07.05.07, 10:00
Czy orietujecie sie,ktory z lekarzy w Grudziadzu ma sprzet do wykonania
trojwymiarowego USG? (jesli w ogole ktorys:))
Jezeli macie jakies informacje na ten temat, to piszcie cokolwiek wiecie:
kto, jaka cena, czy nagrywa na CD, czy robi zdjecia itp.
Bardzo zalezy mi na tych wiadomosciach:) Z gory bardzo dziekuje! Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • laurencja2 Re: USG 3D 08.05.07, 15:04
      witaj z tego co wiem to w naszym mieście nikt takiego usg nie wykonuje ja mialam
      takie usg zrobione w Bydgoszczy przez doktora wożniaka .
      • hanka2501 Re: USG 3D 08.05.07, 17:23
        Wiem, ze specjalizacje z USG na Wolski. Jak ja byłam w ciąży - niecały rok
        temu - to prawdopodobnie miał "na dniach" kupić USG 3D z możliwością nagrywania
        na płytę. Czy kupił nie wiem ale może dowiedź się własnie u Wolskiego. Nie
        pAMIĘTAM GDZIE ON PRZYJMUJE ALE MOŻE KTOŚ NA FORUM SIĘ ORIENTUJE. a TAK APROPOS
        TO zABKO 772 rozmawiałyśmy chyba kiedyś na forum ślub i wesele. Szukałas lokalu
        na wesele w Grudziądzu ichyba miał to być RAD. A teraz widzę, że maleństwo w
        drodze. Gratuluję i wszystkiego dobrego. Sorki za byki ale obok siebie mam
        przeszkadzającą 9 miesięczną córcię. Pozdrawiam
        • gologolo Re: USG 3D 09.05.07, 18:23
          Wolski to narazie inwestuje w większe maszyny i kupił A6 nową, w leasing
          oczywiście, ale rata co się zowie... Co tam usg 3d. A6 Quattro ważniejsze.
          Freude am Fahren większa niż an der Untersuchung, przynajmniej usg. Niestety.
    • scorpio111 Re: USG 3D 10.05.07, 08:11
      USG 3d nie jest tak dobre jak 2d, kazdy specjalista najpierw bada pacjentke na
      2d, po czym przelacza na 3d aby mozna bylo popatrzec na dziecko.
      za taka atrakcje w wiekszych miastach (bydgoszcz,gdansk) kasuje sie ok 300.
      nie wiem czy warto, popatrzysz przez chwilke jak dziecko plywa w plynie
      owodniowym a prawde mowiac ta plytke MOZE obejrzysz w przyszlosci raz,
      ewentualnie dwa razy.

mialam robione 3d, wiec wiem jak to wyglada.jezeli nie szkoda ci kasy to zrob sobie.
      • zaba772 Re: USG 3D 11.05.07, 20:33
        Tak haniu, poznalysmy sie na slubnym forum:) Wybralismy Rad i jestesmy baaardzo
        zadowoleni, wszystko bylo cudnie i tak jak zaplanowalismy:) No ale to juz
        prawie roczek mija i teraz czekamy na pazdziernik, bo wtedy wlasnie nasza
        rodzinka sie powiekszy:) Zarejestrowalam sie jednak w Gdansku na badanie
        polowkowe, do lekarza ktorego bardzo chwala i mam nadzieje, ze tez bede
        zadowolona. Oczywiscie glownie chodzi o dokladne przebadanie czego sie tylko
        da, ale poniekad tez wlasnie o te pamiatke w formie nagrania i zdjec. My za
        badanie na sprzecie 3D/4D zaplacimy 180zl. wiec to jeszcze nie az tak zle:)
        Dzieki dziewczyny za wszystkie informacje:) Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka