darlingtonia 16.02.10, 21:08 Jest po tym jakaś praca w Polsce? Czy bardziej jest to coś podobnego do ochrony środowiska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roy_x Re: Inż. biotechnolog 17.02.10, 00:25 Na jakieś 8 znajomych osób po tym - żadna nie pracuje w zawodzie ani widoków na prace w zawodzie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Inż. biotechnolog 17.02.10, 15:00 Z tego co ja słyszałem o tym kierunku, to o pracę w zawodzie po nim bardzo ciężko, bo w naszym kraju jest bardzo mało firm z tego zakresu. Co śmieszniejsze, to jest chyba ten tzw. kierunek zamawiany, który ma być ponoć przyszłościowy i jego absolwenci mają być bardzo potrzebni dla naszej gospodarki. :P Odpowiedz Link Zgłoś
darlingtonia Re: Inż. biotechnolog 17.02.10, 16:31 Cały czas wierzę, że coś się ruszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Inż. biotechnolog 17.02.10, 16:58 > Cały czas wierzę, że coś się ruszy :) Ci co 5 lat temu wybierali studia pewnie też wierzyli... Z takimi kierunkami jest problem, bo ktoś robi specjalnie propagandę z pod znaku "za parę lat będzie duże zapotrzebowanie". Powtarza się to kolejnym rocznikom, a i tak nic się nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
darlingtonia Re: Inż. biotechnolog 19.02.10, 17:17 kończę studia więc nic innego mi nie pozostało jak wierzyć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
roy_x Re: Inż. biotechnolog 19.02.10, 19:05 Jak w jednym z poprzednich wątków na ten sam temat to zapytam ponownie: Na uczelni z pracowników naukowych może ktos cos słyszał, że gdzies ktoś, kogoś do czegos potrzebuje po biotechnologi? Chłopaki i dziewczyny może cos wiedzą? Najlepiej wystapic z oficjalnym pismem do dziekana to powinien oficjalnie odpowiedzieć. Tylko po obronie - bo cie uwala i powiedzą, że dla takich bez mgr to napewno nie ma. Sorki za sarkazm ale robienie idiotow z ludzi przez innych ludków z tytułami naukowymi to przechodzi w tym kraju wszelkie granice. Odpowiedz Link Zgłoś