kotka1 14.08.05, 18:30 szukam gostka czerwoną AlfA ROMEO srebrny spojler< zalosne> okularki rózowe i pierscionki .potrącil mojego psa i odjechał .Gdzie go szukac.....?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: poszukiwany 14.08.05, 18:57 Siedź przy kompie i pilnie się rozglądaj, i zdejmij te czarne szkła konaktowe. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter widzialem: 14.08.05, 19:40 faktycznie jest czerwony, wisi na scianie i spiewa... czch Odpowiedz Link Zgłoś
naata ....? 14.08.05, 20:33 No właśnie!? A co słychać u naszej Koty??? Dawno tu jej nie było. Chciałabym się z nią skontaktować, ale wszystkie dane zniknęły wraz z padniętym sytemem. Może przeczyta i się odezwie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radzisz4 Re: poszukiwany 14.08.05, 22:31 Ta alfa często stoi na Mastalerza numery to chyba CG 14XXX. Koles jest zalosny jak nie wiem co... Odpowiedz Link Zgłoś
kotka1 Re: poszukiwany 14.08.05, 22:38 dzieki .z wami czy bez i tak skasuje pedała...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: poszukiwany 15.08.05, 09:00 Widać miałaś z nim kontakt, skoro wiesz, że on taki, hmm, "rowerowy". Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: poszukiwany 16.08.05, 11:29 Czy, nie lepiej o fakcie, zawiadomić policję? W czym może pomóc wiadomośc na forum? Wierzycie, że jest czytane przez większość mieszkańców? "skasuję tego pedała"... homoseksualizm synonimem zła? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: poszukiwany 16.08.05, 20:33 W czytanie przez większość?:)Mimo,że naiwnych nie sieją nie wierzę w znalezienie takiej osoby na forum.Gdybym to ja znał taką informację o oprawcy mojego kota,wiedziałbym jak ją spożytkować.Ta alfa już nie byłaby taka ładna.:) Odpowiedz Link Zgłoś