Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Wielkopolskim Banku Spółdzielczym(Neobank)

IP: *.echostar.pl 24.09.09, 14:17
    Witam, czy ktoś wie, jak wygląda rekrutacja w tym banku, jakie są warunki i atmosfera pracy i ile można zarobić na początek na stanowisku doradcy klienta? Chodzi mi głównie o Poznań, ale wdzięczna będę za opinie z innych miejscowości.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Praca w Wielkopolskim Banku Spółdzielczym(Neo IP: 95.108.27.* 03.02.10, 16:00
        Witam!
        Rekrutacja specyficzna. Pierwszy etap rozmowa z osoba od rekrutacji drugi z Panią Dyrektor. Jeśli uda Ci się i Cię zatrudnią masz szkolenie, miesiac a może dłuzej. Prócz Ciebie będą na pewno inne dziewczyny przyjęte na takich samych warunkach, ale uwaga po szkoleniu jest egzamin z Panią Dyrektor, która z zatrudnionych na próbę osób wybierze sobie tych, którzy ją do siebie przekonają, reszcie z uśmiechem na twarzy podziękuje. Wszystko jest tak zorganizowane byś od początku nie pomyślała ze to tak naprawdę konkurs, albo się spodobasz, albo Ci podziękują i zostawia na lodzie.
        Powodzenia
        • Gość: KICor Re: Praca w Wielkopolskim Banku Spółdzielczym(Neo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.10, 20:34
          Neobank wystawił bardzo wiele ogłoszeń o pracę, czy wszystkie mają
          charakter konkursowy? Zaczynam mieć wrażenie, ze to jest nowy sposób
          na reklamowanie się (poprzez dawanie ogłoszeń o pracę). Aplikuję na
          stanowisko kierownicze i nie wiem czy spotkanie nie będzie stratą
          czasu. Zresztą nie mogę sobie pozwolić na branie udziału w
          konkursie, bo pracuję i chciałbym polepszyć sobie warunki
          pracy,zależy mi na stałej pracy. Czy wiadomo jakie tam są zarobki?
          • Gość: jfk Re: Praca w Wielkopolskim Banku Spółdzielczym(Neo IP: *.centertel.pl 14.06.10, 13:27
            witam
            czy ktoś może coś więcej powiedzieć o pracy w tym Banku - w
            szczególności o sposobie wyliczania prowizji od kredytów dla firm, oraz
            ogólnie o pracy na stanowisku Dyrektora Regionu?
            • Gość: jhsh Re: Praca w Wielkopolskim Banku Spółdzielczym(Neo IP: *.eimperium.pl 18.08.10, 20:01
              Rekrutacja na tak zwanego Dyrektora Regionu trwa juz na tyle długo, że ten bank
              powinien mieć już placówki w całej Polsce, hehe.
              Więc proszę o opinie tych wszystkich co "walczą" o swoją placówkę. ile walki
              jeszcze przed wami.

cóż za naiwność...
              • Gość: chop Praca w neoBanku IP: *.icpnet.pl 03.09.10, 15:13
                Jeśli,ktoś chce pracować za najniższą krajową jako doradca klienta,to taką
                propozycje ma ten bank.Zapytajcie znajomych czy słyszeli o neoBanku...
                • Gość: abc Re: Praca w neoBanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 01:51
                  nie powiedziałabym
                  najmniej placa w skoku stefczyka 1600 brutto podstawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka