Gość: parkowy IP: 80.48.150.* 22.10.03, 21:40 Polecam przeczytanie świetnego listu czytelnika GP. Moim zdaniem jest to rzetelne ,fachowe ujęcie gospodarki Grudziądza. www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20031020/GRUDZIADZ/110200111 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: hipermarkety? 23.10.03, 07:37 Dobry ten artykuł. Na pewno sporo w tym racji ale tak jak tytuł artykułu mówi o drugiej stronie medalu, nie należy zapominać o jego pierwszej stronie. I po prawdzie wydaje mi się, że walka z marketami wygląda jak walka z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: hipermarkety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 12:04 A szkoda, i podobno jest i trzecia strona ,prowadzi Krasko super powierzchowna audycja a on sie chwali, ze taka autorska, nie moge:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hipermarkety? 23.10.03, 12:06 Gość portalu: toja napisał(a): > A szkoda, i podobno jest i trzecia strona ,prowadzi Krasko super powierzchowna > audycja a on sie chwali, ze taka autorska, nie moge:-)))) Taak, Kraśko jest extra, wygląda mi czasami na takiego, o kim mówiła abłochowiak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hipermarkety? 23.10.03, 14:24 Prawie. Gdy otwiera swoją złotoustą jamę gębową, to czasami widać pięty. Środek jakiś pustakowaty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: hipermarkety? IP: 80.51.242.* 23.10.03, 14:29 chetor napisał: > Prawie. Gdy otwiera swoją złotoustą jamę gębową, to czasami widać pięty. Środek > > jakiś pustakowaty ;-) -------------------------------------------------- He he he Popatrz,jak pozory mogą mylić.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: hipermarkety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:56 Niektorym niepotrzebne skarpetki, by szydlo wyszlo z worka, no i ostatnio cos sporo tych bikiniarzy na wizji. Tak mi sie teraz zmyslilo, ze ta komisja ma i swoje dobre strony, czyli nowe slowa. Powiesz i wszyscy wiedza o co chodzi DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hipermarkety? 24.10.03, 07:55 -mówisz GATE myślisz RYWIN -mówisz aBłochowiak myślisz pionowy korytarz, w nim pedał w kolorowych skarpetach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: hipermarkety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 15:35 Nie mowiac o mataczeniu i innych kolorach notesow :-) a owies i inne kurwiki:-) Odpowiedz Link Zgłoś