Gość: Boluś IP: *.147.16.62.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.01.11, 11:13 A ja lubię pić wódkę, będzie coś dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolipop Był fragment o testerze wódki IP: *.toya.net.pl 12.01.11, 11:37 - odstaw kieliszek i przeczytaj jeszcze raz, a na pewno to wyczytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?!? Re: Był fragment o testerze wódki IP: 150.254.85.* 13.01.11, 13:34 Ale czy to praca dla Bolusia? Czy chodzi o nowe smaki, czy o sprawdzenie, ile trzeba do zalania się w trupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: Był fragment o testerze wódki IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 14:59 "Zostań testerem wódki" To nie była rzeczywista praca, tylko kampania promocyjna wódki. A do takich prac trzeba mieć wyjątkowe zdolności,np. spostrzegawczość a nie tylko zamiłowanie do siedzenia przed tv przez cały dzień jak opisana pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitoogorkach Re: Był fragment o testerze wódki IP: 78.151.153.* 13.01.11, 15:08 i do tego pewnie za 1200 brutto kuzwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhf Bzdety oderwane od rzeczywistości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 13:56 praktykanci w redakcji GW - od razu poznać po takich artykułach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezowy Dokładnie... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.01.11, 14:51 Po przeczytaniu ostatniego zdania zacząłem szukać odnośnika do następnej strony... a tu ni ma!? Zacząłem się zastanawiać o co właściwie biega, jakieś wnioski, puenta...? W sumie to też mogłaby być taka praca - wyszukiwanie bzdurnych artyułów, tylko kto mi (i po co) taką zleci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądacz Re: Dokładnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 18:27 ja pracowałam u majewskiego przy oglądaniu telewizji, kiepsko płacą, atmosfera w pracy wredna i ciągle zmieniają ludzi... ogólnie nie warto.. a najgorsze jest to, że niby liczą się efekty, ale jak się za bardzo wykrzesz to wyrzucają, bo się boi pani kierowniczka, że ktoś jest lepszy od niej.. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Dokładnie... 13.01.11, 19:38 wódke pije sie nie dlatego ze sie lubi. wódke pije sie zeby sponiewierała człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6j5 Re: Dokładnie... IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 23:21 Ja lubie pierdziec w autobusie. Czy to wystarczajace zainteresowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Dokładnie... 14.01.11, 09:11 Gość portalu: 6j5 napisał(a): > Ja lubie pierdziec w autobusie. Czy to wystarczajace zainteresowanie? spoko, idealnie nadajesz sie do tefałenowego programu dla MWzWM "Mam talent" z wielką szansą na główną nagrodę. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
ratlerek.hitlerek Wiedziałem, wiedziałem na 100% 14.01.11, 09:26 co ja mówię - jakie 100%? tysiąc, milion procent, że znowu napiszesz o "MWzWM". Kompleksy masz przerażające, człowieczku chory z nienawiści, a na dodatek oczywistą obsesję natręctw. Jesteś SNzPiMMP, stary, niewykształcony z prowincji a na dodatek masz małego pyrdka. Wyrazy współczucia. Lecz nóżki, bo na łeb już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wiedziałem, wiedziałem na 100% 14.01.11, 13:02 ratlerek.hitlerek napisał: Jesteś SNzPiMMP, stary, niewykształcony z prowincji a na > dodatek masz małego pyrdka. jestem stary, jestem niewykształcony i jestem z prowincji. Co do pyrdka - cóż - co kobita, to inne opinie :) a do rzeczy byś może coś powiedział? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
ratlerek.hitlerek nie, nie - poczekam, aż ty zaczniesz 14.01.11, 14:23 bo na razie to sądząc po twoich wypowiedziach, to w 99.9% są OD rzeczy. Seksuolodzy mawiają, że mały pyrdek to nie tylko ułomność fizyczna, ale również (i przede wszystkim) psychiczna. Strasznie cię to obciąża, jak można łatwo zauważyć. Niestety implantologia, nawet taka na światowym poziomie, nie rozwiąże twoich problemów psychicznych, więc musisz cierpieć dalej. Mizerny twój los... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: nie, nie - poczekam, aż ty zaczniesz 17.01.11, 08:20 ratlerek.hitlerek napisał: > bo na razie to sądząc po twoich wypowiedziach, to w 99.9% są OD rzeczy. a ja po takich odzywkach poznaję że interlokutor nie ma nic sensownego do powiedzenia poza małym pyrdkiem i ew. rogami :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wektor Pilot, kanapa i robota IP: *.nyc.res.rr.com 13.01.11, 23:39 Telewizja to przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Prosze bardzo - dla chcacych robota sie znajdzie 14.01.11, 00:27 zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Pilot, kanapa i robota? IP: 120.156.28.* 14.01.11, 04:06 A ile trzeba za te robote zaplacic, aby ja dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pilot, kanapa i robota? IP: *.lsanca.fios.verizon.net 14.01.11, 07:12 ta gazeta faktycznie operuje jak tabloid, co to za news? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Pilot, kanapa i robota IP: 194.88.225.* 14.01.11, 08:29 Kim jest ten Szymon? To jakiś prezenter z tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony kojot Re: Pilot, kanapa i robota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 08:36 nie malpa w zoo Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Pilot, kanapa i robota 14.01.11, 09:08 " "To praca idealnie dla mnie" - pisze jedna z internautek. "Od rana siedzę w kapciach przed telewizorem. Telewizyjną ramówkę znam na pamięć. A tu jeszcze jest ktoś, kto za to zapłaci" - przekonuje. "Marzę o takiej pracy. Kawa w jednym ręku, pilot w drugim" - dodaje inna. Ale to nie będzie zwykłe siedzenie na kanapie z pilotem w ręku." czyli : baba, baba i baba. Ale wykształcona. I WSI24. I Szymon Majewski se szoł. I wybiórcza. I wszystko jasne :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyk Pilot, kanapa i robota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 15:00 ale Szymona akurat fajnie jest obejrzeć :) niezależnie od tego czy płacą za to komuś czy nie :) ja go ostatnio oglądałem na filmiku z ramówką :P no i wgrałem oczywiście swoje zdjęcie: tacyjakty.tvn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudelsss Re: Pilot, kanapa i robota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:30 ramówka TVNu jak zwykle bombowa :) ja lubie Wymiataczy w niedziele obejrzeć i w tygodniu Prosto w serce. Zdjęcia jeszcze nie wstawiłem, ale na pewno odwiedzę tacyjakty.tvn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś