Dodaj do ulubionych

Najlepsze, najsolidniejsze biura nieruchomosci

17.10.05, 13:12
Czy mozecie mi takie polecic w Waszym miescie? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Do zobaczenia w Grudziadzu!
Obserwuj wątek
    • trawolta Re: Najlepsze, najsolidniejsze biura nieruchomosc 17.10.05, 13:25
      1)Banaś (to jest chyba ul. Groblowa, koło dawnej "Baryłeczki")
      2)Astor (Al 23 Stycznia, nad BZ WBK)
      Generalnie pytaj ich czy mają koncesję
      • kamulka1 Re: Najlepsze, najsolidniejsze biura nieruchomosc 17.10.05, 18:55
        Dzieki. A tak miedzy nami gdyby ktos mial do sprzedazy mieszkanie powyzej 80 m, w starym budownictwie, prosze o kontakt.
        • 21st mieszkanie >80m w starym budownictwie 20.10.05, 22:48
          Hej-od niedawna jestem zainteresowany sprzedazą (zalezy mi na czasie)-mam
          mieszkanie 3 pokojowe, 96m2 +13 piwnica beczynszowe!!! (oplaty to max 170 zl
          +media) Jezeli jestes zaintereswana prosze o kontakt na prive'a w sprawie
          szczególow tel 607601650, marekosa@o2.pl
    • uanka Re: Najlepsze, najsolidniejsze biura nieruchomosc 17.10.05, 23:59
      miałam do czynienia z wieloma biurami - polecam Ci p. Banasia i p. Tucholską
      World chyba z ul. Kościuszki. Profesjolanla obsługa, słowność, szybkość,
      elastyczność, pomoc w bankach i urzędach wszelskich gdzie się załatwia
      formalności związane z kupnem i sprzedażą.
      • trawolta Jedno ale.. 18.10.05, 08:24
        World rzeczywiście b. profesjonalny. Tylko dość ciekawie skonstruowana umowa -
        otóż prowizję dla biura masz zapłacić w dniu podpisania umowy wstępnej. Czyli
        jeżeli mieszkanie chcesz na kredyt, to taka umowę podpisujesz przed
        wystąpieniem o kredyt i płacisz prowizję. Jeśli nie dostaniesz kredytu to nie
        masz prowizji i nie masz mieszkania.
        Chyba, że źle zinterpretowałem umowę - spytaj ich o to. Ja zanim się
        dowiedziałem to znalazłem sam mieszkanie więc przestało mnie to interesować.
        Natomiast jeśli jesteś pewna, że dostaniesz kredyt lub kupujesz mieszkanie za
        gotówkę to rzeczywiście polecam World - jedna z większych baz ofert w G-dzu.
        • kamulka1 Re: Jedno ale.. 18.10.05, 09:24
          Dziekuje za podpowiedzi i rady, ktore wezme pod uwage. Startuje w przyszlym tygodniu, trzymajcie kciuki. Ahooooooooj!!
          • kamulka1 Re: Jedno ale.. 18.10.05, 19:17
            Siedze w necie i szukam mieszkania. Cos cieniutko to jednak widze z mieszkankami o wspomnianej powierzchni powyzej 80 m. Jest ich naprawde tak malo czy moze szczescua mi brak? Jakie jest Wasze doswiadczenie? W jaki inny sposob poza netem , posrednikami moge znalezc mieszkanie? Dzieki za wskazowki- bardzo trudno dac sobie rade w tej materii jesli nie mieszka sie na miejscu.
            • dodo66 Telegazeta 19.10.05, 08:26
              Wiem, ze duzo ofert nieruchomosci zamieszczanych jest w grudziadzkiej telegazecie, a skutecznosc sprzedazy/kupna w ten sposob dosc spora. Moze przy okazji pobytu w G-dzu zamiescisz tam swoje. Niestety nie mieszkajac w G-dzu nie potrafie Ci powiedziec gdzie mozesz tego fizycznie dokonac.
              • chetor Re: Telegazeta 20.10.05, 09:36
                Fizycznie można tego dokonać w siedzibie Spółdzielni Mieszkaniowej przy ul.
                Moniuszki ??
    • kamulka1 Re: Najlepsze, najsolidniejsze biura nieruchomosc 20.10.05, 18:08
      Dzieki Wszystkim za rady. Oby mi sie udalo!!
      • 21st Re: Najlepsze, najsolidniejsze biura nieruchomosc 20.10.05, 22:50
        Hej-od niedawna jestem zainteresowany sprzedazą (zalezy mi na czasie)-mam
        mieszkanie 3 pokojowe, 96m2 +13 piwnica beczynszowe!!! (oplaty to max 170 zl
        +media) Jezeli jestes zaintereswana prosze o kontakt na prive'a w sprawie
        szczególow tel 607601650, marekosa@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka