curry1 06.01.10, 13:19 witam, czy któraś z Was rodziła ostatnio w Feminie? Możecie opowiedzieć jak tam teraz jest( po odejściu dr Nowackiego)? Jakie ceny, kto przyjmuje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-waga Re: Femina 07.01.10, 17:50 Ja rodziłam w lipcu już 2 dziecko w Feminie. Po odejściu dr. Nowackiego nic się nie zmieniło. Wszystko jest tak jak powinno być nawet miałam wrażenie że mną dr. Kazzi bardziej się opiekował bo wiedział ze jestem pacjentką dr. Nowackiego. Ten 2 poród tak jak 1 wspominam bardzo pozytywnie. Płaciłam 1000 zł za pobyt w pokoju 2 osobowym. Odpowiedz Link Zgłoś
curry1 Re: Femina 07.01.10, 20:45 A czy w czasie drugiej ciąży chodziłaś do Nowackiego na wizyty czy do Kazziego? Ja też jestem przed drugim porodem w Feminie. Z pierwszą ciążą chodziłam do dr Nowackiego i teraz nie wiem, do kogo się zapisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-waga Re: Femina 13.01.10, 15:49 Z pierwszą i 2 ciążą chodziłam do dr. Nowackiego. Szerze jeżeli miałabym być w ciąży 3 raz to zdecydowałabym się jednak chodzić do lekarza, który przyjmuje w FEMINIE. Kiedy mi akurat przyszło rodzić to było oblężenie feminy. Ja się załapałam na łóżko ale wiem, że była dziewczyna dr. Nowackiego którą odesłali do szpitala. Co prawda wróciła do Feminy ale po tym jak jej mąż osobiście porozmawiał z dr. Kazzim bo w szpitalu ja przetrzymywali. Odpowiedz Link Zgłoś
curry1 Re: Femina 14.01.10, 14:21 No to chyba zapiszę się do dr Kazziego na wizytę...:) i dzięki za odpowiedź :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś