Gość: Ebi IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.11, 17:37 Myślałem, że to artykuł o współczesnych nauczycielach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracownik Re: Walka z uroczym leniem IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.11.11, 21:09 nie - to artykuł o tym jak samiczki zazdroszczą kolegom z pracy inteligencji. jak ktoś pracuje doopą to się frustruje, że inni odpoczywają. A jak ktoś pracuje głową to dużo odpoczywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: Walka z uroczym leniem 14.11.11, 03:27 hehe błąd logiczny - widziałeś kiedyś uroczego nauczyciela...? bo ja nigdy :D Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Niestety, jesli szef sam nie widzi kto robi robote 14.11.11, 04:28 a kto nie, to nic nam nie pomoze i pozostaje tylko albo akceptowac biezacy stan albo sie wyniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
fastviper1978 Leń to okazja do awansu! 14.11.11, 08:38 Nie mogę się z tym zgodzić. Uważam, że pojawienie się lenia w zespole warto uczcić szampanem. W ślad za nim bowiem pójdą i inni członkowie zespołu. Narosną opóźnienia, wyjdą konflikty. 99% szefów zespołów nie umie sobie poradzić z taką sytuacją i zacznie popełniać błędy. Dla pracowitej osoby jest to znakomita okazja aby zastąpić szefa zespołu. Zamiast iść na skargę do swojego szefa, trzeba zawsze iść piętro wyżej albo pracować tak aby "piętro wyżej" to docenili. Warto się pozytywnie promować tak jak leń robi to negatywnie. Skutkuje, zaświadczam z własnego doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żona uroczegolenia Walka z uroczym leniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 06:49 Pewnie jak już będę wychodziła ze związku, zostawiając uroczego lenia mojej następczyni, też będę go chwaliła. Ale dopiero wtedy! Odpowiedz Link Zgłoś
hansfakir Nauczyciele do pracy 14.11.11, 08:26 Trzy godziny pracy dziennie i 2 miesiące wakacji i 2 tygodnie ferii. Co z tym zrobić ? To z naszych podatków dostają pensje. To są prawdziwe lenie. Odpowiedz Link Zgłoś