Dodaj do ulubionych

trochę kultury

08.12.03, 21:55
Przepraszam bardzo że wyskoczyłem z tym biczem na konie jak filip z konopi
(nawiasem mówiąc ciekawe skąd wzieło się to bliskie memu sercu powiedzonko
czyżby chodziło o konopie indyjskie :p ).
Niestety byłem zmuszony tak rozpocząć swoją przygodę z tym forum :)zmusiło
mnie do tego owe silne poczucie misji.
Przepraszam też za zainicjowanie nowego tematu, to niestety było konieczne z
uwagi na fakt że tamten był zapowiedzią manifestu który wkrótce ogłoszę wszem
i wobec (zabieg konieczny dla historycznych zapisków).Wracając do tematu z
tego miejsca chciałbym serdecznie przywitać wszystkich użytkowników tego
forum i życzyć jak najwięcej konstruktywnych dyskusji (no bo czego można
życzyc forumowiczą :). Jeszcze raz witam, pozdrawiam i przepraszam za ten
bełkot jaki mi się z klawiatury wystukał.
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: trochę kultury 08.12.03, 22:26
      Nie martw się,jesteśmy przyzwyczajeni do wszelkiego rodzaju manifestów.:)
      Witam na forum.
      • allexaandra Re: trochę kultury 08.12.03, 23:23
        ...też się przyda :)) pozdrowionka!
        • chetor Re: trochę kultury 09.12.03, 09:42
          No to całkiem ciekawie. El-Kurczako manifesty będzie nam produkował. Już się
          nie mogę doczekać.
          I też witam na forum :)
          pzdr
          • toja50 Re: trochę kultury 09.12.03, 14:30
            W G-dzu amerykanskie bazy? Podobno nasz szanowny prezydent wyslal zaproszenie
            hehe brzuch mnie od rana boli, jak sobie pomysle ile to zaproszen dostana, nie
            beda wiedziec komu odmowic, wiec wcale nie pzyjada.:-(
            • naata Re: trochę kultury 09.12.03, 17:34
              Ponoć maja już lokalizację koło Poznania :)
              • magikos trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 20:13
                El- kurczako - witaj bracie ,nie wiedziałem ,że taki potencjał w tobie tkwi ,a
                może byśmy tak jakiś Performansik malutki w G-dzu zdziełali , hę? tylko nie
                mów ,że jesteś ten "spoza" :]]]]]]]]]]pozdrawiam i zapraszam do konstruktywnej
                poelmiki :]
                • chetor Re: trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 20:51
                  Rozumiem, że B4 w Twojej ocenie nie nadaje się już do żadnego performanca?! TO
                  może chociaż flash moba urządzimy kiedyś na ryneczku?
                  ;)
                  • toja50 Re: trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 21:28
                    Kiedy Magikosku tylko my dwa z naszego grajdola babcia z wnuczkiem a reszta to
                    juz innostrancy, szkoda, no nie? Ale w nowym roku zaprosze Cie na piwko, moze
                    kto jeszcze przyjdzie lub przyjedzie i pogadamy o starych polakac.]]]]]]]]]
                    • naata Re: trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 21:38
                      He he he..Z taką Babcią to, można jeszcze rewolucje przeprowadzić, o której
                      performasi pojecia nie maja he he he :PP
                      A z zaproszenia Toji, chocby sie waliło i paliło...radze skorzystać, wiecznie
                      życ nie będziemy, i moze sie nie powtórzyć. :))) Jak to śpiewa Cugowski? Niech
                      żyje bal....
                      Teraz, pozdrawiam tylko Toję!!!
                      • toja50 Re: trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 21:46
                        Dzieki Naata, ale Cugowskiego z tym balem co ma zyc nie znam kurcze hehehehe, a
                        moze to Sipinska od Rodowicz?
                        • naata Re: trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 22:06
                          Z tymi to ja :) słabo stoję :)))
                          • martek13 Re: trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 22:20
                            "Bo do tanga trzeba dwojga...." to napewno Cugowski, i też by pasowało lub "w
                            cieniu chłodne piwko z Toją pić" a to Rynkowskiego (zmienione trochę na
                            potrzebę nastroju) :))))
                            • naata Re: trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 22:24
                              Brawo Martuś, osobiście wolę Rynkowskiego, może jest przystojniejszy? :))
                • el_kurczako Re: trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 22:45
                  :) niech wyraz pyska mego za komentarz posłuży.
                  dzięki i pozdro :)
                  • allexaandra Re: trochę kultury - jaaaaazzzzdaaaaaa 09.12.03, 23:44
                    Kurczako, chyba mówisz o wyrazie dzióbka! :P hihihi ale jak na mój gust to
                    masz mordeczke zawsze uśmiechniętą i to najważniejsze.. pozdr. :))))
                    "Na miły bóg" jak śpiewa Sojka - co tu się dzieje?? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka