Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

straciłam pracę..

IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 20:25
    Najpierw byłam na stażu, potem zatrudniona na czas określony, potem
    przeniesiona zostałam na umowę zastępstwo, za nieobecnego pracownika.Praca
    bardzo cięzka psychicznie, w specyficznej komórce..Myślałam że się jakoś coś
    wyklaruje, stworzone będą stanowiska pracy, ale na ten temat cisza.Jest mi
    strasznie przykro.Za dwa tygodnie dostanę wypowiedzenie..Nie umiem , niewiem
    co robić.mam na utrzymaniu dziecko.. i potrzebuję pracy,ale kadrowa twierdzi
    że no będą konkursy trzeba próbować..nie mam wprawy w szukaniu pracy, po
    prostu ..chuba jestem w szoku..Szef mi obiecał że coś mi znajdzie, a teraz cisza.
    .Poradźcie coś
    Obserwuj wątek
      • Gość: Taki jeden Re: straciłam pracę.. IP: *.chello.pl 29.07.10, 20:27
        Nie sądzę, żebyś dostała inną poradę niż: zacznij szukać pracy. Jak nie w swoim
        zawodzie to w jakimkolwiek. Łatwo dostać pracę w call center na stanowisku
        telemarketera. W takich firmach zawsze przyjmują (bo często duża rotacja
        pracowników). Nawet jak w callcenter nie posiedzisz dłużej niż miesiąc, to i tak
        by Ci to dało czas na znalezienie lepszej pracy.
      • Gość: nitro_1 Re: straciłam pracę.. IP: *.centertel.pl 30.07.10, 09:23
        Popieram zdanie poprzednika. Nie czekaj aż coś się wyklaruje tylko
        szukaj nowej pracy. Szef obiecał, ale jak nie znajdzie się wolne
        stanowisko to specjalnie dla Ciebie go nie stworzy. Powodzenia.
      • baby_keep_smiling Re: straciłam pracę.. 30.07.10, 09:51
        Uda się nie uda - okaże się, jednak nie siedź bezczynnie. Zacznij może od rejestracji na portalach pracy (jobexpress.pl, gazetapraca.pl ...) - dodaj swoje CV i sprawdzaj oferty - albo ustaw funkcje newslettera z najlepszymi pasującymi ofertami albo na jobexpress włącz automatyczną aplikację... - jak się "porozrzucasz" po całym internecie, to jest szansa, że znajdziesz.
        A jeżeli się okaże, że jednak jest dla Ciebie stanowisko to po prostu zostaniesz...
        Powodzenia!
        • Gość: kaja Re: straciłam pracę.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 18:42
          Tak..chyba było tylko tak powiedziane..\jest mi bardzo przykro..Latam z
          obiegówką do podbicia,wchodzę do prac, niektórzy myślą że dalej pracuje,są tacy
          co szepczą (co ona tu robi?)Koleżanka z jednego biurka zaprasza mnie na kawę, a
          gdy weszłam do sekretariatu dziś słyszę jak mnie obgaduje z osobą, której
          podobno nie cierpi!!!!!!za chwilę odwraca się i jak gdyby nigdy nic uśmiecha
          się, pociesza ,zaprasza..Fatalnie się czuję,wiem że bardzo pracowałam, mam dobre
          referencje,ale widzę że jeden drugiego utopiłby....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka