Gość: Krysiaroz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 21:20 Naata zycze zdrowia,bez ciebie nie ma tu zycia i dobrze,ze nie pracujesz haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Zdrowiec mi tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 23:51 Nawet bardzo cie lubie ;))))) Jeszcze nikomu nie byłam tak potrzebna ha ha ha ha Jak niewiele potrzeba aby człowiek czuł się szczęśliwy ! :))) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: Zdrowiec mi tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.03, 13:13 No widzisz tylko ciut pokrzyczalam i jaka wydajnoesc. Pozdrawiam Zobaczymy jak parkowy po nocce wezmie sie za robote.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Zdrowiec mi tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 21:41 Zawsze musi być "ten" co trzyma krótko i pokrzyczy i nagrodzi ha ha ha ha pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Zdrowiec mi tu 03.04.03, 22:12 OK pokrzyczałyście sobie na mnie!Pospałem troszeczkę i jak widzisz Krysiuroz,biorę się do roboty HI HI HI Trzymajcie się ZDROWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: Zdrowiec mi tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 11:43 To ja bede od krzyczenia a Naata od nagradzania dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Zdrowiec mi tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 21:21 Kogo Parkowy? Krysięroz czy mnie ? ha ha ha ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Zdrowiec mi tu 04.04.03, 21:34 chiba Ciebie (nagroda),Krysiaroz tylko by krzyczała na mnie.Ło ja bidny ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś