robot2 23.07.04, 12:33 gdzie biara najlepiej ryby(chodzi mi o nasze jeziorka) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novy31 Re: wedkarstwo 01.08.04, 22:19 Witam, sam jestem zainteresowany wędkowaniem w Łomiankach i okolicach. Od nie dawna mieszkam tu i jak do tek pory jeżdzę w stare miejsca /Wisła - okolice mostu, Czerwińsk, Kępa Polska, Jez. Łańskie/. Nie mniej jednak przydało by sie poznać nowe miejsca, no i trochę bliższe, żeby posiedziec trochę i pomoczyć kija. Za wszelkie informację na powyższy temat będę wdzięczny. Pozdrawiam , novy 31 Odpowiedz Link Zgłoś
robot2 Re: wedkarstwo 13.08.04, 12:46 Osobiscie ja bywam na jeziorze Kielpinskim ale nigdy "taakiej ryby" niezlapalem glownie biora male . Nastepnym miejscem gdzie mozna mnie spotkac jest jeziorko na Łachah sa tam ryby lecz jest tam malo miejsc na wedkowanie a jesli juz sie je zajmie to zawsze zaczepiam o krzaki. Na jeziorko Dziekanowskie niewybieram sie juz poniewaz nigdy niezlapalem tak nic innego prucz drobnicy . Jest rownierz jezioro za Wilczencem ale nigdy tam nielowilem. Natomiast w Czosnowie wydaje mi sie ,ze da sie cos mozna wyciagnac . Na Wisle niejerzdze poniewaz rybki z niej maja nieprzyjemny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś