Gość: Kandydat1 IP: *.76.classcom.pl 08.11.09, 16:13 Czy ktoś może wie, ile mniej więcej zarabia się w tej firmie na stanowisku asystenta i wyższych? (zarówno w audycie jak i podatkach). Jaka jest ogólna atmosfera pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loli Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.mmj.pl 08.11.09, 21:15 Podbijam pytanie, ciekawam jak zarabiają tam tłumacze, i jak wygląda tam praca i atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat1 Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.76.classcom.pl 14.11.09, 00:27 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loli Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.mmj.pl 16.11.09, 07:44 chyba się nie dowiemy, wychodzi na to, że nikt z Roedla tu nie zagląda... szkoda :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loli Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.mmj.pl 19.11.09, 22:08 No to wychodzi na to, że nikt nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
ewasmerf Re: Praca w Roedl & Partner 20.11.09, 09:48 Ja wam powiem bo pracowalam tam dwa lata. Bardzo malo sie zarabia, ja na stanowisku asytenta mialam 1200 zl brutto. Potem 2000 zl brutto i nie bylo sznas na podwyzke. Kierownicy maja kolo 10.000 zl brutto, Teamleiterzy jakies 4000 zl brutto. Kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 10:37 w Roedlu pracuje się BARDZO dużo i długo, dlatego nikt nie ma czasu na czytanie tego forum. Ja odeszłam stamtąd parę lat temu i dopiero wtedy zobaczyłam jak wygląda miasto przy świetle dziennym. Pracowałam w dziale księgowości i jako teamleiter miałam ok.8 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat1 Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.76.classcom.pl 20.11.09, 21:43 Jeśli 8 tys.(brutto?), to całkiem sporo, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że to było kilka lat temu... A jak długie doświadczenie miałaś i od jakiego stanowiska i kwoty rozpoczynałaś karierę w R&P? (i w jakim mieście?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 13:45 Odeszłam 5 lat temu. Pracowałam w dziale księgowości (biuro rachunkowe). Osoba, która przyszła po mnie dostała już mniejsze pieniądze. To był dział księgowości w W-wie, przyszłam do Roedla już jako doświadczona księgowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat1 Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.76.classcom.pl 20.11.09, 21:46 A w jakich to było latach (teraz niedawno?), i jaki to był dział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat1 Re: Praca w Roedl & Partner ( pytanie do ewasmerf) IP: *.76.classcom.pl 20.11.09, 21:53 A w jakich to było latach (teraz niedawno?), i jaki to był dział? (jest spora rozbieżność między tą wypowiedzią (4000zł brutto dla teamleitera), a wypowiedzią poniżej (8000 zł brutto dla teamleitera). Czy możliwe, aby była aż taka rozpiętość płac...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat1 Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.76.classcom.pl 02.12.09, 21:05 ponawiam pytanie, może ktoś jeszcze odpowie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekaeska Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.subscribers.sferia.net 15.03.10, 21:06 pracowałam kiedyś w audycie, długie godziny siedzenia w biurze, kiepska atmosfera, nie polecam nikomu. Pieniądze nijakie, nie odzwierciedlają czasu, jaki spędza się na ślęczeniu w biurze. ps. ale nie chce nikogo zniechęcać... Obecnie zarabiam lepsze pieniądze jako księgowa, radzę od tego rozpocząć karierę, 8:30 h/dzień i do domu, nikt Ci nie truje głowy popołudniami albo w weekendy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.icpnet.pl 07.06.10, 20:23 witam, byłam tam na rozmowach rekrutacyjnych ... wszystko było pieknie ładnie.. z niemca mnie przmaglowali i kazali napisac jakies opinie podatkowe (2 bodajże)... i na pytanie co sadze o nadgodzinach powiedziałam coś w stylu ze "nadgodziny sporadyczne ok, chyba ze jest mowa o pracy do 21.00;)"...hehe oczywiscie sie na mnie nie zdecydowali (mimo, że pisali o bardzo dobrym przygotowaniu merytorycznym etc.) -jak sie pózniej dowiedziałam praca po godzinach do 22.00 to u Nich normalka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja6 Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.chello.pl 15.06.10, 18:51 Więc tak: -bardzo wiele zależy od działu (księgowość, kancelaria, audyt) -rozpiętość zarobków duża - na początku raczej nie można liczyć na kokosy ale później jest lepiej - generalnie stawki w granicach tych rynkowych -dużym plusem jest atmosfera pracy -nadgodzin jest bardzo mało (uwaga o pracy po 22 to plotka) choś wiele zależy od działu w którym się pracuje, generalnie ogromna większość ludzi wychodzi po 8,5 godzinach, co pozytywnie odróżnia tę firmę od innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 08:46 praca po 22 to niestety nie plotka.Są terminy, raporty i nie ma zmiłuj. Pensje za to całkiem niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja6 Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.chello.pl 15.06.10, 18:51 Więc tak: -bardzo wiele zależy od działu (księgowość, kancelaria, audyt) -rozpiętość zarobków duża - na początku raczej nie można liczyć na kokosy ale później jest lepiej - generalnie stawki w granicach tych rynkowych -dużym plusem jest atmosfera pracy -nadgodzin jest bardzo mało (uwaga o pracy po 22 to plotka) choś wiele zależy od działu w którym się pracuje, generalnie ogromna większość ludzi wychodzi po 8,5 godzinach, co pozytywnie odróżnia tę firmę od innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tita123 Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.tktelekom.pl 06.07.10, 10:44 a pracowała ktoś może w oddziale w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.icpnet.pl 09.07.10, 11:02 też jestem Ciekawa oddziału poznańskiego... wiec jak jest ktoś kto pracował w Poznaniu i co nieco na temat tamtejszej pracy audyt/podatki nam opowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Praca w Roedl & Partner IP: 217.153.106.* 08.09.10, 15:49 Pracuję w w poznańskim oddziale R&P (dział podatkowy) wiele lat. Wszystko zależy od tego na kogo traficie i jak dajecie sobie radę merytorycznie. Nie wychodzę z pracy później niż 17.00 (początek pracy 9.00 rano). Wynagrodzenia są przyzwoite. Ogólnie nie ma tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isk A jak jest teraz w poznańskim R&P? IP: *.ip.netia.com.pl 17.04.13, 09:49 Czy warto iść tam na praktyki do audytu/księgowości? Odpowiedz Link Zgłoś
zadowo-lony Re: A jak jest teraz w poznańskim R&P? 30.09.14, 14:30 praca w audycie się rządzi swoimi prawami, gdy jest sezon badań - wyjazdy, dużo pracy - za to poza sezonem jest spokojnie (tak jest wszędzie - jeśli Ci to nie odpowiada, odpuść sobie audyt w ogóle). we wszystkich innych działach pracuje się nie dłużej, niż 8,5h (w tym 0,5h to przerwa) - robisz, co do ciebie należy i do domu! warunki pracy naprawdę dobre, pensja rośnie wraz z umiejętnościami i doświadczeniem, cały czas się uczy i można łatwiej zdobyć tytuł zawodowy - czego chcieć więcej? pozdrawiam wszystkich malkontentów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Praca w Roedl & Partner IP: *.static.chello.pl 14.02.14, 13:48 julek? Odpowiedz Link Zgłoś
slowiczq Re: Praca w Roedl & Partner 06.10.14, 18:18 A jak wygląda rekrutacja na praktyki lub asystenta do działu audytu? Odpowiedz Link Zgłoś