Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przedstawiciele Handlowi łatwiej znajdują pracę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 20:31
    Nie tylko dlatego, że takich ofert jest najwięcej ale też dlatego, że po odbyciu kilkuset czy kilku tysięcy spotkań z klientami od specjalistów po prezesów w celu wciśnięcia im towaru, odbycie kolejnego w celu wciśnięcia im siebie to żaden problem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Re: Przedstawiciele Handlowi łatwiej znajdują pra IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 21:00
        Tak, ale tylko na stanowisko kolejnego wciskacza na rok, dwa. W innych pracach wymaga się konkretnych umiejętności.
        • Gość: PH Re: Przedstawiciele Handlowi łatwiej znajdują pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 13:19
          Handlowiec od systemów klimatyzacyjnych musi mieć konkretne umiejętności, bo bez nich nie dobierze produktu dla klienta i nie przygotuje oferty. O kompromitacji podczas rozmowy z klientami już nie wspomnę.
          • Gość: rr Re: Przedstawiciele Handlowi łatwiej znajdują pra IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 15:53
            tylko ze w tym zawodzie całe życie szukasz pracy i to jest do dupy
            • Gość: PH W porządnych firmach pracują długo, to logiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 16:38
              Bo porządne firmy bardzo dobrze płacą. Słabi pracownicy biurowi też okresu próbnego nie przechodzą. Dobry PH w dobrej firmie pracuje i 10 lat, aż w końcu awansuje albo zmienia pracę na kierownika/dyrektora sprzedaży, gdzie więcej siedzi w biurze niż jeździ. Zrozumcie, że na KAŻDYM stanowisku w prywatnych firmach jesteście kontrolowani jeśli chodzi o wyniki pracy i jak będziecie się opie...ć to won i rzeczywiście wówczas będziecie całe życie szukać pracy.
              • lecho_75 Re: W porządnych firmach pracują długo, to logicz 14.04.11, 19:50
                To prawda. Dobry przedstawiciel handlowy potrafi zarobić naprawdę duże pieniądze dla swojego pracodawcy, ale też dla siebie. I niekoniecznie robi to manipulując starszymi ludźmi i wciskając im nikomu nie potrzebne badziewie, bo z tym właśnie ta praca kojarzy się często ludziom.

..........
                nie daj się bezrobociu zmienzawod.pl
                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Nie ludziom, a motłochowi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 19:58
                  Motłoch nie wie jak działa gospodarka więc nie wie, że obrót towarów i współpraca przedsiębiorstw nie jest możliwa bez przedstawicieli handlowych. Motłoch wie tylko jak dojść do najbliższego sklepu po chleb i kiełbasę.
      • wycofany Bo kto by chiał być PH 14.04.11, 16:25
        Nawet sklepy tak chętnie nie zapraszają na rozmowę jak wy.
        • Gość: ANTY-SOCJALISTA To spróbój dostać się do Danfossa lub Viessmanna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 17:03
          A, sorry, zapomniałem, przecież ty jesteś po Óniwerkó. Kompromitacja w rozmowie techniczno-handlowej w ciągu pierwszej minuty gwarantowana. Wówczas tak - zostaniesz wyrzucony na zbity pysk, bo nikt głąba po Óniwerkó nie potrzebuje do reprezentowania poważnej firmy.
          • wycofany Re: To spróbój dostać się do Danfossa lub Viessma 14.04.11, 17:04
            Nigdy bym na taką rozmowę nie poszedł.
            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Oni by cię nigdy nie zaprosili, głupcze po Óniwerq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 17:09
              Przecież cię nawet na kasę do Biedronki za 1400 zł nie chcą, a gdzie tu mowa o byciu PH w Viessmannie za 6-8k Zrozum - twoje przeznaczenie to bezrobocie w PL lub zmywak w UK/DE!
              • wycofany Re: Oni by cię nigdy nie zaprosili, głupcze po Ón 14.04.11, 17:13
                Nie zaproszą, bo do takiego sh..tu nie będę aplikować.
                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Danfoss shit? Viessmann shit? Shit to twój dyplom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 17:24
                  Zmarnowałeś tyle lat na obsranie sobie CV, to proszę bardzo - aplikuj sobie nawet i do Intela, nikt ci nie broni, ale pamiętaj, że nawet pan Kazio w szopie wybuchnie śmiechem po spojrzeniu na twoje CV i da kopa w dupę na pożegnanie.
                  • wycofany Re: Danfoss shit? Viessmann shit? Shit to twój dy 15.04.11, 16:47
                    Wybitnego specjalistę antysocjalistę zapraszają na tyle rozmów, że siedzi cały dzień na forum.
                    • Gość: ANTY-SOCJALISTA Nie, to ja zapraszam na rozmowy kandydatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 00:18
                      Raz, nie wiem jakim cudem, zjawił się jakiś baran po Óniwerkó. Uprzejmie pokazałem mu drzwi. Z hołotą nie będę rozmawiał.
                      • Gość: Andrzej PH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 15:09
                        Witam

Jaka jest gorna granica wieku do jakiej pracodawcy szukaja pracownika na stanowisko PH , czy medycznego czy tez farmaceutycznego ?

obecnie mam 33 lat , przez 3 lata po ukonczeniu studiow mgr inz prowadzilem wlasna dzialanosc gospodarcza , nastepnie wyjazd za granice 2 lata , wrocilem , wyslalem odpowiedzi na ogloszenia do kilkudziesieciu pracodawcow szukajacych pracownikow do pracy na stanowiska PH i jak narazie nikt sie nie odezwal

Wydaje mi sie ze raczej chetniej sa zatrudniane osoby odrazu po studiach do 27-28 roku zycia , czy mam racje ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka