Dodaj do ulubionych

Rolety rzymskie, plisy

05.01.11, 11:10
Przepraszam, że tak komercyjnie, ale chciałabym przedstawić firmę, w której obecnie pracuję, a tym samym zaproponować zainteresowanym jej usługi.
Zajmujemy się tematem systemów osłonowych począwszy od karniszy i zasłon, poprzez wszelkiego rodzaju rolety(m.in. rzymskie i austriackie), żaluzje, plisy, na roletach zewnętrznych i markizach skończywszy.
Oferujemy sprzedaż, montaż i serwis ww produktów, a także bezpłatny pomiar i konsultację na terenie Warszawy i okolic.
Jesteśmy mocno elastyczni zarówno jeśli chodzi o ceny jak i o terminy wykonywanych przez nas usług.
Zapraszam zainteresowanych na stronę www.kamadesign.com.pl, gdzie znajdują się dane kontaktowe, ewentualnie proszę o kontakt pod numerem tel. 22 610 32 92.

Pozdrawiam serdecznie
E. Siepska
Obserwuj wątek
    • stefanprawo Re: Rolety rzymskie, plisy 05.01.11, 16:10
      Wybacz się,ale reklamowanie się na forach jest moim zdaniem wyrazem braku profesjonalizmu,źle pojętego marketingu oraz aktem desperacji...sprzedaż nie idzie więc czepiacie się każdej okazji niestety działanie w desperacji może przynieść odwrotny skutek szczególnie reklamowanie się na forach do tego nie przeznaczonych odnośni odwrotny skutek, pseudo prymitywne reklamy na forach WON!!!
      A tobie radzę zainwestować w lekcje marketingu wtedy dowiesz się więcej....
      • roberto19633 Re: Rolety rzymskie, plisy 05.01.11, 16:16
        Witaj Stefanie, dawno cię nie widziałem na forum. Wszystkiego dobrego w nowym roku.
        P.S.
        mam trochę żalu, wiesz w sprawie wątku z bielizną, dość ciekawie rozwijała się ta Babeczka. Cóż szkoda, było minęło.
        • tgserwis Re: Rolety rzymskie, plisy 05.01.11, 23:10
          roberto19633 napisał:

> Witaj Stefanie, dawno cię nie widziałem na forum. Wszystkiego dobrego
          > w nowym roku.
          > P.S.
          > mam trochę żalu, wiesz w sprawie wątku z bielizną, dość ciekawie ro
          > zwijała się ta Babeczka. Cóż szkoda, było minęło.

Wiesz Roberto, obawiam się że sprawa tej, jak to piszesz Babeczki, to bardziej moja wina. Akurat Stefan niewiele w tej sprawie napisał, a to co napisał jest słuszne. Podtrzymuję też swoją opinię tam wyrażoną. A że nie jest to opinia odosobniona, ale za to słuszna, to niech Tobie i wszystkim innym pokaże ta wypowiedź:
          www.youtube.com/watch?v=qR3H-j089gc&feature=player_embedded
          i może jeszcze jedna:
          www.youtube.com/watch?v=gxvNGy5jUeA&feature=player_embedded
          Zatem: do roboty!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka