mark66 16.07.03, 10:18 Macie już opinie na temat tego banku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradcy.expandera Re: MultiBank 16.07.03, 16:02 > Macie już opinie na temat tego banku? Plany finansowe MultiBanku to ciekawy produkt - nie do konca doceniony przez klientow. Odsetki placi sie tylko od faktycznego salda zadluzenia - tak jak przy kredycie odnawialnym w ROR. Dzieki temu kredyt mozna splacic nawet kilka lat wczesniej. Oprocentowanie nie jest moze najnizsze na rynku ale ten system naliczania odsetek rekompensuje to z nawiazka. Odpowiedz Link
ameliaaaa MultiBank 03.08.03, 16:46 jak to najwyzsze oprocentowanie??!!!!!!!! przeciez "chwala sie" ze CHF maja oprocentowane max do 3,8% bardzo nbardzo prosze o wyjasnienie mi tego dziekuje Amelia Odpowiedz Link
sewen2 Re: MultiBank 06.08.03, 16:18 no po prostu sa tańsze oferty , ja załatwiałem przez omega finance ( 651 90 44 ) i dostałem super warunki , niestety dzialaja tylko w warszawie ale za to fachowo pozdrawiam marcin s Odpowiedz Link