zen_42 25.01.11, 00:04 Poszukuję taniego dobrego warsztatu samochodowego na terenie Łomianek , Kiełpina lub Dziekanowa, Dąbrowy - naprawa daewoo jak macie taki to prośba o adres i tel i wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tgserwis Re: Warsztat samochodowy 25.01.11, 00:23 Proponuję Darka I Piotra Sternickich w Izabelinie- Dziekanówku, ul. Kwiatowa. 7510185. Wprawdzie specjalizują się we francuzach, ale daewoo to prosty samochód, poradzą sobie. A na pewno nie zedrą za robociznę. Odpowiedz Link Zgłoś
1mieszkaniec_lomianek Re: Warsztat samochodowy 24.04.13, 15:03 Akurat nie polecam - amatorzy, miałem kiedyś 406 i musiałem poprawki po ich partaczeniu poprawiać w innym warsztacie (dodatkowy koszt + koszt 6 dojazdów na poprawki + stracony czas) o terminowości i nie odbieraniu telefonów nie wspomnę. Obecnie (już nie peugeot) korzystam z warsztatu na Gościńcowej i nie narzekam na nich (teraz mam VW więc jest to popularne i mało skomplikowane auto, poza tym nie robiłem jakiś super napraw a bardziej eksploatacyjny serwis), największym plusem jest to, że robią na czas! W Warszawie mogę polecić serwis przy ul. Wrocławskiej 4 TWÓJ SERWIS EUROWARSZTAT - zrobią wszystko, kolejki długie niestety, terminowość +/- 2 dni czasem, plusem jest, że dają faktury, serwisowałem u nich już 3 auta, m.in. wspomnianą 406, niestety ceny mają dość wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
b.motrak Re: Warsztat samochodowy 13.12.13, 11:18 Polecam skorzystanie z serwisu vw - salon Volkswagen Warszawa. Profesjonalna obsługa klienta, polecam! Więcej informacji na stronce: www.volkswagenwarszawa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
minka.ka Re: Warsztat samochodowy 24.04.13, 14:36 polecam warsztat samochodowy TOMKAR świadczy profesjonalną i kompleksową obsługę pojazdów osobowych, obejmującą naprawy, diagnostykę komputerową, przeglądy techniczne a także pomoc drogową. tu Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: Warsztat samochodowy 24.04.13, 15:40 A ja polecam!!!! warsztat przy Orzechowej. Pewien Pan tak się zaopiekuje jak za czasów Milicji Obywatelskiej Odpowiedz Link Zgłoś
vincent.wega8 Re: Warsztat samochodowy 24.04.13, 17:10 A ja polecam warsztat na Krzywej. Przynajmniej apolityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sayyesssss Re: Warsztat samochodowy 19.09.14, 10:53 mi kiedyś bardzo pomógł ten warsztat www.motostrefa.olsztyn.pl/. jechałam wtedy z elbląga do białego stoku i samochód po prostu nawalił. do swojego warsztatu miałam daleko, z resztą tym zajmuje się mój luby... wtedy gdyby nie ten konkretny warsztat to chyba utknęlibyśmy na długo, bo pierwszy mechanik nie podjął się naprawy w ogóle, dlatego na wszelki wypadek radzę zapisać sobie ich adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_janek Re: Warsztat samochodowy 19.09.14, 21:42 "na terenie Łomianek , Kiełpina lub Dziekanowa, Dąbrowy " brawo za czytanie ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamos Re: Warsztat samochodowy IP: *.fiberlink.pl 29.07.22, 20:18 Polecam Ci Marki i Serwis Auto Matraszek. Naprawdę solidny serwis, w którym można kompleksowo zadbać o swoje auto :) Bardzo profesjonalny warsztat, autoryzowany przez Boscha, a niegdyś ASO Honda. Odpowiedz Link Zgłoś