Gość: SZAK IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 17.09.02, 21:34 KTO ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.r.y.s.i.a Re: WYBORY 18.09.02, 15:36 gadacz napisał: > Ustaliliśy przecież : Marysia ! A CZY JA SIĘ ZGODZIŁAM ??????? Żadnej władzy ! Żadnej popularności ! Żadnej polityki ! Żadnych pieniędzy (hmmm tu już chyba przesadziłam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: WYBORY IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 18.09.02, 22:10 m.a.r.y.s.i.a napisała: > gadacz napisał: A WOLNA PRASA ??? TO JEST NAPRAWDE :))) > > > Ustaliliśy przecież : Marysia ! > > A CZY JA SIĘ ZGODZIŁAM ??????? > Żadnej władzy ! > Żadnej popularności ! > Żadnej polityki ! > Żadnych pieniędzy (hmmm tu już chyba przesadziłam) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: WYBORY 18.09.02, 22:12 Nie rozumiem Cię Szak . O coooooooo chodzi???????? Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: WYBORY 19.09.02, 01:22 ...dlaczego akurat marysia...moze tylko dlatego ze ma zenski login???(jezeli chodzi o mnie to z okolicznych politykow znam zajaca(ten bez futra i dlugich uszow) i i gomulke(bo urodzil sie miedzy jaslem a krosnem-ciekawe czy jeszcze zyje)...chyba nie bede na nich glosowal... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: WYBORY 19.09.02, 07:50 Jak to dlaczego Marysia ? Dlatego żeby Jasło rosło w siłę a ludziom żyło się dostatniej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: WYBORY 19.09.02, 19:02 gadacz napisał: > Jak to dlaczego Marysia ? > Dlatego żeby Jasło rosło w siłę a ludziom żyło się dostatniej !!!! I żeby świstak siedział i zwijał te sreberka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: WYBORY IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 19.09.02, 23:05 Jestem ciekawy końca tej farsy :))) SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Debata w TV 17.10.02, 13:28 Ponoć debata w Gim Sacie, Byno albo Georghu nagrajcie mi ją na VHS-sie. Pliz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Debata w TV IP: milea:* / 192.168.1.* 18.10.02, 21:52 CHCIAŁBYM ZOBACZYĆ . :))) POZDROWIONKA :))) SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Debata w TV 20.10.02, 19:28 Debata mało ciekawa. Według mnie najlepiej wypadł Kachlik i Rzońca. Wszyscy mocno atakowali urzędującego Czerneckiego, ale bronił się nieźle. Balik i gość z PSL-u, którego nazwiska nie pamiętam zupełnie bezbarwni. W sumie nie było czego oglądać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Debata w TV IP: milea:* / 192.168.1.* 20.10.02, 22:21 TAK DALEJ TO CO JEST JEST BARDZO CHORE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu wybory IP: squid:* / *.gazeta.pl 21.10.02, 17:00 z tych co kandydują do żłobu to nikt pieprzyć władze Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: wybory 24.10.02, 01:00 Kóniu Ty mnie na to forum przywlokłeś ( z korzyścią dla powyższego ) ,ale powiem Ci że anarchia jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: WYBORY IP: milea:* / 192.168.1.* 22.10.02, 23:00 KÓNIU MIEJMY NADZIEJE .. POZDRÓWKA... SZAK :)))) NASTĘPNYCH DARMOZJADÓW ...\PRZEŻYJEMY\ SZAK\\ PS C.D.N. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: WYBORY 25.10.02, 09:08 Wiecie co? To przechodzi ludzkie pojęcie !! Wczoraj wieczorkiem ktoś do drzwi: puk, puk. Otwiera moja żonka, a tam ktoś kto wręcza wizytówkę wyborczą Andrzeja Bialika. Do wizytówki (a może odwrotnie ?) dołączony był brelok do kluczy, który na jednej stronie ma wizerunek papieża, a na drugiej - zdaje się - Bazylikę Św. Piotra w Rzymie. Rece opadają... Nie dość, że facet najnormalniej w świecie chce mnie kupić to jeszcze próbuje grać na ludzkich uczuciach. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: WYBORY 26.10.02, 01:02 GEORGHE, wiadomym jest że ludzie kierują się odczuciami a nie logiką ,odsetek kierujących się czystym wyrachowaniem jest bardzo mały. Kandydaci na radnych coś tam o tym wiedzą ,ale nie do końca i wychodzą na tej wiedzy jak zabłocki na mydle. Odpowiedz Link Zgłoś