Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WORK & TRAVEL ????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 12:24
    Czesc mam zamiar wyjechac w tym roku do USA wg programu Work & Travel.
    Jakie biura maja najlepszą ofertę tzn tanią i dobrą?
    Czy mozna zaplacic w Polsce pewną kwotę a resztę zwrocic z zarobioinych
    pieniędzy.
    Ile tak napreawdę można zarobić po odliczeniu kosztów podrózy i pobytu???
    Bardzo proszę o informację.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: evrin Re: WORK & TRAVEL ???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.04, 17:20
        musisz sie spieszyc bo nabory koncza sie pod koniec stycznia. Taniej oferty nie
        znajdziesz wszystkie sa za ok.5000zl. polecam forum.2p.pl
      • Gość: miki Re: WORK & TRAVEL ???? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.01.04, 09:04
        sprawdziłem chyba z 15 biur, które robia ten program. Oferty są podobne ale
        najtańszy jest chyba Campus. Inne biura na początku podawały niższą cenę ale
        potem się okazywało że jeszcze liczą za pośrednictwo wizowe itp. No i z
        doświadczenia wiem że u nich są potem najtańsze bilety. Mój kumpel jechał w
        zeszłym roku ze Student Center. No i bilet był za 750 USD plus taksy. Potem się
        okazało że bilet i tak kupili w Campusie a za ten sam bilet ludzie płacili w
        Campusie 150 USD mniej
        • Gość: Asia USA Re: WORK & TRAVEL ???? IP: *.houston.rr.com 20.01.04, 18:45
          Sluchaj, znajdz swoja firme i nawet sie nie zastanawiaj. Zarobisz tu niezla
          kase, lepiej niz w PL. zobaczysz inna kulture i obyczaje, poszerzysz swoj
          swiatopoglad. Ja jestem juz tu pol roku, przede mna jeszcze pol: nie
          zamienilabym tego czasu na nic innego. Jest swietnie!
          Moja kuzynka byla tu na wakacje letnie, maila dwie prace, w tym w jednej byla
          kelnerka, zarabiala ok. 100$ dziennie. Narobila sie, ale co zobaczyla i
          doswiadczyla, to nikt jej tego nie odbierze.
          Ja twierdze, ze kazdy powinien wyjechac na min.3m-ce by zobaczyc jak zyja inni
          na swiecie, poznali inna kulture i nie byli tak ograniczeni i nietolerancyjni,
          jak wiekszasc w naszym kraju!
          Skladaj papiery i jedz! Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka