Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Już przeszło tydzień papieru w wucecie nie ma

07.04.10, 21:37
    ludzi (nomen omen) kupa, a nikt nie protestuje, wszyscy siedzą cicho
    no nie sądzę, żeby tylko mi był (od czasu do czasu) potrzebny

co prawda (nauczony doświadczeniem) schowałem sobie w umywalce (tam gdzie kran
    z drugiej strony [pod spodem] jest wolna przestrzeń - spokojnie dwie rolki
    wejdą) ale już 2/3 rolki poszło - co będzie dalej - jak się kryzys papierowy
    nie skończy będę miał poważny problem

co z tym zrobić?
    Obserwuj wątek
      • Gość: hihaha Re: Już przeszło tydzień papieru w wucecie nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.10, 08:44
        36,6 rozwiąże twój problem...Tylko nie pisz zaraz po tym sms-ów
        • Gość: Kowa Re: Już przeszło tydzień papieru w wucecie nie ma IP: *.chello.pl 22.04.10, 00:22
          możę sobie wyliż odbyt ?
          Mój kot tak robi , a to mądre zwierzę.
          • happymom Re: Już przeszło tydzień papieru w wucecie nie ma 23.04.10, 13:46
            Podetrzyj się klawiaturą.
            • Gość: ivo Re: Już przeszło tydzień papieru w wucecie nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 12:34
              Ale nie swoją! Klawiaturą szefa.
      • dodek-on-line Piaty tydzień papieru w wucecie nie ma? Czy jednak 12.05.10, 18:23
        Piaty tydzień papieru w wucecie nie ma? Czy jednak szef sie zrzucil na papier?
        • czpajew Nie ma, nie ma 15.05.10, 22:43
          muszę kraść z kibelka dla klientów - pracownicy mają tam wstęp zakazany i kitrać
          w "swoim" kibelku i jakos leci
          • dodek-on-line Zemsta na szefie 27.06.10, 18:04
            czpajew napisał:

> muszę kraść z kibelka dla klientów - pracownicy mają tam wstęp zakazany i kitra
            > ć
            > w "swoim" kibelku i jakos leci

Gratuluje pomyslu. Alternatywnie pozostaje ci odkrycie gdzie szef ukryl papier
            toaletowy? Bo chyba szef tez chodzi do kibla i uzywa papieru? Skad go bierze?
            Jak sie dowiesz to mozesz w ramach zemsty ukrasc mu papier i niech lata do kibla
            dla klientow jak ty.
      • Gość: gość Re: Już przeszło tydzień papieru w wucecie nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 21:54
        A u mnie tydzień temu spaliła się żarówka w kiblu i celujemy w
        ciemnościach...
        • Gość: pikuś z TP Re: Już przeszło tydzień papieru w wucecie nie ma IP: *.chello.pl 17.06.10, 21:30
          A u mnie Janusz wykecił żarówki, i jak kitram izke to po ciemku
          • Gość: kla Re: Już przeszło tydzień papieru w wucecie nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:52
            cudza d..a,cudzy papier. Jesteś tragiczny-naprawdę nie stać cię na p.
            toaletowy????//
      • 7kobieta Re: Już przeszło tydzień papieru w wucecie nie ma 10.08.10, 18:45
        Może więcej ludzi tak chomikuje jak ty???I dlatego nie ma!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka