Dodaj do ulubionych

Nowy burmistrz

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 23:10
Zbliżają się wybory samorządowe. Kto będzie burmistrzem? Na pewno wystartuje
obecny Łucjan Sokołowski. Czy ma jakieś szanse? Nie mam nic do faceta, ale na
burmistrza to on raczej sie nie nadaje. Już lepiej niech znowu jeździ z
koncertami po szkołach
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Nowy burmistrz 22.04.02, 08:40
      Z drugiej strony spójrz, jaką ma konkurencję. Czyżby kolejna kadencja pana X. ?
    • Gość: sawa55 Re: Nowy burmistrz IP: 213.17.165.* 23.04.02, 12:58
      A może jakiś uczestnik tego forum zgłosi się do kandydowania... ;)
    • Gość: mirle Re: Nowy burmistrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 15:06
      Sprawa wyboru burmistrza staje sie coraz bardziej aktualna.Słyszałem juz o
      kilku kandydatach, ale jesli słyszeliście o innych, to dajcie znac.
      1.Sokołowski
      2.Bochenek
      3.Zamojski
      • sloggi Re: Nowy burmistrz 09.06.02, 18:47
        Tylko nie Bochenek.
      • joan3 Re: Nowy burmistrz 19.06.02, 23:00
        jeśli znowu zostanie wybrany Sokołowski to z Łomianek należy natychmiast się
        wyprowadzić.Ten facet jest niebezpieczny.
        • Gość: esscort Re: Nowy burmistrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 23:46
          joan3 napisał(a):

> jeśli znowu zostanie wybrany Sokołowski to z Łomianek należy natychmiast się
          > wyprowadzić.Ten facet jest niebezpieczny.

Możesz podac jakieś objawy? Ja znam, ale ciekawy jestem, czy masz takie same.
          • Gość: mirle Re: Nowy burmistrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 00:28
            Niebezpieczny?Chyba raczej zagubiony i przytłoczzony nadmiarem wziętych na
            swoje barki zadań.Raczej nieefektywny i to jest najgorsze.Ma ,a raczej
            akceptuje jakąś wizję nie zdając sobie sprawy z konsekwencji jej realizacji lub
            jej -po prostu -śmieszności.Np.dzisiaj z uchwalonego przez radę miejską
            programu wynika,że do 2005 roku zlikwidowany zostanie w Łomiankach podział na
            biednych i bogatych.Iluż to ludzi próbowało tego dokonać.A tu proszę- jest
            uchwała Rady Miata i Gminy Łomianki i sprawa będzie załatwiona.
          • joan3 Re: Nowy burmistrz 22.06.02, 13:56
            Objawy u pana Sokołowskiego sa różne.Przede wszystkim potrafi kłamać w zywe
            oczy.Ale głęboko wierzy w to co mówi.Ma manie wielkosci.Nie potrafi załatwic
            drobnych gminnych spraw i zadań, ale pomysły typu Thermoselect, autostrada
            Centrum Dydaktyczne za 53 miliny zł,komputeryzacja gminy- proszę bardzo.Ale
            odpowiedzieć w terminie i na temat na pismo obywatela ,albo nawet na zwykłe
            pytanie- nie do wykonania. Zorganizować faksy dla sołtysów -które zreszta
            obiecał-niemozliwe.Itp. Przykłady mozna mnożyć.Wszystko to przejawy
            niekompetencji i chwilami mam wrażenie złej woli.
            • sloggi Re: Nowy burmistrz 22.06.02, 15:55
              Jakoś nie widzę pana Sokołowskiego u steru władz Łomianek.
              Chciałbym, żeby nowy człowiek powiedział czego chce dokonać, a nie czego
              dokonano ( bo to my widzimy ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka