Dodaj do ulubionych

Forum - party .

27.03.02, 11:36
Pewnie poruszaliście ten temat już 200 razy. Jak wygląda sprawa spotkań
szanownych piszących na forum ? Spotykaliście się już ? Czy wolicie zachować
anonimowość ?

Obserwuj wątek
    • georghe Re: Forum - party . 27.03.02, 12:41
      Pierwsze nieśmiałe przymiarki już były. Największą inicjatywę wykazywał Shadok,
      Małopolanin z Krakowa i Kolor z Mielca. Padło hasło żeby się styknąć albo na
      Foluszu, albo w Krempnej. Kolor zaproponował też Mielec bo ma wolną chatę, ale
      ostatnio Kolor zniknął z forum.
      Próby i propozycje były narazie dość nieśmiałe i raczej mętne chociaż wstępne
      ustalenia co do terminów były, a chodziło o nadchodzące wakacje.
      Chyba jest nas narazie zbyt mało, ale w przyszłości kto wie.... Może też nie
      trzeba jechać Bóg wie gdzie, ale po prostu umówić się w jakiejś knajpce.
      Wiesz jaką mam na myśli Panie Gadaczu ?
      :))))))))))
      • gadacz Re: Forum - party . 27.03.02, 12:48
        > Chyba jest nas narazie zbyt mało, ale w przyszłości kto wie.... Może też nie
        > trzeba jechać Bóg wie gdzie, ale po prostu umówić się w jakiejś knajpce.
        > Wiesz jaką mam na myśli Panie Gadaczu ?
        > :))))))))))
        He, he pewnie taką że jeszcze dziś przegonimy Rzeszów (czytało się trochę postów)
        a druga że miło by było...
        Zresztą - co ja jestem drugi dzień... Ale bardzo chętnie bym się wybrał na jakieś
        "małe co nieco".
        Znasz faktycznie tylko mnie tutaj ?
        • georghe Re: Forum - party . 27.03.02, 12:53
          Tak, i powiem Ci jeszcze, że poza nami prawdopodobnie nikt więcej się tutaj
          osobiście nie zna. Coś mi mówi, że to się kiedyś zmieni, chociaż z tego co
          widzę naród jasielski woli pozostać anonimowy. Ciężko wyciągnąć z forumowiczów
          w jakich okolicach kto mieszka, a co dopiero urządzać jakieś party.....
          • gadacz Re: Forum - party . 06.04.02, 09:38
            To może by spróbować - idzie wielkimi krokami majowy weekendzik może by tak
            jakiś soczek Kubuś wspólnie wypić ?
    • millenik Re: Forum - party . 06.04.02, 18:19
      czy nie uwazacie ze bycie anonimowym(ale czy na pewno) jest fajne.jakby nie
      to ,to o ciekawych sprawach rozmawialibysmy przez telefon,albo na lawce w parku
      (nie ublizajac zulikom),a nie na forum.czyz nie?
      • m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 07.04.02, 09:31
        Podpisuję się pod postem Millenika.Zdecydowanie stwierdzam, że pozostanę dla
        forumowiczów tylko postacią wirtualną.Po spotkaniu przestałoby mnie to bawić.
        • georghe Re: Forum - party . 08.04.02, 10:21
          Nie mówiłem.............
        • gadacz Re: Forum - party . 08.04.02, 12:33
          Ech Wy Anonimy.
          To może nie Kubuś tylko Cola ?
          A czemuż to Marysiu nie bawiło by Cię to już ?
          Znam Georgha - i to długo - wcale mi to nie przeszkadza w czytaniu jego postów,
          a jak go już widzę w realku no to się wprost nie mogę napatrzeć i nagadać.
          (mam nadzieje że on też)... :)
          • m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 08.04.02, 16:03
            Odpowiedź na pytanie dlaczego by mnie to nie bawiło brzmi : A bo tak i już.
            • gadacz Re: Forum - party . 09.04.02, 08:29
              Miałeś w 100 % racje Georghe - pozostajemy Anonimami.
              Marysiu nie gniewaj się czasem na mnie ... nie moją intencją było Cię
              rozzłościć.

• georghe Re: Forum - party . 09.04.02, 08:53
                Eeeeee..... Marysia się nie złości, z niej tylko taka bojowa kobitka.......
                :)))))))))
              • m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . do Gadacza 09.04.02, 20:06
                To tak wyglądało jak bym się rozzłościła ??????Broń Panie Boże.Chciałam tylko
                wyrazić się krótko.Jak narazie to nie widzę byś mógł być osobą dającą powody do
                złości .Z Twoich postów płyną pozytywne fluidy.
                PS Piszesz, że nie możesz się napatrzeć na Georgha.To taki jest przystojny ????
                Kobiety to jednak mają intuicję bo on tu jest ulubieńcem wszystkich
                forumowiczek (moim też ).
                • gadacz Re: Forum - party . do Gadacza 10.04.02, 08:17
                  Wiem że kobiety mają intuicje - (oczywiście nia taką jak my Fceci )- ale w ym
                  przypadku muszę zachować ostrożność.
                  Po pierwze na Georgha nie mogę się napatrzeć bo go żadko widuję. Migamy obok
                  siebie (ostatnio mnie mało co z uśmiechem na ustach nie rozjechał)i długo się
                  nie mogłem napatrzeć kto tak traktuje przechodniów . Nie mam broń mnie Panie
                  Heniu żadnych złych zamiarów wobec niego. Zresztą czytając posty można się
                  przekonać że to chłop co się zowie i łasy na wdzięki płci przeciwnej czyli
                  pięknej( na szczęście ).
                  Po drugie czy Georghe jest przystojny (hm). Nie mnie o to pytać - ale w
                  tajemnicy mogę szepnąć że notowano przypadki omdleń ( z zachwytu) gdy np.
                  wyszedł na nieprzygotowane (Bogu ducha winne dziewcze) zza rogu. Ale przecież
                  tego się można spodziewać skoro ma tytuł Mr. Poland 1991 ...
                  Sorry Georghe. Wybieram najbordziej z łagodnych sposobów zejścia - proponuje
                  dosypać mi coś do Coli na meczu ( zawsze chciałem umrzeć na stadionie - to po
                  obejrzeniu Gladiatora).
                  • georghe Re: Forum - party . do Gadacza 10.04.02, 11:42
                    gadacz napisał(a):

Wybieram najbordziej z łagodnych sposobów zejścia - proponuje
                    > dosypać mi coś do Coli na meczu ( zawsze chciałem umrzeć na stadionie - to po
                    > obejrzeniu Gladiatora).

Przedni pomysł z tą śmiercią na stadionie!!! Ja też chcę, ale tylko na CZARNYCH !!

pS. ALE CI SIĘ CHOLERO DOWCIP WYOSTRZYŁ.........
                    :))))))))
                  • m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . do Gadacza 11.04.02, 16:27
                    Umrzeć na stadionie.Piękna sprawa!!.Przyjdę na pogrzeb.:-))))
                • georghe Re: Forum - party . do Gadacza 10.04.02, 11:39
                  Marysiu, znowu oblałem się pąsem jak piętnastolatek........
                  :))
                  • m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . do Gadacza 11.04.02, 16:25
                    georghe napisał(a):

> Marysiu, znowu oblałem się pąsem jak piętnastolatek........
                    > :))
                    To co , już Ci nie mam przychwalać ?? A jak mi się wyrwie ?

• millenik Re: Forum - party . 09.04.02, 18:18
              popieram...
              • gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 11:24
                Przepraszam Millenik gdzieś mi umkneło Twoje poparcie. Mam nadzieje że dotyczy
                ono jakiegoś miłego spotkania przy zupce.. no to extra jest nas już co najmniej
                trzech... to kiedy i gdzie ???
                • georghe Re: Forum - party . 06.05.02, 12:10
                  Te, Gadacz, wiesz co miałeś dzisiaj napisać........
                  Może Marysia już nie musi się tak bardzo kamuflować........
                  :)))))))))))))))))))))))))))))))
                  • gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 12:15
                    O właśnie - sorki Marysiu zadałem pytanie a nie odpowiadasz - gdzie studiowałaś
                    ?
                    • gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 12:37
                      Przepraszam - pośpieszyłem się z tym poprzednim postem - należy Ci się małe
                      wyjaśnienie - na nudnym meczu zastanawialiśmy się kim jest Marysia ??? Jasło
                      nie należy do miast gdzie można się cieszyć anonimowością i przetworzone przez
                      nas informacje dały nam osobę do której bardzo pasujesz. Zna ją i Georghe i ja
                      - jak widzisz ciekawość nas zażera... odpowiedz proszę szczerze..

• kolor Re: Forum - party . 06.05.02, 12:50
                        a moze tyn temat kim jest Marysia, zostawić? Jak ktos chce byc anonimowy, to
                        niech bendzie.
                        • gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 13:51
                          Zobaczymy co napisze Marysia...
                          Może się jednak uda zrobić to Forum Party - niestety trzeba by było anonimowość
                          zostawić w domku..
                          • gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 14:08
                            gadacz napisał(a):

> Zobaczymy co napisze Marysia...
                            > Może się jednak uda zrobić to Forum Party - niestety trzeba by było anonimowość
                            >
                            > zostawić w domku.. (nie wysłało cołości postu i dopisuję to co nie poszło) a
                            nie wyobrażamy sobie takiego spotkania bez Marysi. Prawda Georghe ?

• georghe Re: Forum - party . 06.05.02, 14:23
                              Nuuuuuu......ale jak się kobitka uprze to co zrobić.......
                              :))))))))))))
                              • gadacz Re: Forum - party . 06.05.02, 14:34
                                Uprzeć się bardziej.
                                • m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 06.05.02, 19:40
                                  Ależ słowo daję , jestem tylko postacią wirtualną. A Wasze domysły na nic gdyż
                                  to co napisałam o sobie niekoniecznie musi być prawdą .
                                  PS. Mecz był nudny ?? Nie wierzę .
                                  • jepat Re: Forum - party . 07.05.02, 07:15
                                    m.a.r.y.s.i.a napisał(a):

> Ależ słowo daję , jestem tylko postacią wirtualną.

Lara Kroft też jest postacią wirtualną a zobacz jakie ma powodzenie w realu
                                    • gadacz Re: Forum - party . 07.05.02, 07:51
                                      jepat napisał(a):

> Lara Kroft też jest postacią wirtualną a zobacz jakie ma powodzenie w realu

Marysia jest za to postacią realną - a zobacz jakie ma powodzenie w świecie
                                      wirtualnym.
                                      A tak a propo Marysiu byłaś na meczu ?

• m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 08.05.02, 17:46
                                        gadacz napisał(a):

> jepat napisał(a):
                                        >
                                        > > Lara Kroft też jest postacią wirtualną a zobacz jakie ma powodzenie w real
                                        > u
                                        >
                                        > Marysia jest za to postacią realną - a zobacz jakie ma powodzenie w świecie
                                        > wirtualnym.
                                        > A tak a propo Marysiu byłaś na meczu ?

Moje ,powiedzmy "powodzenie" wynika z tego, że inne dziewczyny na tym forum
                                        pojawiają się i znikają(i szkoda ).
                                        Na meczu Czarnych nie byłam nigdy w życiu.Wyraziłam zdziwienie gdyż wydawało mi
                                        się, że dla Was nie ma nudnych meczy.

• gadacz Re: Forum - party . 09.05.02, 08:23

Skromność Marysiu przemawia z Twego postu. Powodzenie Twoje wynika nie tyle z
                                          obecności tutaj ale przede wszystkim z treści postów. I niech mi kto nie
                                          przyzna racji to go tu na udeptaną ziemię wołam.

To że nie byłaś na meczu Czarnych rani patriotyczne uczucia, ale może to i
                                          dobrze bo z Georghem zachowywaliśmy się nader nieprzyzwoicie naruszając od
                                          czasu do czasu cześć sędziego i jego Bogu ducha winnej mamusi za co go
                                          serdecznie i ją z tego miejsca przepraszam.
                                          • georghe Re: Forum - party . 09.05.02, 09:36
                                            Gadacz..... to nie ten mecz !
                                            :))))))))))
                                            • gadacz Re: Forum - party . 09.05.02, 10:02
                                              ten - naruszaliśmy parę razy... nie tak jak zawsze ale coś tam poszło w eter..
                                          • m.a.r.y.s.i.a Re: Forum - party . 09.05.02, 20:02
                                            gadacz napisał(a):

>
                                            > Skromność Marysiu przemawia z Twego postu. Powodzenie Twoje wynika nie tyle z
                                            > obecności tutaj ale przede wszystkim z treści postów. I niech mi kto nie
                                            > przyzna racji to go tu na udeptaną ziemię wołam.
                                            >
                                            Dzięki Ci Gadaczu za dobre słowo:)))))

• gadacz Re: Forum - party . 10.05.02, 08:23
                                              To nie było dobre słowo to była szczerość.
                                              • jepat Re: Forum - party . 12.05.02, 02:26
                                                Przyznaje racje GADACZOWI ,na udeptanej ziemi proponuje zasadzić trawke :-
                                                )) .Moja jedyna uwaga tyczy się skromności,która jest dobra dla nastolatek i to
                                                nie zawsze(nie mylić z arogancją)
                                                • gadacz Re: Forum - party . 13.05.02, 10:39
                                                  Trawke ? Czy to aby legalne ???? :)
                                                  • Gość: kate Re: Forum - party . IP: *.dyn.optonline.net 13.05.02, 17:17
                                                    Czasami mi sie wydwje ze Marysia to facet.............bez urazy Marysiu,
                                                  • kolor Re: Forum - party . 13.05.02, 17:20
                                                    kurcza ,czasami tysz mom to wrazenie ze to "Marian" a nie Marysia - ta slabosc
                                                    do wodki jest cokolwiek podejrzana:)))))))
                                                  • m.a.r.y.s.i.a Re: DLACZEGO ???????????????????? 13.05.02, 18:55
                                                    Przecież chyba nie podrywam dziewczyn ??????????
                                                    A, że czasem kieliszeczek to zaraz facet ??

• kolor Re: DLACZEGO ???????????????????? 13.05.02, 20:23
                                                    m.a.r.y.s.i.a napisał(a):

> Przecież chyba nie podrywam dziewczyn ??????????
                                                    > A, że czasem kieliszeczek to zaraz facet ??
                                                    No fakt, dziewczyn niy podrywosz:))))
                                                    Ale raczej dziewczyny pijom drinki, a nie czystom wodke (nawet kieliszeczek). To
                                                    jest raczej domena chlopow:))))

• Gość: Piotrek Będę w Jaśle w lipcu br. IP: 207.30.78.* 13.05.02, 23:00
      Ale wydaje się że wolę pozostać anonimowy. Tak jest ciekawiej...
      • kolor Re:Forum - party 28.05.02, 19:01
        Remoncik powoli, bo powoli, ale dobiega konca. A wtedy tsza by jakom
        parapetuwe:-))))
        Co Wy na to?:-)))))
        • Gość: GammaRay Re:Forum - party IP: *.pk.edu.pl 28.05.02, 21:21
          Powiedz gdzie i kiedy. Chyba ze radomiakom wstep wzbroniony ;-)
          • jepat Re:Forum - party 29.05.02, 04:44
            A duży byłby ten parapet :-))))
            • kolor Re:Forum - party 08.06.02, 21:31
              Wsted dlo wszystkich ludzi s tego forum, mom nadzieje ze chalupa pomiesci:-))
              Radomiacy mile widziani:-)))
              P.S. Warka tysz sie znajdzie:-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka