magda_s4 17.12.03, 13:24 Szkodniku! No co Ty wyrabiasz? Statystyke psujesz. Zresztą, to nieładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: Tak nie wolno! 18.12.03, 10:27 Napiszmy wobec tego skargę do WIlekiego Prywatyzatora! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tak nie wolno! 18.12.03, 10:57 ....tylko nie zapomnijcie dobrze tej skargi uzasadnić....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Tak nie wolno! 12.01.04, 15:28 Albo źle widzę, albo zaginął wczorajszy post M. Zawadki. Zaskoczonam.. W związku z tym poproszę o wyjaśnienie dlaczego wątki są kasowane - na jakich zasadach forum lubińskie działa. Jeżeli zaś post gdzieś leżakuje a ja nie widzę, to poproszę o link :) Dzieki za wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: czy mam napisać podanie o udzielenie odp? 14.01.04, 12:00 Widzisz if_ono ja napisałem post marek odpisał i ani mojego ani jego postu nie ma szkodnik jest szkodnik.:( Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: czy mam napisać podanie o udzielenie odp? 14.01.04, 12:00 ....ifonko, wysyłam mail z odpowiedzią......:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: czy mam napisać podanie o udzielenie odp? 14.01.04, 12:18 A może tak publicznie, też jestem ciekawy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: czy mam napisać podanie o udzielenie odp? 14.01.04, 14:55 szkodnik1 napisał: > ....ifonko, wysyłam mail z odpowiedzią......:))))))) Przeczytałam :) Dzięki za wyjasnienie.. Odpiszę wieczorem, jak sobie wszystko logicznie poukładam :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Tak nie wolno! 21.01.04, 12:00 BTW dlaczego zniknął bliżej nieznany m.zawadka? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tak nie wolno! 21.01.04, 12:47 .....hektorek Go spłoszył.....zapytaj jego....;) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Tak nie wolno! 21.01.04, 13:00 A odemnie szkodniku to wara bo jak ktoś sie z byle powodu obrarza to nie moja wina. A ty zamiast zwalać na mnie to pokaż te posty a nie tylko nielicznym. Więc albo wszystkim albo nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tak nie wolno! 21.01.04, 13:17 hmmmmmmmm.....dobrze, odświeżam usuniete posty......mam nadzieję, że współadmin(ka) nie będzie miała o to pretensji.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Tak nie wolno! 21.01.04, 14:08 szkodnik1 napisał: > hmmmmmmmm.....dobrze, odświeżam usuniete posty......mam nadzieję, > że współadmin(ka) nie będzie miała o to pretensji.....:) Delikatne pretensje miałam, gdy usunąłeś te listy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Tak nie wolno! 21.01.04, 14:03 hektorek napisał: > A ty zamiast zwalać na mnie to pokaż te posty a nie tylko nielicznym. > Więc albo wszystkim albo nikomu. Mam nadzieje, że pisząc o tych nielicznych, nie masz mnie na myśli :) Twoj post i post Marka przeczytałam jak tylko je napisaliście i dlatego potem byłam zdziwiona, że zostały usunięte. Wg mnie nie kwalifikowały sie do skasowania. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tak nie wolno! 21.01.04, 14:14 .....no i jeszcze mi burę zrobiła, pięknie szkodnik, pieknie....:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Tak nie wolno! 21.01.04, 14:33 szkodnik1 napisał: > .....no i jeszcze mi burę zrobiła, pięknie szkodnik, pieknie....:((((((((( Należało Ci się :P A poza tym pouczanie to mój zawód, więc sie nie stresuj :) Ja tak z przyzwyczajenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Tak nie wolno! 23.01.04, 12:06 Sam bym go zrypał jak burą suke ale nie mogłem:) Odpowiedz Link Zgłoś