andzia84 06.11.07, 16:20 taki ręczny robot kuchenny philipsa z myślą o zupkach i tych innych i wypróbowałam dzisiaj na zupie z soczewicy czyli krem z soczewicy działa super- machina a zupa mhm... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobimax Re: kupiłam małemu... 06.11.07, 16:41 Jeżeli mówicie o blenderze to faktycznie super rzecz, kupiłam przy starszej córce i używałam cały czas nawet do innych rzeczy teraz wykorzystam przy młodszej i jej zupkach. Odpowiedz Link
andzia84 Re: kupiłam małemu... 06.11.07, 16:42 ja kupiłam taki lepszy (czyt. droższy) bo nie mam w ogóle żadnego robota i zapłaciłam 320 zł ale taki najprostsze zaczynają się od 80 zł Odpowiedz Link
margaritka27 Re: kupiłam małemu... 06.11.07, 19:36 UUU fajny ja mam obiecany blender od chrzestnej meza-dobrze ze powiedziala bo juz mielismy kupowac. Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: kupiłam małemu... 06.11.07, 21:50 No my się właśnie szykujemy do zakupu. Myślę, że fajna i przydatna rzecz, nie tylko do zupek dla dzieci:) owocnego (i jarzynowego:) używania Odpowiedz Link
asia19813 Re: kupiłam małemu... 06.11.07, 23:03 też się przymierzam, że jeszcze się nie zdecydowałam jaki Odpowiedz Link
aurinko Re: kupiłam małemu... 07.11.07, 12:44 My kupiliśmy blender Brauna ale taki full wypas, z różnymi dodatkami, żeby wszystko można było w nim robić, działa rewelacyjnie! Przetestowałam już miksowanie warzyw, owoców i mięsa, do tego w dużym dzbanku w ciągu pół minuty mam gotowe ciasto na naleśniki, koktajle owocowe to kwestia też kilkudziesięciu sekund. Ponadto można kruszyć lód w specjalnej wkładce. Działa błyskawicznie i bardzo łatwo się myje, a plastik się nie odbarwia od warzyw i owoców. Odpowiedz Link
andzia84 Re: kupiłam małemu... 07.11.07, 12:48 mój jest taki www.hoopla.pl/AGD_drobne-roboty_miksery-Blender_Philips_HR_1372_90_Dwa_Rozdrabniacze_I_Tzepaczka- product,id,17116.html?ref=CENEO Odpowiedz Link