Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sprzątanie w negliżu

15.06.11, 13:46
    Jesli faktycznie jest to tylko sprzatanie, to calkiem dobry pomysl na biznes bo popyt pewnie bedzie ;]
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Sprzątanie w negliżu IP: 78.133.249.* 15.06.11, 13:48
        Grunt, że nie ma wymagań wiekowych! Nie ma to jak apetyczna siedemdziesiątka w reformach:-)
        • Gość: BK Re: Sprzątanie w negliżu IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.11, 07:20
          A co z równouprawnieniem totalniacy? Przecież powinny być parytety, 70% zatrudnionych powinno ważyć ponad 80 kg, jak patrzę po ulicach. Czekamy na paradę równości grubych dyskryminowanych sprzątaczek w negliżu.
      • martica a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? 15.06.11, 14:01
        Nie wiem jak mozna w ogole oferowac tak ponizajaca prace. Czy w ramach rownouprawneinia kobieta moze sobei zamowic faceta w przezroczystych bokserkach czy to tylko dziala dla nawalonych testosteronem niewyzytych facetow?
        • Gość: guar Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 14:14
          Martica: gdzie jest popyt tam i podaż powstaje. A kobiety, z tego co mozna przeczytać, nie protestują. Z resztą: najstarszy zawód świata jakoś też powstał. Nie ma w tym nic dziwnego, że kobieta jest stworzona do innych celów niż mężczyzna.
          • professional_scoffer Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? 15.06.11, 14:19
            "gdzie jest popyt tam i podaż powstaje."

Popyt to jest i również na małe dzieci, co nie znaczy, że powinno to być tolerowane.

Oczywiście, górnolotnie wychodzisz z tego, że 'nikt nikogo nie zmusza'. Ale co byś powiedział gdyby twoja matka musiała komuś sprzątać dom w samych majtkach?
            • Gość: Dark Angel Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 14:22
              Praca taka sama jak każda inna...

A to, że akurat w bieliźnie? Jakie to ma znaczenie? Idąc Twoim tokiem myślenia nie powinno być kobiet ratowników (bo przecież w majtkach), powinno zabronić się kobietom siatkówki plażowej (znów te obrzydliwe majtki) i całej masy innych zawodów...

Argument o matce do zbicia jednym zdaniem - wolałbyś żeby kradła?
              • professional_scoffer Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? 15.06.11, 14:36
                "Praca taka sama jak każda inna..."

Naprawdę? Nie wydaje mi się jednak.

"Jakie to ma znaczenie?"

Właśnie wytłumacz mi jakie? Ta w bieliźnie lepiej tobie posprząta czy jak?

Twoja analogie nie mają sensu, bo w przypadku ratownika czy sportowca jest optymalny ubiór.

Uważasz, że wykorzystywanie czyjejś trudnej sytuacji i odbieranie mu godności jest fair? Idąc twoim tokiem rozumowania prostytująca się nastolatka jest w porządki, bo lepsze to niż miałaby kraść.
                • Gość: djDrachulik Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.sensisoft.com 15.06.11, 19:54
                  Kobieta/mezczyzna w tej materii ma dwie opcje. Moze sprzatac w normalnej firmie, moze sprzatac w bieliznie i miec placone okolo 3x wiecej. Wybor jest cecha ludzka.

Ewentualnie dla Ciebie wykorzystywanie czyjejs trudnej sytuacji i odbieranie mu godnosci to zwykle podjecie pracy. W tym wypadku owszem. Swiat potrafi byc okrutny. :)
                • noyoucan Niech się wstydzi, ten, kto widzi... 15.06.11, 22:23
                  Niech się wstydzi, ten, kto widzi... Najważniejsza ta nietykalność cielesna, i kolejne miejsce pracy, bo Tuska i PO nie stać na pomoc państwa w żadnych przypadkach.
                  • m4t Re: Niech się wstydzi, ten, kto widzi... 16.06.11, 00:31
                    No tak, ale nigdzie nie jest napisane, że wynajmujący taką sprzątaczkę sam musi być ubrany... ba więcej tylko nietykalność jest gwarantowana i dwuznaczne propozycje.

Przykre jest to, że ta praca to prostytucja (tak samo jak jakaś tancerka-striptizerka), jako że taka 'pracownica' sama zrzeka się swojej godności na rzec kasy... Takich różnic między UK a Polską jest wiele tam można znaleźć godną pracę i żyć ... a w Polsce to kible(lub zmywak) trzeba sprzątać(myć) w samych gaciach by w ogóle coś zarobić - być traktowanym przedmiotowo, a nie jak człowiek.

Niedwuznaczna propozycja: taki fachowiec może zaproponować, że spotkają się kiedy indziej i on zapłaci jej 500PLN za 3h jej pracy 'na czarno'... całkiem jednoznacznie (Jak byś chciała posprzątać bez pośredniczącej firmy to zadzwoń do mnie...).
                    • professional_scoffer Re: Niech się wstydzi, ten, kto widzi... 16.06.11, 14:32
                      Chodzi o to, że to nie jest po prostu sprzątanie jak każde inne, tylko to jest sprzątanie ze striptizem/usługami erotycznymi. I to jest poprawne określenie takiej usługi.
              • ilirian Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? 15.06.11, 18:51
                Gość portalu: Dark Angel napisał(a):
                > Argument o matce do zbicia jednym zdaniem - wolałbyś żeby kradła?
                Wolałbym, to zdecydowanie uczciwsze zajęcie.
              • Gość: gosc Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.215.86.190.getinternet.no 15.06.11, 21:04
                "Tym bardziej, że ten biznes jest opłacalny. Dwie godziny pracy skąpo odzianej sprzątaczki to koszt kilkuset złotych, z czego niemal trzy czwarte trafia do kasy firmy. Pozostała część to wynagrodzenie sprzątaczki" + charakter wykonywanej pracy to sie w cywilizacji nazywa streczycielstwo
            • nchyb Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? 15.06.11, 14:35
              > byś powiedział gdyby twoja matka musiała komuś sprzątać dom w samych majtkach?
              swój dom, czy czyjś?

to nie jest praca dla tych, które muszą, ale tych które chcą. Więc gdyby chciała, to nie mój biznes...
            • Gość: KAsia Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 13:15
              Ale pierniczysz. Laski sie cieszą że mogą zarobić więcej niż w zwykłej firmie sprzaatającej. Nie nam to oceniać czy to poniżające czy nie. Dla nich widocznie ne jest skoro tak pracują.
        • i-marszi Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? 15.06.11, 16:47
          Za cztery dych na godzinę mogę ci posprzątać chatę w samych bokserkach :)
          • noyoucan A jak szybko ta godzina zleci :) 15.06.11, 22:25
            A jak szybko ta godzina zleci :)

i-marszi napisał:

> Za cztery dych na godzinę mogę ci posprzątać chatę w samych bokserkach :)
        • Gość: Tomek Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.11, 22:28
          Martica, zastanów się co piszesz. Twoje równouprawnienie, was kobiety kiedyś zgubi.Chyba przez wasze dążenia do równouprawnienia jest tyle homoseksualistów. Kobieta powinna działać w myśl zasady" MORDA W KUBEŁ I DO GARÓW" , no do łożka także :)
          • Gość: gość Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.252.12.67.internetia.net.pl 18.06.11, 11:03
            Tomek,
            chętnie zatrudniłabym Cię do sprzątania w samym fartuszku.
        • Gość: G2BK Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.tktelekom.pl 20.06.11, 16:37
          w przezroczystych nie, ale w bokserkach, których dużą kolekcję posiadam, możesz sobie nawet wybrać :)
        • Gość: k28 Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.146.73.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.03.12, 12:26
          Można! Z tego co wiem to jest firma która ma Pana w swojej ofercie
          www.houseofpleasure.pl
        • Gość: SEXI CAMERIERA Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.play-internet.pl 05.05.12, 19:43
          Sprzątanie w bieliźnie
          Sprzątanie w bikini/ bieliźnie

Szukasz kogoś rzetelnego, uczciwego i elastycznego do sprzątania Twojego domu lub biura? Warszawa i okolice to teren na którym działamy.
          Oferujemy sprzątanie w bieliźnie, bikini lub stroju seksownej pokojówki, mężczyźni zaś sprzątają w bokserkach. Po co płacić zwykłej sprzątaczce kiedy za parę złotych więcej można wynająć jedną z naszych pięknych i seksownych dziewczyn lub przystojnych mężczyzn? Usiądź wygodnie i podziwiaj zgrabną, skąpo ubraną załogę czyszczącą Twoje mieszkanie.
          Sprzątanie można zamawiać do mieszkania, domu, biura, na bankiety, wieczory kawalerskie/ panieńskie, urodziny, osiemnastki, wesela oraz na inne wymyślone przez Ciebie uroczystości.
          A może masz ochotę sprawić miły prezent swojemu przyjacielowi? Zadzwoń do nas, pomożemy dokonać Ci dobrego wyboru.
          Tel: 536589001
          www.poredos.pl
          • Gość: Panieński x2 Re: a czy afceta w bokserkach mozna zamowic? IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 18:06
            Cześć wszystkim!! organizuje wieczór panieński w terminie ok. 1 lub 8 czerwca 2013r w Wawie. Właśnie szukam klubu..i osób chętnych na połączenie dwóch imprez !! ( np. panieński + kawalerski).
            może, któraś z Was chce się przyłączyć i wspólnie zorganizować wieczór. Pozwoli to na lepszą zabawę,więcej śmiechu, a także zminimalizuje koszty różnych atrakcji np.tancerza erotycznego. Chętnie też połączę organizację wieczoru panieńskiego z jakimś Panem robiącym kawalerskim. Proszę o kontakt: h_e_y@wp.pl
      • xnonorx pytanie dla cebos: kto was robi w balona i dlacze? 15.06.11, 15:07
        "Sprzątaczka to w Polsce zawód poważany bardziej niż np. makler giełdowy, sprzedawca w sklepie i ksiądz. Tak wynika z badań CBOS. "

Pytanie w tytule celem refleksji...
      • Gość: Miroslaw Sprzątanie w negliżu IP: *.nycmny.fios.verizon.net 15.06.11, 15:29
        Rozumiem, ze posrednik pobiera 4 razy tyle co Panie sprzatajace. Ciekaw jestem ile placi podatku i czy z zamawiajacym usluge mozna dogadac sie na prace po godzinach za nieco inne pieniadze. Czy pracodawca zabezpiecza platny urlop, ochrone zdrowia , zabezpieczenie emetytalne itp. Moze by warto pomyslec o zalozeniu zwiazku zawodowego zrzeszonych pracownikow, aby mogli godnie pracowac i w przyszlosci miec z tego tytulu emeryture.
        • Gość: Dark Angel Re: Sprzątanie w negliżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 15:38
          A co Cię to obchodzi ile pobiera firma za usługę? Sprzątające godzą się na taką stawkę i po kłopocie. Pomysł i wprowadzenie w życie też kosztuje więc to nie Twój interes ile za usługi bierze właściciel firmy.
          Firma jest legalna, wystawia faktury. Jaki płatny urlop, jakie świadczenie emerytalne i jaka ochorna zdrowia ja się pytam? Mówisz o korzyściach wynikających z umowy o pracę a w przypadku tejże firmy podpisywane są umowy zlecenie lub umowy o dzieło - jak nie masz pojęcia o przepisach to nie wypowiadaj się tak autorytatywnie bo robisz z siebie przysłowiowego głupka :-)
          • Gość: /??? Re: Sprzątanie w negliżu IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 15.06.11, 21:45
            tak legalna jak burdeliki zwane agencjami towarzyskimi.facet:głupka to ty robisz z siebie, albo jesteś zdemoralizowanym gnojkiem o mentalności alfonsa.
            • noyoucan To są teraz Salony Masażu. Niby taki welness... 15.06.11, 22:27
              To są teraz Salony Masażu. Niby taki welness...

Gość portalu: /??? napisał(a):

> tak legalna jak burdeliki zwane agencjami towarzyskimi.facet:głupka to ty robis
              > z z siebie, albo jesteś zdemoralizowanym gnojkiem o mentalności alfonsa.
      • Gość: Zdziw Ludziom to już naprawdę odpie...... IP: *.41.154.49.threembb.co.uk 15.06.11, 16:45
        Takie sprzątanie nie jest popularne na zachodzie lecz w Afryce.
      • Gość: HH Phi! Średnio nauczyciel w Polsce dostaje ok 60zł/h IP: *.silesiamultimedia.com.pl 15.06.11, 19:29
        .... brutto, jeśli policzy mu się faktyczny czas pracy w ciągu całego roku w stosunku do rocznego zarobku.
        • noyoucan No to zostań nauczycielem i pij ten miód! 15.06.11, 22:29
          No to zostań nauczycielem i pij ten miód!

Gość portalu: HH napisał(a):
          Re: Phi! Średnio nauczyciel w Polsce dostaje ok 6
          > .... brutto, jeśli policzy mu się faktyczny czas pracy w ciągu całego roku w st
          > osunku do rocznego zarobku.
          • m4t Re: No to zostań nauczycielem i pij ten miód! 16.06.11, 00:38
            noyoucan napisała:

> No to zostań nauczycielem i pij ten miód!

Praca jak każda inna... w tej akurat jak nie masz co zaproponować młodzieży (a mówię tu o swojej pasji do przedmiotu) to może być grubo.
            Przeważnie z tej pracy ma się tyle satysfakcji ile z niej mają osoby które uczysz... (taki dynamiczny układ)
      • Gość: /??? Sprzątanie w negliżu IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 15.06.11, 21:06
        chyba dyskutantom umknęło coś bardzo istotnego , 3/4 dla "firmy",1/4 dla rozebranej "sprzątaczki. nasuwa się zatem pytanie czy to firma świadcząca usługi polegające na sprzątaniu czy "agencja towarzyska" a prowadzący ten "biznes" to biznesmen czy alfons,?????
      • Gość: Ja Sprzątanie w negliżu IP: 91.209.116.* 16.06.11, 08:35
        Kobiety za kasę paradowałyby po domu klienta nie tylko w bieliźnie ale i na czworaka z ogórkiem w tyłku jeśli tylko ktoś by za to odpowiednio zapłacił. Ot, taki sprzedajny gatunek. Nie ma co się podniecać.
        • Gość: sebastiano Re: Sprzątanie w negliżu IP: *.e-wro.net.pl 16.06.11, 11:05
          ja bym pospszontal jakiejś pani na golasa, ale jak na koniec takiej pracy dostane ze 100zł i ...loda!
      • lifein666 Lepiej w uniformie 16.06.11, 12:32
        A ja wolałbym coś zupełnie odwrotnego, dziewczyny sprzątające w pełnym (podobno nie-seksownym) uniformie pokojówki jaki widzimy w luksusowych hotelach bądź w hiszpańskojęzycznych telenowelach ;]

Przykłady takich strojów znajdziecie tutaj

Co sądzicie o czymś takim? Prawda, że lepiej się prezentują niż tylko nago ;] ?
      • Gość: kosynier czy ten artykuł to jakiś żart? IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 00:04
        Czytam sobie ten artykuł i moje oczy robią się coraz większe. Facet opisuję zwykłe stręczycielstwo oraz handel ciałem jako coś zupełnie normalnego. Mam nadzieję, że to jednak jakaś prowokacja gazety, bo chyba jeszcze pozostało w nas odrobinę przyzwoitości.
      • Gość: myszka Sprzątanie w bieliźnie IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 00:14
        Witam! Uważam , że kobiety same są sobie winne. Robią z siebie ukryte dziwki i tłumaczą się sprzątaniem. Dla mnie taniec erotyczny to to samo co wyginanie się pod kanape w stringach. Mamy to co chcemy, dzisiaj jest wszystko na sprzedaż, dupa przede wszystkim... więc skoro to pęd, którego nie da się zatrzymać... panowie do dzieła! Wskakujcie w czapkę marynarki morskiej i koście kasę od ryczących czterdziestek. Wyrównajcie trochę zgorszenie jakie sieją te głupie cipy.
      • Gość: maly1911@interia.p Sprzątanie w bieliźnie IP: *.ilot.edu.pl 17.06.11, 09:31
        Hej a ja bym posprzątal w bokserkach za dobrącenę, warszawa
      • Gość: Ana Sprzątanie w bieliźnie IP: *.icpnet.pl 17.06.11, 09:52
        "Dwie godziny pracy skąpo odzianej sprzątaczki to koszt kilkuset złotych, z czego niemal trzy czwarte trafia do kasy firmy. Pozostała część to wynagrodzenie sprzątaczki" Ogólnie - upokarzające. Cieszę się, że ten typ usług w Polsce raczkuje. Mam nadzieję, że nie wyraczkuje za daleko. Trzy czwarte trafia do kasy firmy...hmmmm. Jednym słowem - za rozbieranie się przy klientach i taniec przy odkurzaczu najwięcej zgarnia i tak szef firmy, który zapewne roznegliżowany nie sprząta swojej żonie nawet półek w jednym pokoju.
        • Gość: /??? Re: Sprzątanie w bieliźnie IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 17.06.11, 14:24
          jaki szef firmy???? takich nazywa się alfonsami,tak zwyczajnie i już.
          • Gość: 21latek pokaże pani mojego pytonga! IP: *.e-wro.net.pl 18.06.11, 13:27
            mogę sprzątać na golasa i pokaże wtedy mojego twardego pytonga! mam nadzieje, że pani w wieku 20-60 lat wie co z nim zrobić, hehehehe:D
      • Gość: Syntax Sprzątanie w bieliźnie IP: *.radom.vectranet.pl 24.06.11, 15:16
        Beznadziejny kraj. Jeżeli są odbiorcy do tego typu pracy to w czym macie problem ? Nikt nikomu nie karze iść do takiej pracy. Kilkanaście lat komunizmu zrobiło swoje.
      • Gość: welcometohell jak się ma ładne ciało to można zarobić 500-800/h IP: *.t-mobile.pl 06.07.11, 11:04
        ... a nie żałosne 40 zyla.

Cennik na na odloty.pl
      • Gość: robercik Chyba nie ma chętnych... IP: *.star.net.pl 06.07.11, 11:39
        ... bo któryś raz już widzę ten artykuł na pierwszej stronie :) - tylko pytanie nie ma chętnych do pracy czy chętnych na usługi :) - bo jak miałbym zapłacić za takie sprzątanie 500 zyla to jadę na akademiki i za 500 to mi dwie sprzątają a na koniec jeszcze coś z tego mam :p
      • Gość: bella96 Konserwator powierzchni płaskich. IP: 195.82.180.* 06.07.11, 19:39
        A może tak "konserwator powierzchni płaskich" ?

P.
      • Gość: Sprzątanie Sprzątanie w bieliźnie IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 16:09
        Sprzątanie w bieliźnie w Bydgoszczy!

w-bieliznie.pl
      • Gość: w-bieliznie.pl Sprzątanie w bieliźnie w Bydgoszczy! IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 16:11
        Sprzątanie w bieliźnie w Bydgoszcz
      • Gość: ja Sprzątanie w bieliźnie IP: *.205.16.214.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.09.11, 22:25
        przestrzegam kobiety przed Dariuszem Witakiem to jest oszust zajmuje sie wynajmem mieszkan w warszawie m. in. ul. Peleca2, ul. wilanowska 14, Bukowinska posiada in tez firme remontowa niewyplacalna zreszta w ktorej zatrudnia panie sprzatajace w biezliznie jest niewyplacalny ukradl moje 3000 link to firmy sprzatajacej www.remontydomlux.entro.pl/
      • Gość: s Sprzątanie w bieliźnie IP: *.play-internet.pl 06.05.12, 10:54

Sprzątanie w bieliźnie

Szukasz kogoś rzetelnego, uczciwego i elastycznego do sprzątania Twojego domu lub biura? Warszawa i okolice to teren na którym działamy.
        Oferujemy sprzątanie w bieliźnie, bikini lub stroju seksownej pokojówki, mężczyźni zaś sprzątają w bokserkach. Po co płacić zwykłej sprzątaczce kiedy za parę złotych więcej można wynająć jedną z naszych pięknych i seksownych dziewczyn lub przystojnych mężczyzn? Usiądź wygodnie i podziwiaj zgrabną, skąpo ubraną załogę czyszczącą Twoje mieszkanie.
        Sprzątanie można zamawiać do mieszkania, domu, biura, na bankiety, wieczory kawalerskie/ panieńskie, urodziny, osiemnastki, wesela oraz na inne wymyślone przez Ciebie uroczystości.
        A może masz ochotę sprawić miły prezent swojemu przyjacielowi? Zadzwoń do nas, pomożemy dokonać Ci dobrego wyboru.
        Tel: 536589001
        www.poredos.pl
        • Gość: Panieński x2 Re: Sprzątanie w bieliźnie IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 18:06
          Cześć wszystkim!! organizuje wieczór panieński w terminie ok. 1 lub 8 czerwca 2013r w Wawie. Właśnie szukam klubu..i osób chętnych na połączenie dwóch imprez !! ( np. panieński + kawalerski).
          może, któraś z Was chce się przyłączyć i wspólnie zorganizować wieczór. Pozwoli to na lepszą zabawę,więcej śmiechu, a także zminimalizuje koszty różnych atrakcji np.tancerza erotycznego. Chętnie też połączę organizację wieczoru panieńskiego z jakimś Panem robiącym kawalerskim. Proszę o kontakt: h_e_y@wp.pl
      • Gość: s Re: Sprzątanie w negliżu IP: *.play-internet.pl 22.05.12, 18:54

Oferujemy sprzątanie w bieliźnie, bikini lub stroju seksownej pokojówki. Po co płacić zwykłej sprzątaczce kiedy za parę złotych więcej można wynająć jedną z naszych pięknych i seksownych dziewczyn. Usiądź wygodnie i podziwiaj zgrabną, skąpo ubraną załogę czyszczącą Twoje mieszkanie.
        www.poredos.pl
      • Gość: clean_city Sprzątanie w bieliźnie IP: *.multi-telekom.pl 31.05.12, 12:14
        Sprzątanie w bieliźnie - panie i panowie - na Śląsku.
        www.erotycznabielizna.com
      • Gość: bibuchna Re: Sprzątanie w negliżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 13:16
        oto temat dla nastoletnich niewyżytych onanistów podnieconych samym rozprawianiem o d... i cyckach.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka