Dodaj do ulubionych

ODPRYWATYZOWAĆ(?) - TAK / NIE

12.07.05, 08:28
Ponieważ w kólko jest drążony ten sam temat i nie widać jego końca proponuję
głosowanie.
Niech każdy ze stałych uczestników FG wypowie się tutaj w bardzo prosty
sposób. ODPRYWATYZOWAĆ - TAK lub NIE. Opinii już padło tyle, ze nie będę się
powtarzał, ale Dodzie było za mało więc głosujmy. Prywante forum zawsze będzie
można założyc też na GW i kontynuować TWA.

Chetor: ODPRYWATYZOWAĆ - NIE.
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: ODPRYWATYZOWAĆ(?) - TAK / NIE 12.07.05, 11:28
      Wstrzymuje sie od glosu ze wskazaniem na powszechny dostep. Oczywiscie,
      chcialabym, zeby bylo nas wiecej i wiecej tematow, oczywiscie ciekawych, bo ja
      sie juz wypalilam, ale specjalnie nie licze na nic, no moze na jakies
      glupkowate wpisy.
      • chetor Re: ODPRYWATYZOWAĆ(?) - TAK / NIE 12.07.05, 12:05
        Ot kobieca odpowiedź ;-))

Skoro Parkoś wypowiedział się właściwie już w innym wątku ("mus logowania..") to
        nie ma sensu dalsze głosowanie. W tamtym wątku powiedziąlem co chciałem.

Wysłałem już maila o rezygnacji go GW.
        • toja50 Re: ODPRYWATYZOWAĆ(?) - TAK / NIE 12.07.05, 21:05
          Ale wlasciwie Naata ma decydujacy glos jako matka zalozycielka, mysle, no nie?
          A wlasciwie robcie jak chcecie ja sie i tak dostosuje.
          • hrabia_potocki Re: ODPRYWATYZOWAĆ(?) - TAK / NIE 12.07.05, 21:45
            nie jestem z TWA, ani GTW
            ale u NAS jest dostęp powszechny i nie ma opiekunów...

a ja i inni się logujemy!:-)))

pozdrawiam
            • chetor Re: ODPRYWATYZOWAĆ(?) - TAK / NIE 13.07.05, 09:29
              U nas też jest powszechny, ale być bardziej ;-)
              U was kiedyś też było sprywatyzowane, potem opiekuna wywiało i tak zostało. Jak
              widać nie zwiększyło to przybyszów.
              Pozdro
              • parkowy Re: ODPRYWATYZOWAĆ(?) - TAK / NIE 13.07.05, 18:57
                ...ale przynajmniej Toja będzie happy.:)
                • chetor Re: ODPRYWATYZOWAĆ - TAK 14.07.05, 08:31
                  Parkoś - kończ waść, wstydu oszczędź ;-))

Zapowiadałeś zrzeknięcie się i co? Ja mam to już za sobą.
                  Może zacząłeś się wahać ja Cimosz i zmienisz decyzję?!
                  • toja50 Re: ODPRYWATYZOWAĆ - TAK 14.07.05, 09:28
                    Gratulacje Ch. ale co z tego i nby czemu mam byc hepiP Czyli juz moge sie nie
                    logowac;-)
                    • chetor Re: ODPRYWATYZOWAĆ - TAK 14.07.05, 09:37
                      Dzięukję, chociaż nie jestem pewny czy powinieniem ;-)
                      Masz b
                      yć *hepi* zawsze i wszędzie, ale dopóki Parkoś nie zrejteruje trza się logować.
                      Tak długo, aż u góry FG zniknie napis prywatyzaja.
                      A gdy zniknie to normalniu tłuuumy tu nadejdą i bedą pisać, pisać, pisać .....

Lepiej będzie jednak jeśli zawsze będziesz się logować. Wtedy wiadomo who i who,
                      czyli czy ToJa to Toja ;-))

Pzdr
                      • parkowy Re: ODPRYWATYZOWAĆ - TAK 14.07.05, 21:12
                        Długo się zastanawiałem,co odpisać na zarzuty Chetora.Chyba dobrze zrobiłem,bo pierwsze słowa,jakie cisnęły się na klawiaturę,mogłyby tymi,które byłbym żałował.Pisałem już w wątku powitalnym,rezygnację złożyłem w tym samym dniu co Ty.Mail'a zaadresowałem osobiście do TeBe.Nie potrafię odpowiedzić,dlaczego jeszcze widnieję jako opiekun.Zabolały mnie twoje ostanie posty...
                        ...Leśniczówka i jej klimaty...
                        • parkowy Re: ODPRYWATYZOWAĆ - TAK 14.07.05, 21:41
                          Jeszcze jedno.Nigdy nie robiłem z gęby cholewy,dlatego zawieszam działalność na forum do czasu zniknięcia mojego nicku na winiecie strony.
                        • dodo66 ODPRYWATYZOWAĆ - TAK 14.07.05, 21:53
                          Posty Chetora czesto bola rowniez innych. Po dzisiejszej jego odpowiedzi na moje
                          pytanie w watku "Lipiec to jest lato" otrzymalam taka "............" odpowiedz,
                          ze przez 2 godziny bylam z dala od komputera, aby w przyplywie uczuc nie
                          odpowiedziec mu w podobnym stylu. Zdecydowalam sie na odpowiedz w stylu :"Tego
                          nie chce zalowac - nie ze wzgledu na Chetora, ale ze wzgledu na kulture tego
                          forum. Moze sie Ch. domysli o co mi chodzi". Nie domyslil sie. Moze teraz
                          pomysli. Zwlaszcza. zanim cos podobnego nastepnym razem napisze.
                          • toja50 Re: ODPRYWATYZOWAĆ - TAK 18.07.05, 11:41
                            Alescie zrobili z igly widly, nie spodziewalam sie . Przeczytalam caly ten
                            watek od poczatku i zupelnie nie wiem o co tyle wrzawy, chyba nastapilo
                            samonakrecanie, zaczelo sie od zartownego stylu i brnelo, natrafilo na jakies
                            wrazliwe chwile i poszlo,,, jak widac w temacie. Prosze o moment zastanowienia
                            CZY WARTO ? Dopiero dzisiaj na ten temat wpadlam i sie zdumialam, chociaz
                            wyjasnilo mi np nieobecnosc Parkowego. No dobra, wracajmy do normalnosci,
                            wystarczy, ze gora sie zachowuje jak sie zachowuje:-)
                            • naata Re: Jestem za logowaniem 20.07.05, 01:59
                              Nuuu pagadi Rebiata!;-)
                              Przyznaję rację Tojce, jak można z takiej sprawy ukręcić "problem"?
                              Po co? Mało mamy tematów, drażliwszych? Hę? Lista kandydatów czeka
                              na "obgadanie" a Wy tu o takich tam.. pirdułkach ;D
                              No dobra, myślę, że dacie se po razie i spoko! I Pozdro! ;P

Aaaa.. jakby jeszcze co do tematu logowania, to warto se poczytać Forum Bydzi
                              na ten przykład ;)
                              • parkowy kobiety na start 21.07.05, 10:34
                                By zakończyć tą dyskuję,małe podsumowanie.Po mojej korespondencji z adminami forum GW wynika jasno,wszystkie fora regionalne będą sprywatyzowane.Wynika to z polityki firmy,którą forum w obecnej postaci przerasta.Nie da się moderować jednocześnie na wszystkich wątkach,to wymaga armii ludzi,stąd ta decyzja.Sprywatyzowane fora traktowane będą jak prywatne,dlatego logowanie będzie zachowane.Moja propozycja jest taka:kolej na Was dziewczyny.Ktoś w końcu MUSI być opiekunem naszego forum,więc wybierzmy osobę do której mamy zaufanie.Wystarczy skorzystać z odnośnika "prywatyzacja",w prawym górnym rogu i przesłać swój akces.Powtarzam raz jescze:nie ma ŻADNEJ możliwości uniknięcia logowania!
                                prywatyzacja@gazeta.pl
                                • naata Re: kobiety na start 21.07.05, 10:55
                                  Ma zostać, tak jak było i Kropka!
                                  Nie cierpię zmian. Więc mnie nie zawiedźcie Panowie!
                                  Pzdr
                                  • toja50 Re: kobiety na start 21.07.05, 12:37
                                    Dziewczynki nie sa gotowe:-)))jak tak mialo byc to po co te zmiany i razgawory?
                                    Na miejsca wroc!!!i nie dyskutowac!!!
                                    • dodo66 Nie komentuje :D 21.07.05, 13:42
                                      .. bo niepotzrebnego pisania bylo juz dosyc
                                      Jezeli chodzi o opiekunow forum - kazdy z powyzszych duetow mi sie podoba.
                                      • naata Re: Kochani!! 21.07.05, 14:03
                                        Sami aplikujemy sobie problem, no może tym razom beze mnie i Toji,bo nie
                                        przyszłoby mi do głowy, cokolwiek zmieniać w naszym żywocie forumowym, i dalej
                                        nie widzę takiej potrzeby. Wracać na swoje miejsca, jak Tojka powiedziała i już!
                                        Pliss!
                                        Skończta już te szukanie dziury w całym..
                                        Proponuję wyżyć się na politykach hahahahahaha!
                                        Aaaaa.. Dodo(a) to energii "elektroda" ;-) Niech dołączy do naszych Panów
                                        opiekunów i będzie mogła w końcu mówić, moje, nasze Forum.;)
                                        Z góry Gratuluję!Poważnie!
                                        A, teraaa lece do kuchni...Widomo, gospodyni domowa ;P
                                        • dodo66 Zmiany sa potrzebne .. 21.07.05, 21:07
                                          ..zawsze. Pozostaje jedynie pytanie czy beda to zmiany na lepsze czy gorsze -
                                          ale to dopiero przyszlosc moze pokazac. Wykluwa mi sie w glowie pewien pomysl,
                                          ale zanim sie narodzi w calej jasnosci i bede gotowa sie a Wami podzielic,
                                          troche czasu uplynie.. Mysle w kierunku ozywienia forum i "sprawiedliwego"
                                          podzialu "obowiązkow". Sadze, ze wiecie o co biega - myslcie dalej w tym
                                          kierunku. Moja kandydatura odpada- nie wiem jak dlugo tu zostane, przeciez
                                          niejeden slomiany zapal juz na tym forum przezyliscie.
    • toja50 Re: ODPRYWATYZOWAĆ(?) - TAK / NIE 25.07.05, 09:57
      No i co Panowie??? Bardzo Prosze!
      • parkowy no jasne 25.07.05, 20:20
        ...wszystkiemu panowie winni??:)Mówi się tyle o równouprawnieniu,a Wy co? :D
        • toja50 Re: no jasne 25.07.05, 21:42
          Parkosiu!!!!!!!!!!!!! a kto tu mowi o jakiejs winie, prosze tylko o dalsze
          administrowanie i tyle. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka