kasiaodani 05.02.04, 14:10 TO WSZYSTKO NIE TAK...SZUKAM I SZUKAM, JUŻ PRAWIE ROK I NAPRAWDĘ, MIMO NAJSZCZERSZYCH CHĘCI I ZAPAŁU NIE MOGĘ ZNALEŹĆ...POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH SZUKAJĄCYCH... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G Re: Jak znaleźć prace...? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 10:30 TO proste rejestrujesz sie w urzedzie pracy.Ja tak zrobilem. Po miesiacu zapraszaja Cie na szkolenia dla absolwentow. JA tam bylem. Ucza Cie jak pisac CV i Listu Motywacyjnego ucza Cie jak szukac Pracy. Mnie niestety nie nauczyli, tylko sie zalamalem i uwstecznilem. Aha proponuja Ci ze mozesz odbyc szkolenia. Ja na to WOW!!!! Chce na informatyczne!!! A Pani Na to Ze te sa za drogie!! Pani mowi ze Urzad wysyla na szkolenia obslugi koparek budowlanych. Ja na to szyderczo: super czemu nie!!! Odp NA Twoje Pytnie:Za praca wyjechac za granice.Lub olac wszystkich, spakowac manatki, kierunek AFREyka jakies przytulne miejsce na skraju jungli, w poblizu ocean, chatka z bambusa... i sobie zyc jak to robili przodkowie!! P.s Wielkie brawa dla Pani prowadzacej szkolenia dla absolwentow w Belchatowie, dowiedzialem sie od niej w ciagu godziny nowych rzeczy typu: ze dyrektor Urzedu pracy jest wspanialy i ze nie nalezy sie poddawac po Pani szukala pracy przez 1,5 roku i ze ja dostala w Urzedzie Pracy i ze ja ta dziedzina nawet zainteresowala!! PORAZKA NA CALEJ LINII. POZDRAWIAM GORACO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Jak znaleźć prace...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 17:00 Praca teraz w Polsce to porażka. Mam wykształcenie wyższe nie jestem głupia a pracy szukam juz 3 lata! Jeśli masz układy to będziesz ją miał, jesli nie to życze wytrwałości i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacus Re: Jak znaleźć prace...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 17:02 Układy , układy i układy dzieki nim w Polsce zdobedziesz prace, ja szukam2 lata juz bo niestety ich nie mam.POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulcanor Re: Jak znaleźć prace...? IP: 213.17.150.* 18.02.04, 17:47 Tylko układy ja studiuje zaocznie i tez szukam cały czas pracy i nie moge znaleśc a pracowałem tylko sezonowo w promocjii przez 3 miesiące, także jak nie masz znajomości to zapomnijj o pracy chyba że masz 5 fakultetów i umiesz przynajmniej 5 języków, ja kończe studia za rok i zmykam stąd choćby betoniarke obsługiwać w A nglii ale przynajmniej za funty, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Jak znaleźć prace...? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.04, 00:57 Bracia i Siostry a ja myslałem że jestem sam. Szukam już 1,5 roku i nic. Myslałem że tylko ja taki jestem. Moi znajomi pracuja ale ja nie. Każdy z nich miał jakieś tam większe lub mniejsze układy a ja nic. No cóż zdarza się i tak. Pozdrawiam wszystkich szukajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolok Re: Jak znaleźć prace...? IP: 81.168.209.* 20.02.04, 00:36 Nie ma co się załamuwać.(Chyba) Odpowiedz Link Zgłoś