Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca chałupnicza firma Soldex

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.05.11, 18:52
    Proszę o informacje czy ktoś współpracuje z lubelską firmą SOLDEX Praca poleca na składaniu pudełek CD , należy wpłacić 8 zł. Wygląda mi to na przekręt, a mała wpłata ( 8 pln) przy dużej ilości chetnych daje poteżne zyski. Bardzo proszę o info
    Obserwuj wątek
      • Gość: abc Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.11, 19:23
        forum.gumtree.pl/post-54455.html
      • Gość: nati_n Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.173.9.237.tesatnet.pl 04.05.11, 16:34
        Też mi to wygląda podejrzanie, zbyt mała kwota do wpłaty na początek, a tym bardziej nic nie ma w necie o takiej firmie.
        • Gość: esophie Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.05.11, 13:50
          no właśnie też szukam info o tej firmie i nic, 8 zeta to niby mało, ale wystarczy, że odpowie (przeleje pieniądze ) 100 osób i już ładna suma.....
        • snajper55 Re: praca chałupnicza firma Soldex 12.05.11, 15:35
          Gość portalu: nati_n napisał(a):

> Też mi to wygląda podejrzanie, zbyt mała kwota do wpłaty na początek

No tak, jakby tysiąca zażądali, to byś natychmiast wysłał. Ludzie, myślcie, to naprawdę nie boli! :(

S.
      • snajper55 Re: praca chałupnicza firma Soldex 12.05.11, 15:34
        Gość portalu: nianiek_52 napisał(a):

> Proszę o informacje czy ktoś współpracuje z lubelską firmą SOLDEX Praca poleca
        > na składaniu pudełek CD , należy wpłacić 8 zł. Wygląda mi to na przekręt, a mał
        > a wpłata ( 8 pln) przy dużej ilości chetnych daje poteżne zyski. Bardzo proszę
        > o info

Na pewno mnóstwo osób z nimi współpracuje. Idiotów zawsze się sporo znajdzie.

S.
        • Gość: mili Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 08:51
          Ta firma nie istnieje!!! Ludzie sprawdzajcie czasami w GUS-ie czy istnieje ten regon i nip!!! Bo ich nie istnieje, ściągnięty z kosmosu!!!
      • Gość: koko Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.quarto.pl 02.06.11, 11:44
        Witam też sie zastanawiam nad współpracą 8zł to nie wiele a zanim ja wpłacę poprosiłem o przesłanie wzoru umowy na maila, w sumie jak dla mnie mała kalkulacja strat
        • snajper55 Re: praca chałupnicza firma Soldex 02.06.11, 12:51
          Gość portalu: koko napisał(a):

> Witam też sie zastanawiam nad współpracą 8zł to nie wiele a zanim ja wpłacę pop
          > rosiłem o przesłanie wzoru umowy na maila, w sumie jak dla mnie mała kalkulacja
          > strat

Mnie też możesz wpłacić 8 złotych.

S.
        • snajper55 Re: praca chałupnicza firma Soldex 02.06.11, 13:02
          Gość portalu: koko napisał(a):

> Witam też sie zastanawiam nad współpracą 8zł to nie wiele a zanim ja wpłacę pop
          > rosiłem o przesłanie wzoru umowy na maila, w sumie jak dla mnie mała kalkulacja
          > strat

Co ci da umowa??? Przysyłają ci części, za które płacisz przy odbiorze. Wysyłasz im pudełka, a oni zrywają umowę, bo według nich źle są złożoen.

Ludzie, jaki kretyn i idiota może myśleć, że takie pudełka są ręcznie składane?????? Albo że koperty są ręcznie adresowane??? Toż trzeba być kompletnym debilem aby tak się dawać oszukiwać!

S.
          • Gość: kolorowanka Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.11, 14:51
            Ludzie, jaki kretyn i idiota może myśleć, że takie pudełka są ręcznie składane?????? Albo że koperty są ręcznie adresowane??? Toż trzeba być kompletnym debilem aby tak się dawać oszukiwać!

- zapomniales jeszcze dodac skladane dlugopisy:)))
            • snajper55 Re: praca chałupnicza firma Soldex 03.06.11, 02:32
              Gość portalu: kolorowanka napisał(a):

> Ludzie, jaki kretyn i idiota może myśleć, że takie pudełka są ręcznie składane?
              > ????? Albo że koperty są ręcznie adresowane??? Toż trzeba być kompletnym debile
              > m aby tak się dawać oszukiwać!
              >
              > - zapomniales jeszcze dodac skladane dlugopisy:)))

Takich zajęć to można w nieskończoność wymyślać. Na przykład chałupnicze przyszywanie guzików do koszul. Albo zawijanie cukierków w sreberka. A świstak tarza się ze śmiechu. :)

S.
          • Gość: Zuzza Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 20:28
            A jeśli już są recznie skladane to w Chinach a pewnie nawet nie, bo to masa opkaowań. Jak widze wszyscy szukacie bardzo ambitnej roboty bo pewnie uwazacie ze tylko do tego sie nadajecie, do skaladania pudelek jak nie obrazajac Murzynów- Murzyny. Placicie za materialy to ile wychodzicie na tym na reke???
        • Gość: Zuzza Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 20:16
          No jasne co to dla was 8 zeta- nawet nie paczka fajek a napewno kurzycie a potem 300 zeta nie ma na chlebek. wysyłajcie wysyłajcie najwyzej zejdziecie z 4 piw albo paczki fajek. Glupich jednak nie sieją :D:D
          Współpraca haha!!
      • Gość: Bożena Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: 77.252.222.* 07.06.11, 07:53
        sprawdzałam w Panoramie firm i taka firma nie istnieje.
      • Gość: Bożena Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: 77.252.222.* 07.06.11, 08:02
        Ta firma podała mi nazwę Tempax- wynika że od tempaka.
      • Gość: daniel Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 13:19
        To chyba jest jakiś przekręt bo chciałem nawiązać z nimi współprace i wysłałem te 8zł . W mailu pisali że kiedy dostaną 8 zł na konto to odrazu wysyłają kuriera z tymi pudełkami w ciągu 2-3 dni, a ja nie widziałem żadnego kuriera od półtora tygodnia. Nie polecam współpracy z nimi.
        pozdr
        • Gość: Zuzza Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 20:19
          Ale jesteście naiwniacy. nie dziwie się, że pracodawcy i takie firmeki właśnie jak ta was łoją równo.
          Pudełka skladaja chinczycy w państwie zwanym dalej Chinami za 1/4 tego co w Polsce.
          Więc chyba wszytko jasne??
        • Gość: Zuzza Re: praca chałupnicza firma Soldex IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 20:23
          Widać , że jednak te 8 zł macie skoro wysyłacie tak lekką ręką. Bo ja np nie mam, a za to to mam chleb i 25-30 deko dobrej wedliny za 35-40 zl/kg. albo wolalabym se jakąś gazete do poczytania kupic zeby mi glupoty do glowy nie przychodziły :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka