Gość: JĘDREK IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 13:46 interesuje mnie wszystko o tej firmie staram sie tam o prace dzieki za wszystkie wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: LAKMA S.A. IP: *.gl.digi.pl 19.01.04, 13:49 owszem, posiadam bardzo duzo informacji na ich temat, podaje numer telefonu 502- 773-226 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 14:02 Pytam ogólnie - jak firma stoi, jakim jest pracodawcą itp... - czy możesz mi odpisać? a propo do której mogę zadzwonić na Twój telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: LAKMA S.A. IP: *.gl.digi.pl 19.01.04, 14:05 do 19.00, dużo by pisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:14 ciekawe dlaczego do 19tej?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: LAKMA S.A. IP: *.gl.digi.pl 19.01.04, 14:42 ależ jesteś niecierpliwy.... do 19.00 bo potem odpoczywam po ciężkim dniu pracy :). Firma dobrze stoi, goni konkurencje, bardzo dobry wizerunek w kraju. po więcej zadzwoń.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 14:38 Postaram sie przedzwonic:)) - powiedz mi choc proszę czy warto... a propo pracujesz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: LAKMA S.A. IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 03:01 Firma Lakma to jedna z najlepszych firm w jakich pracowalem a juz pare ich przeszedlem .Jezeli tylko masz mozliwosc to wal tam smialo nie bedziez zalowal . A przy okazi pozdrow wiceprezesa milo mnie przyjol przed wyjazdem . Pozdrowionka Tomasz G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 13:50 jaki dzial , jakie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 13:57 Dział Sprzedaży - Pytam ogólnie - jak firma stoi, jakim jest pracodawcą itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:08 jako przedst handlowy?? jako szef hurtowni?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 14:18 Szef hurtowni - odpowiesz mi w końcu na moje pytania? pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:22 nie denerwuj sie jasne obowiazków sporo szefostwo malo wyrozumiale ( prywata ) bedziesz mogł gonic przedstawicieli wiadomosci z rynku i z okazji miejsca zamieszkania miego ps kasa bo to pewnie interesuje z tego co mnie sluchy doszły to podstawa 1500 netto pzdr jakie miasto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: LAKMA S.A. IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 19.01.04, 14:26 Dzięki za info - płacą w terminie? dobrze stoja na rynku? - tzn.: czy są do przodu czy idą w dół... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: LAKMA S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:50 płacą w terminie? nie słyszałem by nie dobrze stoja na rynku? - tzn.: czy są do > przodu czy idą w dół... ida do przodu , to napewno pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_bb znam nieco tą firmę... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.01.04, 00:42 Polska firma, która ma pomysł na sprzedaż swoich produktów poprzez sieć własnych hurtowni. Moim zdaniem - pomysł nie bardzo trafiony. Jak to bywa w polskich firmach zarządzanie na żenującym poziomie, aczkolwiek radzą sobie nieźle, choć moim skromym zdaniem, jeżeli szyko pomysł na handel sie nie zmieni to bedą mieli problem. całkiem niedawno poznalem dyrektora handlowego tej firmy - pomyłka...Mają kilka ciekawych produktów, no ale znowu pojawia sie problem z pomysłem na ich sprzedaż. Handlowałem z nimi troszkę, ale tak naprawdę nie wiedzą w którą stronę sie udać. Jak znajdzie sie tam prawdziwy meneger z jajami, jasną i przemyślaną strategią, może się udać, czego im szczerzę życzę, bo to jedna z nielicznych polskich firm w branży chemii budowlanej na rynku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś