fluvii 22.09.05, 10:46 jak w temacie, prosze zostawiac kontalkt na mailu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: szukam sponsora z WROCŁAWIA 22.09.05, 20:15 dlaczego z Wrocławia? po co się tak ograniczać geograficznie, trzeba się cieszyć, że firma daje możliwości międzynarodowego rozwoju :) ja mam w grupie osoby z całej Polski i w niczym to nie przeszkadza. w dobie Internetu mam z nimi częstszy kontakt niż z tymi, które są na miejscu... Odpowiedz Link
fluvii Re: szukam sponsora z WROCŁAWIA 08.10.05, 14:41 bo cenie sobie kontakt ze swoim sponsorem a czesniej miałam go z koszalina, byłoby ok, gdyby własnie nie ta przestrzeń geograficzna:)tu mamy możliwości spotkania i działania razem-jest oddzial we Wro osoba stad dobrze bedzie znała jego strukture itp itd. i tak właśnie jest:)po prostu lepeij się pracuje, Zorina pozdrawiam i dziękuję. Justa79 również pozdrawiam. Teraz juz nieaktualne jest to ogloszenie, mogłabym napisac rówzniez że moge zostać sponsorką;) Odpowiedz Link