aga375 27.02.05, 15:04 Muszę wymienić pilnie baterię w kuchni- szukam hydraulika. To bardzo pilne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzzka Re: Pilnie szukam hydraulika 27.02.05, 20:05 Oj Aga 1 Mam nadzieje, ze znalazl sie tu jakis normalny facet i pomogl ci w potrzebie ! Szkoda, ze oprocz malowania scian, witrazykow na szybach od drzwi, wbijania kolkow rozporowych i zmiany kola w moim samochodzie nie potrafie wymienic baterii kuchennej ! Trzymam jednak kciuki za solidarnosc ludzka ! Odpowiedz Link Zgłoś
aga375 Re: Pilnie szukam hydraulika 27.02.05, 22:19 Zuzzka!!!!! Ale mi zaimponowałaś!!!!!! Z Twoich niesamowitych umiejętności mogę sobie przypisać tylko malowanie ścian. Niestety- do tej pory nie znalazłam hydraulika- kuchnia w rozsypce. Ale nie tracę nadziei, że jakiś przedstawiciel tej profesji mieszka w Łomiankch. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Pilnie szukam hydraulika 28.02.05, 09:14 Hydraulicy w Łomankach na pewno są, ale nie wiem czy często zaglądają na fora internetowe :) Może szybcie będzie przeszukać klasyczne media np. ogłoszenia w G.Łomiankowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Pilnie szukam hydraulika 28.02.05, 16:27 Bardzo dobry hydraulik p. Krzysztof Ptasiński tel 603199548. Mieszka w Łomiankach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga375 Re: Pilnie szukam hydraulika 28.02.05, 22:03 Osa551- bardzo dziękuję. Pan hydraulik bardzo sympatyczny, już się z nim umówiłam. Dziękuję wszystkim którzy przeczytali mój apel. Bardzo serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hunteer Re: Pilnie szukam hydraulika 02.03.05, 18:18 nastepnym razem zapraszam:D Odpowiedz Link Zgłoś
zuzzka Re: Pilnie szukam hydraulika 05.03.05, 15:22 Aga ! Bravo kobieta zawsze sobie poradzi, nawet jesli uczyni to rekami faceta !!! Jednak ktos zyje w tych Lomiankach !! Fajnie ! Ktos uczynny rzucil "namiar " ktos inny tylko pomogl slowem ! Tak malo a jednak tak wiele !!! Pozdrawiam i mam nadzieje, ze kuchnia juz wyglada normalnie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga375 Re: Pilnie szukam hydraulika 06.03.05, 12:54 To prawda! Ratunek przyszedł natychmiast, pan hydraulik też. Nawet nie trzeba było zmieniać baterii tylko wężyk. Kuchnia żyje- a moja rodzina funkcjonuje normalnie. Nasze forum jest OK. Mało nas, ale nie jesteśmy głusi i na pomoc można liczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś