Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ukryć studia podyplomowe?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 23:01
    Witajcie,
    Krótko i na temat: skończyłam mało przyszłościowy kierunek studiów (wiem, wiem, mój błąd, aż do tej pory żyłam ideałami, że w życiu najważniejsze to robić to, co sie lubi), poszłam na studia podyplomowe z podobnego zakresu (zostały mi jeszcze 2 semestry). Wiem, że w zawodzie pracy nie dostanę, a jestem zdesperowana, szukam jakiejkolwiek stałej pracy (mam doświadczenie poza kierunkiem wykształcenia). Podejrzewam, że przyczyną braku odzewu ze strony pracodawców może być moja podyplomówka, bo: a) mniejsza dyspozycyjność b) można wnioskować, że będę chciała szukac pracy w zawodzie i dalej iść tą "ścieżką". Zastanawiam sie zatem, czy nie wykreślić tej podyplomówki z cv, zawsze mogę naściemniac, że nie moge pracować w weekendy, bo mam jakiś kurs tańca czy innego haftowania.. Z podyplomówki rezygnowac nie chcę, bo sporo kasy i czasu już poświęciłam i zwyczajnie mi szkoda teraz. Jak myślicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Teddys Re: ukryć studia podyplomowe? IP: *.aster.pl 31.01.12, 23:24
        Umieszczaj podyp. tam gdzie wymagają. "chęci do uczenia" ubranej w różne słowa.
        Tam gdzie to nie jest konieczne, to skup się na doświadczeniach zawodowych. W szczególności na nabytych w trakcie pracy umiejętnościach, a nie na powierzanych przez pracodawcę zadaniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka