gadacz 27.03.02, 11:36 Pewnie poruszaliście ten temat już 200 razy. Jak wygląda sprawa spotkań szanownych piszących na forum ? Spotykaliście się już ? Czy wolicie zachować anonimowość ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Forum - party . 27.03.02, 12:41 Pierwsze nieśmiałe przymiarki już były. Największą inicjatywę wykazywał Shadok, Małopolanin z Krakowa i Kolor z Mielca. Padło hasło żeby się styknąć albo na Foluszu, albo w Krempnej. Kolor zaproponował też Mielec bo ma wolną chatę, ale ostatnio Kolor zniknął z forum. Próby i propozycje były narazie dość nieśmiałe i raczej mętne chociaż wstępne ustalenia co do terminów były, a chodziło o nadchodzące wakacje. Chyba jest nas narazie zbyt mało, ale w przyszłości kto wie.... Może też nie trzeba jechać Bóg wie gdzie, ale po prostu umówić się w jakiejś knajpce. Wiesz jaką mam na myśli Panie Gadaczu ? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 27.03.02, 12:48 > Chyba jest nas narazie zbyt mało, ale w przyszłości kto wie.... Może też nie > trzeba jechać Bóg wie gdzie, ale po prostu umówić się w jakiejś knajpce. > Wiesz jaką mam na myśli Panie Gadaczu ? > :)))))))))) He, he pewnie taką że jeszcze dziś przegonimy Rzeszów (czytało się trochę postów) a druga że miło by było... Zresztą - co ja jestem drugi dzień... Ale bardzo chętnie bym się wybrał na jakieś "małe co nieco". Znasz faktycznie tylko mnie tutaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Forum - party . 27.03.02, 12:53 Tak, i powiem Ci jeszcze, że poza nami prawdopodobnie nikt więcej się tutaj osobiście nie zna. Coś mi mówi, że to się kiedyś zmieni, chociaż z tego co widzę naród jasielski woli pozostać anonimowy. Ciężko wyciągnąć z forumowiczów w jakich okolicach kto mieszka, a co dopiero urządzać jakieś party..... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 06.04.02, 09:38 To może by spróbować - idzie wielkimi krokami majowy weekendzik może by tak jakiś soczek Kubuś wspólnie wypić ? Odpowiedz Link Zgłoś
millenik Re: Forum - party . 06.04.02, 18:19 czy nie uwazacie ze bycie anonimowym(ale czy na pewno) jest fajne.jakby nie to ,to o ciekawych sprawach rozmawialibysmy przez telefon,albo na lawce w parku (nie ublizajac zulikom),a nie na forum.czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 07.04.02, 09:31 Podpisuję się pod postem Millenika.Zdecydowanie stwierdzam, że pozostanę dla forumowiczów tylko postacią wirtualną.Po spotkaniu przestałoby mnie to bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 08.04.02, 12:33 Ech Wy Anonimy. To może nie Kubuś tylko Cola ? A czemuż to Marysiu nie bawiło by Cię to już ? Znam Georgha - i to długo - wcale mi to nie przeszkadza w czytaniu jego postów, a jak go już widzę w realku no to się wprost nie mogę napatrzeć i nagadać. (mam nadzieje że on też)... :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 08.04.02, 16:03 Odpowiedź na pytanie dlaczego by mnie to nie bawiło brzmi : A bo tak i już. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 09.04.02, 08:29 Miałeś w 100 % racje Georghe - pozostajemy Anonimami. Marysiu nie gniewaj się czasem na mnie ... nie moją intencją było Cię rozzłościć. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Forum - party . 09.04.02, 08:53 Eeeeee..... Marysia się nie złości, z niej tylko taka bojowa kobitka....... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . do Gadacza 09.04.02, 20:06 To tak wyglądało jak bym się rozzłościła ??????Broń Panie Boże.Chciałam tylko wyrazić się krótko.Jak narazie to nie widzę byś mógł być osobą dającą powody do złości .Z Twoich postów płyną pozytywne fluidy. PS Piszesz, że nie możesz się napatrzeć na Georgha.To taki jest przystojny ???? Kobiety to jednak mają intuicję bo on tu jest ulubieńcem wszystkich forumowiczek (moim też ). Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . do Gadacza 10.04.02, 08:17 Wiem że kobiety mają intuicje - (oczywiście nia taką jak my Fceci )- ale w ym przypadku muszę zachować ostrożność. Po pierwze na Georgha nie mogę się napatrzeć bo go żadko widuję. Migamy obok siebie (ostatnio mnie mało co z uśmiechem na ustach nie rozjechał)i długo się nie mogłem napatrzeć kto tak traktuje przechodniów . Nie mam broń mnie Panie Heniu żadnych złych zamiarów wobec niego. Zresztą czytając posty można się przekonać że to chłop co się zowie i łasy na wdzięki płci przeciwnej czyli pięknej( na szczęście ). Po drugie czy Georghe jest przystojny (hm). Nie mnie o to pytać - ale w tajemnicy mogę szepnąć że notowano przypadki omdleń ( z zachwytu) gdy np. wyszedł na nieprzygotowane (Bogu ducha winne dziewcze) zza rogu. Ale przecież tego się można spodziewać skoro ma tytuł Mr. Poland 1991 ... Sorry Georghe. Wybieram najbordziej z łagodnych sposobów zejścia - proponuje dosypać mi coś do Coli na meczu ( zawsze chciałem umrzeć na stadionie - to po obejrzeniu Gladiatora). Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Forum - party . do Gadacza 10.04.02, 11:42 gadacz napisał(a): Wybieram najbordziej z łagodnych sposobów zejścia - proponuje > dosypać mi coś do Coli na meczu ( zawsze chciałem umrzeć na stadionie - to po > obejrzeniu Gladiatora). Przedni pomysł z tą śmiercią na stadionie!!! Ja też chcę, ale tylko na CZARNYCH !! pS. ALE CI SIĘ CHOLERO DOWCIP WYOSTRZYŁ......... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . do Gadacza 11.04.02, 16:27 Umrzeć na stadionie.Piękna sprawa!!.Przyjdę na pogrzeb.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Forum - party . do Gadacza 10.04.02, 11:39 Marysiu, znowu oblałem się pąsem jak piętnastolatek........ :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . do Gadacza 11.04.02, 16:25 georghe napisał(a): > Marysiu, znowu oblałem się pąsem jak piętnastolatek........ > :)) To co , już Ci nie mam przychwalać ?? A jak mi się wyrwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 11:24 Przepraszam Millenik gdzieś mi umkneło Twoje poparcie. Mam nadzieje że dotyczy ono jakiegoś miłego spotkania przy zupce.. no to extra jest nas już co najmniej trzech... to kiedy i gdzie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Forum - party . 06.05.02, 12:10 Te, Gadacz, wiesz co miałeś dzisiaj napisać........ Może Marysia już nie musi się tak bardzo kamuflować........ :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 12:15 O właśnie - sorki Marysiu zadałem pytanie a nie odpowiadasz - gdzie studiowałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 12:37 Przepraszam - pośpieszyłem się z tym poprzednim postem - należy Ci się małe wyjaśnienie - na nudnym meczu zastanawialiśmy się kim jest Marysia ??? Jasło nie należy do miast gdzie można się cieszyć anonimowością i przetworzone przez nas informacje dały nam osobę do której bardzo pasujesz. Zna ją i Georghe i ja - jak widzisz ciekawość nas zażera... odpowiedz proszę szczerze.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Forum - party . 06.05.02, 12:50 a moze tyn temat kim jest Marysia, zostawić? Jak ktos chce byc anonimowy, to niech bendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 13:51 Zobaczymy co napisze Marysia... Może się jednak uda zrobić to Forum Party - niestety trzeba by było anonimowość zostawić w domku.. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 14:08 gadacz napisał(a): > Zobaczymy co napisze Marysia... > Może się jednak uda zrobić to Forum Party - niestety trzeba by było anonimowość > > zostawić w domku.. (nie wysłało cołości postu i dopisuję to co nie poszło) a nie wyobrażamy sobie takiego spotkania bez Marysi. Prawda Georghe ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Forum - party . 06.05.02, 14:23 Nuuuuuu......ale jak się kobitka uprze to co zrobić....... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 06.05.02, 19:40 Ależ słowo daję , jestem tylko postacią wirtualną. A Wasze domysły na nic gdyż to co napisałam o sobie niekoniecznie musi być prawdą . PS. Mecz był nudny ?? Nie wierzę . Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Forum - party . 07.05.02, 07:15 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Ależ słowo daję , jestem tylko postacią wirtualną. Lara Kroft też jest postacią wirtualną a zobacz jakie ma powodzenie w realu Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 07.05.02, 07:51 jepat napisał(a): > Lara Kroft też jest postacią wirtualną a zobacz jakie ma powodzenie w realu Marysia jest za to postacią realną - a zobacz jakie ma powodzenie w świecie wirtualnym. A tak a propo Marysiu byłaś na meczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 08.05.02, 17:46 gadacz napisał(a): > jepat napisał(a): > > > Lara Kroft też jest postacią wirtualną a zobacz jakie ma powodzenie w real > u > > Marysia jest za to postacią realną - a zobacz jakie ma powodzenie w świecie > wirtualnym. > A tak a propo Marysiu byłaś na meczu ? Moje ,powiedzmy "powodzenie" wynika z tego, że inne dziewczyny na tym forum pojawiają się i znikają(i szkoda ). Na meczu Czarnych nie byłam nigdy w życiu.Wyraziłam zdziwienie gdyż wydawało mi się, że dla Was nie ma nudnych meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 09.05.02, 08:23 Skromność Marysiu przemawia z Twego postu. Powodzenie Twoje wynika nie tyle z obecności tutaj ale przede wszystkim z treści postów. I niech mi kto nie przyzna racji to go tu na udeptaną ziemię wołam. To że nie byłaś na meczu Czarnych rani patriotyczne uczucia, ale może to i dobrze bo z Georghem zachowywaliśmy się nader nieprzyzwoicie naruszając od czasu do czasu cześć sędziego i jego Bogu ducha winnej mamusi za co go serdecznie i ją z tego miejsca przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Forum - party . 09.05.02, 09:36 Gadacz..... to nie ten mecz ! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 09.05.02, 10:02 ten - naruszaliśmy parę razy... nie tak jak zawsze ale coś tam poszło w eter.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 09.05.02, 20:02 gadacz napisał(a): > > Skromność Marysiu przemawia z Twego postu. Powodzenie Twoje wynika nie tyle z > obecności tutaj ale przede wszystkim z treści postów. I niech mi kto nie > przyzna racji to go tu na udeptaną ziemię wołam. > Dzięki Ci Gadaczu za dobre słowo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Forum - party . 10.05.02, 08:23 To nie było dobre słowo to była szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Forum - party . 12.05.02, 02:26 Przyznaje racje GADACZOWI ,na udeptanej ziemi proponuje zasadzić trawke :- )) .Moja jedyna uwaga tyczy się skromności,która jest dobra dla nastolatek i to nie zawsze(nie mylić z arogancją) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Forum - party . IP: *.dyn.optonline.net 13.05.02, 17:17 Czasami mi sie wydwje ze Marysia to facet.............bez urazy Marysiu, Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Forum - party . 13.05.02, 17:20 kurcza ,czasami tysz mom to wrazenie ze to "Marian" a nie Marysia - ta slabosc do wodki jest cokolwiek podejrzana:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: DLACZEGO ???????????????????? 13.05.02, 18:55 Przecież chyba nie podrywam dziewczyn ?????????? A, że czasem kieliszeczek to zaraz facet ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: DLACZEGO ???????????????????? 13.05.02, 20:23 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Przecież chyba nie podrywam dziewczyn ?????????? > A, że czasem kieliszeczek to zaraz facet ?? No fakt, dziewczyn niy podrywosz:)))) Ale raczej dziewczyny pijom drinki, a nie czystom wodke (nawet kieliszeczek). To jest raczej domena chlopow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Będę w Jaśle w lipcu br. IP: 207.30.78.* 13.05.02, 23:00 Ale wydaje się że wolę pozostać anonimowy. Tak jest ciekawiej... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re:Forum - party 28.05.02, 19:01 Remoncik powoli, bo powoli, ale dobiega konca. A wtedy tsza by jakom parapetuwe:-)))) Co Wy na to?:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re:Forum - party IP: *.pk.edu.pl 28.05.02, 21:21 Powiedz gdzie i kiedy. Chyba ze radomiakom wstep wzbroniony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re:Forum - party 08.06.02, 21:31 Wsted dlo wszystkich ludzi s tego forum, mom nadzieje ze chalupa pomiesci:-)) Radomiacy mile widziani:-))) P.S. Warka tysz sie znajdzie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś