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 25.04.05, 11:30 Dziwne, wygląda to niepokojąco...jeżeli wyjechał, nie ma widocznie dostępu do netu, ale i telefonu? No nic wypada nam jedynie czekać na wieści, a może chce od nas, po prostu, odpocząć? ;P Nie dopuszczam żadnych złych myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOSIU...... 25.04.05, 15:36 Po wyjaśnieniu w mailu daję mu rozgrzeszenie i usprawiedliwienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Kochani... 25.04.05, 15:38 Mam nadzieję,że dotarło już do Was moje wyjaśnienie.Obiecuję poprawę,naprawdę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kochani... 25.04.05, 15:46 O! święty duch...itd! A ja jeszcze nic nie mam i nic nie wiem, dopiero przebaczę jak zobaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kochani... 25.04.05, 18:21 Dostałam Parkosiu! Podziwiam, to się nazywa "HOPEL" he he Ale, ta cisza była stresująca, musisz przyznać... no juz dobrze - wybaczam! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kochani... 25.04.05, 19:18 No!/ tu porzadnie westchnelam/. Jest OK. Wszystko na swoim miejscu, ale zaskoczenie totalne, tego sie nie spodziewalam.O roznistych hoplach myslalam, takiego nie przewidzialam hehe. Odwaznys chlopie Parkowy:-))) Uffff... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kochani... 26.04.05, 15:34 Takiego _hopla_ chyba nikt nie brał pod uwagę, bo już samo określenie przez Parkosia wskazywało na coś zupełni innego, a na pewno nie na to szydło co wyszło z worka ;-)) Fakt odważny to on musi jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Kochani... 26.04.05, 21:00 Ano,odważny...:) Mam jeszcze wiele wątpliwości,a w zasadzie moja ostatnia.:)Jeszcze tylko trochę papierzysk,z terminem do końca tygodnia i... się wszystko okaże. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kochani... 26.04.05, 21:13 No to powodzenia! i do roboty:-) Fajnie jest jak sie spelniaja marzenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kochani... 27.04.05, 09:24 "A mi się marzy (też!)kurna chata..." pamiętacie ? "Wolność Tomku w swoim domku", dla mnie daleko od ludzi..Dobrze, Ci też życzę Parkosiu! Tylko w tym frworze "walki" nie zapomnij ze swoja 'ostatnią' o odpoczynku i zdrówku! - bo ono najważniejsze! Pozdrawiam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kochani... 27.04.05, 10:19 Czy Parkosie(!) nie wzorują się czasem na serialu MjM?! Widziałem ostatnio, ze tam tez sobie właśnie chatkę zaplanowali ;-))) Pozdrawiam zdrowotnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kochani... 27.04.05, 11:46 Noooo wieeeem, serialik do duuuuuuuuuu*****yyyyyy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kochani... 28.04.05, 10:08 myślisz, ze Toja o serialikuuuuu??? he he he No cóż, rozgadane my towarzycho, Parkoś wyboc! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kochani... 28.04.05, 10:11 Myślę, że Toja o serialiku jednak?! Parkoś pewnie zalatany przy załatwianiu tych wszystkich papierzysk. Potem będzie drapanie i malowanie, potem ustawianie i przesuwanie, potem witanie i opijanie, potem padanie i wstawanie. W tym roku już nie znajdzie dla nass czasu ;-(((((( PozdrooFki Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kochani... 28.04.05, 10:16 Jak to nieeee? A z kim bedzie opijał??? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kochani... 28.04.05, 11:49 Z nami i tylko z nami, przynajmniej na spotkaniu! tylko troszke cierpliwosci i powsciagliwosci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kochani... 28.04.05, 13:44 A kto jest tu niecirpliwy czy niepowściągliwy? Gdyby tak było, to już byśmy tam jechali oglądać i doradzać, o opijaniu nie wspominając ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kochani... 28.04.05, 20:32 he he he he.. A to się narobiło! Parkoś, to ja chlapnęłam pierwsza...z wrażenia! Nic to, będzie co opowiadać i pośmiać sie z czego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kochani... 29.04.05, 10:16 znmowu Go wcięło, a mówił; wiecej nie będę..widocznie nie dokończył, że mniej tyż nie! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 01.05.05, 14:08 Po co Ty sie w te gory pchales Parkosiu? tam taki tlok,ze zakopianka ponoc w szwach peka, a swoja droga tyle juz lat i nie ma na to sposobu? Ale my sie o grudziadzka srednicowke martwy, ponoc maja zaczac w tym roku hehe zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: PARKOSIU...... 05.05.05, 20:36 Góry zmuszony byłem odpuścić sobie,nie mniej mam trochę luzu.Przydało się te parę dni do porządnego odsapnięcia i odpuszczenia trochę adrenaliny,która zalała mnie całkowicie.:))Telewizorni nie oglądam już chyba od paru tygodni,jedynie kompa z przyzwyczajenia nie wyłączam,ogólnie jest fajnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 05.05.05, 23:05 No,no, kompa nie wylacza a do nas nie skrobnie,no dobra, pewnie tak musi byc:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 06.05.05, 10:08 Zmęczenie materiału..he he Właśnie odczuwam, może jakiś urlop? Przydałby się... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 06.05.05, 10:36 No to idziemy na urlop. Zamykamy do odwolania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOSIU...... 06.05.05, 11:22 A niedawno jeszcze Parkoś nie lubił dłuuugich łikendów. A kompek stoi włączony i zawija w te sreberka.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 06.05.05, 11:43 Parkos dal plame, przyznajac sie do wlaczonego kompa. A my trzymalismy kciuki za powodzenie, rezulatau jednak nie znamy, no coz, cos jednak wiemy:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 06.05.05, 13:49 Że też Parkoś sobie o nas przypomniał!??? Dzięki składamy ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: PARKOSIU...... 06.05.05, 16:27 Toju kochana,kompa nie wyłączam od niepamiętnych czasów,co nie znaczy,że siedzę przed nim.Po prostu ściaga różne takie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 07.05.05, 08:38 Parkosiu, dzięki za mejlika, choć tak naprawdę trza Tojce zawdzięczać, bo wzi ęła się za Ciebie krótko ;))) nooo i miłego pobytu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 07.05.05, 11:50 No to czekam,:-) gorzej jak wybierze sobie pore, jak bede spacerowala przymusowo w samo poludnie DD Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 07.05.05, 12:03 Parkosiu! widze, ze Twoja ostatnia ma glowe na karku, dobrze, ze Ja masz. Pozdrawiam i moze zdazysz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: PARKOSIU...... 07.05.05, 22:48 Taaaa,to mimo wszystko trudna decyzja. Toju,mail w drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 07.05.05, 23:36 Tak,przed chwila odebralam, dzieki, juz odpisalam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 08.05.05, 09:44 ......................[`].................................za naszych ojców.... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOSIU...... 08.05.05, 12:44 Czytałem mejla Parkosia. Musiał mieć niezłe przejścia z rodziną, ale chyb osiągnęli komprowmis. Widać Jego Ostatnia ma jeszcze dużo do powiedzenia. Chyba jednak Parkoś nie zajrzał do ToJi, bo brak wieści na ten tmat. Pozdrawiam. PS. Co z tym zniczem, nie przesada?! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOSIU...... 08.05.05, 18:39 Już wszystko rozumiem, dzięki za informacje :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 12.05.05, 12:15 hmmm..Ciekawe co tam u Parkosia... Pozdrawiam serdecznie naszego Kolegę. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOSIU...... 12.05.05, 13:53 Tez myslam o Parkosiu, szczegolnie wczoraj, ale mysle, ze sie odezwie. Pozdrawiam serdecznie Parkowego i czekam na odzew od Niego! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOSIU...... 12.05.05, 15:17 Też wczoraj szczególnie o nim myślałem. Na pewno się odezwie, ale w tym tygodniu dajmy mu spokój. Trzymaj się stary. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: PARKOSIU...... 13.05.05, 21:27 Prawie prosto z drogi...Dzięki za słowa wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOSIU...... 14.05.05, 12:26 ..raz jeszcze wpiszę; dzięki i pozdrawiam Parkosia.... i tak już, uważają nas za TWA - /towazrystwowzajemnejadoracji/.. no i baaaaardzo dobrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś