Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak znaleźć prace...?

05.02.04, 14:10
    TO WSZYSTKO NIE TAK...SZUKAM I SZUKAM, JUŻ PRAWIE ROK I NAPRAWDĘ, MIMO
    NAJSZCZERSZYCH CHĘCI I ZAPAŁU NIE MOGĘ ZNALEŹĆ...POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
    SZUKAJĄCYCH...
    Obserwuj wątek
      • Gość: G Re: Jak znaleźć prace...? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 10:30
        TO proste rejestrujesz sie w urzedzie pracy.Ja tak zrobilem. Po miesiacu
        zapraszaja Cie na szkolenia dla absolwentow. JA tam bylem. Ucza Cie jak pisac
        CV i Listu Motywacyjnego ucza Cie jak szukac Pracy. Mnie niestety nie
        nauczyli, tylko sie zalamalem i uwstecznilem. Aha proponuja Ci ze mozesz odbyc
        szkolenia. Ja na to WOW!!!! Chce na informatyczne!!! A Pani Na to Ze te sa za
        drogie!! Pani mowi ze Urzad wysyla na szkolenia obslugi koparek budowlanych.
        Ja na to szyderczo: super czemu nie!!!
        Odp NA Twoje Pytnie:Za praca wyjechac za granice.Lub olac wszystkich, spakowac
        manatki, kierunek AFREyka jakies przytulne miejsce na skraju jungli, w poblizu
        ocean, chatka z bambusa... i sobie zyc jak to robili przodkowie!!

P.s Wielkie brawa dla Pani prowadzacej szkolenia dla absolwentow w
        Belchatowie, dowiedzialem sie od niej w ciagu godziny nowych rzeczy typu: ze
        dyrektor Urzedu pracy jest wspanialy i ze nie nalezy sie poddawac po Pani
        szukala pracy przez 1,5 roku i ze ja dostala w Urzedzie Pracy i ze ja ta
        dziedzina nawet zainteresowala!! PORAZKA NA CALEJ LINII.

POZDRAWIAM GORACO
        • Gość: Bożena Re: Jak znaleźć prace...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 17:00
          Praca teraz w Polsce to porażka. Mam wykształcenie wyższe nie jestem głupia a
          pracy szukam juz 3 lata! Jeśli masz układy to będziesz ją miał, jesli nie to
          życze wytrwałości i powodzenia.
      • Gość: Jacus Re: Jak znaleźć prace...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 17:02
        Układy , układy i układy dzieki nim w Polsce zdobedziesz prace, ja szukam2 lata
        juz bo niestety ich nie mam.POWODZENIA
        • Gość: Vulcanor Re: Jak znaleźć prace...? IP: 213.17.150.* 18.02.04, 17:47
          Tylko układy ja studiuje zaocznie i tez szukam cały czas pracy i nie moge
          znaleśc a pracowałem tylko sezonowo w promocjii przez 3 miesiące, także jak nie
          masz znajomości to zapomnijj o pracy chyba że masz 5 fakultetów i umiesz
          przynajmniej 5 języków, ja kończe studia za rok i zmykam stąd choćby betoniarke
          obsługiwać w A nglii ale przynajmniej za funty, hehehehe
          • Gość: Lolek Re: Jak znaleźć prace...? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.04, 00:57
            Bracia i Siostry a ja myslałem że jestem sam. Szukam już 1,5 roku i nic.
            Myslałem że tylko ja taki jestem. Moi znajomi pracuja ale ja nie. Każdy z nich
            miał jakieś tam większe lub mniejsze układy a ja nic. No cóż zdarza się i tak.
            Pozdrawiam wszystkich szukajacych.
            • Gość: Lolok Re: Jak znaleźć prace...? IP: 81.168.209.* 20.02.04, 00:36
              Nie ma co się załamuwać.(Chyba)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka