Gość: hhhhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 21:32 Wiem, że ten temat był już poruszany, ale może wypowiedzą się osoby, które poszukiwały pracy jako handlowiec? Poprzedni watek został zamknięty, a firma nadal rekrutuje. Wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tq Re: INFOR LEX po raz kolejny IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 22:18 mój sąsiad tam pracuje od wielu lat zapytaj na handlowiec.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhh Re: INFOR LEX po raz kolejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 12:14 Nic tam nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barnaba Re: INFOR LEX po raz kolejny IP: *.chello.pl 09.12.09, 21:02 Syf, syf i jeszcze raz syf. Nie płacą, kręcą, kłamią. Własna działalność, własne ryzyko. Ładne gatki - szmatki, rzeczywistość kwiczy. Trzymać się z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhh Re: INFOR LEX po raz kolejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 00:15 Napisz coś więcej o tym za co i kiedy nie płacą, i jakie robią wałki, bo, póki co, znalazłem więcej pozytywnych opinii. Podobno można sporo zarobić, bo prowizje są przyzwoite... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: INFOR LEX po raz kolejny IP: *.orneta.arkusnet.pl 10.12.09, 05:56 pracowałam tam w zeszłym roku, region półónoc, własna działalnosc, podstawa 2000 netto, własne auto,zwrot 500 za szkolenie, nie ma zwrotów paliwowych, firma daje laptopa, inerenet bezprzewodowy sama musiałam kupić, telefon swój, jakiś tam zwrot jest, prowizja od sprzedaży, spotkania umawiają telemarketerzy, ty decydujesz gdzie chcesz pojechać w danym dniu a oni muszą ci tam umówić spotkania. Rozmawiałam przed miesiącem z moja byłą telemarketerką, ciężko jest, nie wyrabiają planów sprzedażowych, produkt drogi a administracja nie ma kasy na zakup, prywatne firmy też nie chcę kupować bo kryzys. Najeździć się trzeba dużo aby cos sprzedać teraz. Atmosfera jest zajefajna, jak jest sprzedaż to kasa bardzo duża ale w obecnej dobie kryzysu wszyscy tną koszty. Mi tam się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: INFOR LEX po raz kolejny IP: *.chello.pl 24.01.10, 21:40 pozdrawiam Koleżankę :) pracuję tu od lat - tez na północy, praca dla odważnych i pracowitych, nie ma nic za darmo, nie radze tym co się przyzwyczaili do samochodów służbowych i innych gadżetów, nikt się z nami nie cacka, ale jak jesteś dobrym handlowcem to kasa konkretna. Odpowiedz Link Zgłoś