Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LAKMA S.A.

IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 13:46
    interesuje mnie wszystko o tej firmie staram sie tam o prace
    dzieki za wszystkie wypowiedzi
    Obserwuj wątek
      • Gość: Agnieszka Re: LAKMA S.A. IP: *.gl.digi.pl 19.01.04, 13:49
        owszem, posiadam bardzo duzo informacji na ich temat, podaje numer telefonu 502-
        773-226
        • Gość: Jedrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 14:02
          Pytam ogólnie - jak firma stoi, jakim jest pracodawcą itp... - czy możesz mi
          odpisać? a propo do której mogę zadzwonić na Twój telefon?
          • Gość: Agnieszka Re: LAKMA S.A. IP: *.gl.digi.pl 19.01.04, 14:05
            do 19.00, dużo by pisać....
            • Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:14
              ciekawe dlaczego do 19tej??
              pzdr
              • Gość: Agnieszka Re: LAKMA S.A. IP: *.gl.digi.pl 19.01.04, 14:42
                ależ jesteś niecierpliwy.... do 19.00 bo potem odpoczywam po ciężkim dniu
                pracy :). Firma dobrze stoi, goni konkurencje, bardzo dobry wizerunek w kraju.
                po więcej zadzwoń....
                • Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 15:06
            • Gość: Jedrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 14:38
              Postaram sie przedzwonic:))
              - powiedz mi choc proszę czy warto...
              a propo pracujesz tam?

• Gość: Tomek Re: LAKMA S.A. IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 03:01
          Firma Lakma to jedna z najlepszych firm w jakich pracowalem a juz pare ich
          przeszedlem .Jezeli tylko masz mozliwosc to wal tam smialo nie bedziez
          zalowal . A przy okazi pozdrow wiceprezesa milo mnie przyjol przed wyjazdem .
          Pozdrowionka Tomasz G.
      • Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 13:50
        jaki dzial , jakie stanowisko?
        • Gość: Jędrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 13:57
          Dział Sprzedaży - Pytam ogólnie - jak firma stoi, jakim jest pracodawcą itp...
          • Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:08
            jako przedst handlowy??
            jako szef hurtowni??
            pzdr
            • Gość: Jędrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 14:18
              Szef hurtowni - odpowiesz mi w końcu na moje pytania?
              pozdrawiam,
              • Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:22
                nie denerwuj sie
                jasne
                obowiazków sporo
                szefostwo malo wyrozumiale ( prywata )
                bedziesz mogł gonic przedstawicieli

wiadomosci z rynku i z okazji miejsca zamieszkania miego

ps
                kasa bo to pewnie interesuje
                z tego co mnie sluchy doszły to podstawa 1500 netto
                pzdr

jakie miasto??
                • Gość: Jędrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 14:26
                  Dzięki za info - płacą w terminie? dobrze stoja na rynku? - tzn.: czy są do
                  przodu czy idą w dół...
                  Pozdrawiam,

• Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:50
                    płacą w terminie?
                    nie słyszałem by nie
                    dobrze stoja na rynku? - tzn.: czy są do
                    > przodu czy idą w dół...

ida do przodu , to napewno
                    pzdr
      • Gość: wojtek_bb znam nieco tą firmę... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.01.04, 00:42
        Polska firma, która ma pomysł na sprzedaż swoich produktów poprzez sieć
        własnych hurtowni. Moim zdaniem - pomysł nie bardzo trafiony.
        Jak to bywa w polskich firmach zarządzanie na żenującym poziomie, aczkolwiek
        radzą sobie nieźle, choć moim skromym zdaniem, jeżeli szyko pomysł na handel
        sie nie zmieni to bedą mieli problem. całkiem niedawno poznalem dyrektora
        handlowego tej firmy - pomyłka...Mają kilka ciekawych produktów, no ale znowu
        pojawia sie problem z pomysłem na ich sprzedaż. Handlowałem z nimi troszkę,
        ale tak naprawdę nie wiedzą w którą stronę sie udać. Jak znajdzie sie tam
        prawdziwy meneger z jajami, jasną i przemyślaną strategią, może się udać,
        czego im szczerzę życzę, bo to jedna z nielicznych polskich firm w branży
        chemii budowlanej na rynku.

Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka