Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

grain trader Dalgety Agra

17.09.09, 20:08
    bede wdzięczny za wszelkie informacje na temat tego stanowiska w
    powyższej firmie. A może ktoś pracuje w Dalgety na jakimś innym
    stanowisku? jaka atmosfera tam panuje? i jakie są zarobki?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ann Re: grain trader Dalgety Agra IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.09, 22:49
        Pracowałam kiedys w tej firmie, nie polecam, chora firma, straszna
        atmosfera, kumoterstwo, pijaństwo, totalny rozpierdziel i
        dyrektorzy, którzy nic nie wiedzą tylko zapierdzielają swoimi
        Passatami jak Psy po całej Polsce, żeby się wykazać. Żenada!!!
        • Gość: pracownik Re: grain trader Dalgety Agra IP: *.olsztyn.mm.pl 13.12.09, 10:00
          Jak nieudaj zobaczy troche "świata" jest przerażony.Wracaj do mamusi
          i tatusia
          • Gość: mmmmmmmmmmm Re: grain trader Dalgety Agra IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 28.04.10, 13:27
            dobre, dobre... nawet przypuszczam, który Olsztyniak to mógł napisać.....
            • Gość: Znany Re: grain trader Dalgety Agra IP: *.chelmnet.pl 11.08.10, 15:25
              Też wiem ,który olsztyniak się wyżalił.
              Jak dobrze pracujesz znaczy nie obijasz się to bardzo dobrą kasę dostaniesz,
              Golf VI bądź V do dyspozycji, ciągłe szkolenia w kraju i poza krajem. Musisz się
              znać na fachu bądź szybko się uczyć, bez wiedzy technicznej daleko nie
              pojedziesz. Jak najbardziej polecam firmę.
        • Gość: m Re: grain trader Dalgety Agra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 07:57
          No jak się niunia wyżaliła... a co zwolnili Cię i teraz "odgrywasz" się? ja pracuję w tej firmie ponad 6 lat i nie zamierzam zmieniać pracy. Jeśli komuś nie pasuje golf V lub VI, dobre zarobki adekwtne do wykonanej pracy, fajne szkolenia z prestiżowymi firmami szkoleniowymi i świetna atmosfera to nie wiem czego szuka... Bez przesady jak ktoś dobrze wykonuje swoją prace, nie jest malkontentem i nie wyszukuje minusów to nie musi na forum wypisywać bzdur, które mijają się z prawdą. Przykro mi , że Cię zwolnili i masz o to żal pewnie, ale w tej firmie za nic nie zwalniają, naprawdę trzeba się postarać, zeby stracić pracę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka