parkowy 07.04.03, 22:31 Dwóch polskich dziennikarzy zostało zatrzymanych przez irakijczyków w okolicach Bagdadu.Brak wiadomości o losie zatrzymanych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: zatrzymani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 23:15 Smutne to wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: zatrzymani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 11:29 Brak wiadomosci to dobra wiadomosc, oby nie bylo tej najgorszej ale premier obiecal pomoc wiec jestem spokojna? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: zatrzymani 08.04.03, 13:01 Gość portalu: Krysiaroz napisał(a): > Brak wiadomosci to dobra wiadomosc, oby nie bylo tej najgorszej ale premier > obiecal pomoc wiec jestem spokojna? To już nieaktualne ale mam pytanie do Krysiaroz. Co Ty z tym premierem, na serio czy lipa, bo się gubię ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: zatrzymani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:22 No jak najbardziej serio,przeciez byl w Turcji wczoraj i rozmawial z kim sie dalo miedzy innymi o naszych dziennikarzach i publicznie obwiescil ze zrobi wszystko by ich uwolnic, oj chyba grypa dziala ze nie slyszales . Ale oni byli samodzielni i nie ma sprawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś