justyna833-online 10.12.09, 10:59 co sądzicie o pracy jako sprzedawca w butiku Vigoz? ktos pracuje/ował? warto sie starać o praca tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niewaznekto Re: praca w Vigoz IP: *.xdsl.centertel.pl 24.12.09, 18:42 ja uwazam ze nie warto. pracowalam i odeszlam. dziadostwo. szefostwo czepia sie o wszystko i ogolnie nie przyjemni ludzie. tzn szef ok. ale szefowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakupoholiczka Re: praca w Vigoz IP: *.ryb.abpl.pl 16.05.10, 17:25 witam osobiście odradzam ta pracować !!! sama tam pracowałam więc wiem , szefowie są okropni , poprostu jadą pracownikom na psychikę i to nieźle , odciagają z wypłat co sie tylko da a to sobie ubzdurają , że coś się straciło a to za złamany wieszak itd . także przestrzegam , mase dziewczyn tam pracowało , bo ciagle się zwalniają przez szefów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakupocholiczka Re: praca w Vigoz IP: *.ryb.abpl.pl 16.05.10, 17:31 ja pracowałam , osobiście odradzam , szefowie mają nie równo pod sufitem , wiele dziewczyn sie przez nich zwolniło i nie wytrzymywało w tym sklepie ani 3 miesięcy .... poprostu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
popisuar Re: praca w Vigoz 17.05.10, 14:13 Masz na mysli butik w Vigo, w hiszpanskiej Galicji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: praca w Vigoz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 15:11 NIE WARTO STARAC SIE O PRACĘ W VIGOZIE!!! To nie jest butik, tylko zwykła chińszczyzna, oni mówią, że mają ubrania z Francji buhahahaha! Pracaowałam tam 5 miesięcy i to był błąd, bo powinnam się od razu zwolnic po pierwszej akcji. O wszystko się czepiali, dlaczego nie dzwonie, a jak dzwoniłam to po co dzwonie, ja się bałam ich telefonów! nie chce ich znać. Odpowiedz Link Zgłoś