Dodaj do ulubionych

sołtysie do roboty

24.02.12, 07:50
Po roztopach poziom wody na uliczkach podniósł się tak że przelewa się niczym
Wisła przez wał.
Sołtysie przestań politykować wraz ze swoimi przypupasami. Weż zamów Straż Pożarną niech wypompowują wodę z piwnic.
Oczywiście moja ulubiona Wiklinowa. Która stała się od wczorajszego dnia nieprzejezdna.
Burmistrzem i tak pan nie zostaniesz.
Niestety myślałem że poradzisz pan sobie wczoraj z Rusieckim.
Mimo chęci niestety musisz się podciągnąć w wystąpieniach publicznych.
Rusiecki-Etien 10-0.
A woda sobie płynie po Bajkowym, aż furczy.
DO ROBOTY.
Obserwuj wątek
    • samly Re: sołtysie do roboty 24.02.12, 08:07
      Kolejna reakcja urzędu? Tak jak poprzednio było z odśnieżaniem.
    • lock-padlock Re: sołtysie do roboty 24.02.12, 09:04
      Dobrego masz dealera, bo byłeś chyba zdrowo naspawany na zebraniu sołeckim. Marcin Etienne zmiażdżył Rusieckiego. Ludzie nie pozwolili na starcze ględzenie Krysteckiego, a wynik głosowania o wotum zaufania mówi wszystko. Jesteście tylko żałosną bandą nieudaczników! Tyle.
      • lomianki2011 Re: sołtysie do roboty 24.02.12, 09:30
        lock-padlock napisał:

> Dobrego masz dealera, bo byłeś chyba zdrowo naspawany na zebraniu sołeckim. Mar
        > cin Etienne zmiażdżył Rusieckiego. Ludzie nie pozwolili na starcze ględzenie Kr
        > ysteckiego, a wynik głosowania o wotum zaufania mówi wszystko. Jesteście tylko
        > żałosną bandą nieudaczników! Tyle.

Etienne tryumfował bo nie potrafił sklecić ani słowa.
        • lock-padlock Re: sołtysie do roboty 24.02.12, 09:33
          Za to ty chamie próbowałeś walczyć i jak to o tobie świadczy, że sromotnie przegrałeś z kimś, kto nie potrafił sklecić słowa.
          A swoją drogą to ciekawy słowotwór "sklecić słowa", ale domyślam się, że chociło ci piotrze o zdanie, nie słowo?
      • neptun666 Ja oczekuję że burmistrzowie wezmą się do roboty, 24.02.12, 09:33
        Pojedynek wygrał sołtys P. M Etienne pokazał ze ma wiedzę na temat osiedla, natomiast
        Rusiecki poza kwiecistą mową ( to potrafi) i nie pomógł mu przyprowadzony na ratunek radny Krystecki bo został wyklaskany przez mieszkańców podziękowano mu za rozwalenie poprzedniego zebrania i kazano mu iść na drzewo.
        Nie słyszałem wypowiedzi burmistrza, nic się nie zmieniło nadal nie rozumie co ludzie do niego mówią.
        Brawo Panie sołtysie, mieszkańcy będą Pana wspierać w pańskich działaniach a Panom
        burmistrzom już dziękujemy.
        • lomianki2011 Re: Ja oczekuję że burmistrzowie wezmą się do rob 24.02.12, 10:40
          Nie potrzebujemy bowiem wodociągów...
          • lock-padlock Re: Ja oczekuję że burmistrzowie wezmą się do rob 24.02.12, 10:45
            Jak chamie nie potrzebujesz, to daj pracować innym.
            • lomianki2011 Re: Ja oczekuję że burmistrzowie wezmą się do rob 24.02.12, 11:10
              lock-padlock napisał:

> Jak chamie nie potrzebujesz, to daj pracować innym.

Nie pękaj z byle powodu, mniej nerwów....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka