Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    02.06.04, 09:49
    Witam wszystkich. Jestem tutaj pierwszy raz. Przeczytałam kilka folderków. i
    nie potrafię zrozumiec jednej rzeczy. Dlaczego ktos sądzi że praca w Oriflame
    to już przeszłość, że kraj jest "przeorany" ta firmą. Nie zgadzam się z tym.
    Pracuję w tej firmie od trzech lat. Od roku mam własna firmę współpracującą z
    Oriflame. Co miesiąc dostaję większe pieniądze. I w tym miejscu chciałabym
    podziekować wszystkim moim konsultantom. Dziekuję wam za wszystko za każdy
    dzień tej Pracy. Pozdrawiam Serdecznie
    Obserwuj wątek
      • Gość: realista Re: Praca!! IP: 156.17.117.* 02.06.04, 15:56
        bo nikt nie lubi akwizytorów!!!!
        • Gość: vitka Re: Praca!! IP: *.gdynia.mm.pl 02.06.04, 16:01
          to nie akwizycja/////A ja nie lubie policji i natrętnych sprzedawczyń w sklepach
          • lefeka Re: Praca!! 03.06.04, 11:39
            Podziękowanie wielkie dla gościa!!
        • lefeka Re: Praca!! 03.06.04, 11:38
          Słowa akwizytor nie ma nic wspólnego ze słowem konsultant kosmetyczny i ze
          słowem sprzedawca bezpośredni. Bardzo proszę o zajrzenie do przepisów ogólnych
          oriflame dostępnych na stronie www.oriflame.com.pl a przekona sie Pani jak mało
          wie Pani o tej firmie i jej zasadach!! Pozdrawiam serdecznie i dziękuję!!
          • sajgonetka Re: Praca!! 03.06.04, 12:25
            Wiesz, to ciekawy problem.
            Chyba będzie go ciężo rozwiązać..
            ale mam pomysł..
            nawet realny...

W radiu Zet jest audycja Janusza Weisa i on zajmuje sie tego typu sprawami -
            dylematy, polemiki i takie dyskusje...
            Spróbuj może akurat sprawa sie załatwi. Wiesz przecież że media są najlepszym
            załatwiaczem trudnych spraw. Pozdrawiam i życze powodzenia. Acha audycja jest
            codziennie od poniedziałku do piatku od 13 20.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka